Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 3x05 - Say The Word (18+)

2018. június 21. 10:00 - Chat Géza

A Kormányzó fésüli, keféli egy aranyos kislány haját a lakosztályának rejtekében. Az egyik mozdulatnál egy kicsit lejön a gyerek fejbőre, de koponyáig, és kiderül, hogy az aranyos kislány egy zombi, a Kormányzó pici szeme fénye. Gyorsan visszaöltözteti a kényszerzubbonyba, zsákot húz a fejére és csak így puszilgatja és gyengéden suttogja, hogy „szeretlek Penny”. Az ablakon kinézve látja, hogy Michone kémleli az elnöki lakosztályt. Az biztos, hogy az udvarról nem láthatta, hogy mit csinál pontosan, de értjük a finom utalást: nem bízik a Kormányzóban.

twd5.1.png

Karibi hangulat Woodberryben. Andrea szinte maga alá hugyozik a jéghideg limonádétól. Dr. Milton enyhén feleslegesnek tartja, hogy a hűtők üzemeltetésére pazarolják a  generátorok termelte drága energiát, de ez már vizesnyolcas. A kormányzó tósztot mond a nép előtt, és emeli poharát az eddig megtett útra. Amíg ez a díszfaszkodás lemegy, addig Michone szépen beoson és elveszi kardját, valami neszt hall a titkos szobából, ahova nem tud bejutni, de egy naplót csak fellapoz, amibe végtelen strigulák vannak behúzva Penny nevéhez, de ezt ő nem érti, ahogy azt se teljesen, hogy a pár rekesz sörért betérő Kormányzó milyen kísérletről beszél Miltonnal. Fura ez. Michone rátalál a foglyul ejtett harapdálóra és módszeresen kivégzi őket. Ezt észreveszi az egyik zsoldos katona és a Kormányzó elé viteti, aki a nagy szent beszéd és a véges bullshit halmozás közben csak egy kicsit nem figyel oda és Michone máris felpattan a vallatószékből és a torkának szegezi a kardját, majd angolosan távozik.

A Kormányzó beköpi Andreánál, aki nem tudja mire vélni Michone viselkedését, elvégre ez tényleg egy fasza hely, ez nem egy BÖRTÖN, van kaja, pia, symphonia. Andrea nem hazudtolja meg a hajszínét, csak nem veszi észre, hogy ha nem is a megszokott módon, de  kényszerítve vannak az emberek, hogy itt éljenek, és a Kormányzó egy pszichopata állat. Na persze. (A zsoldosok épp a harapdáló-csapdát ellenőrzik és hoznak pár szebb példányt. De vajon minek?) Andrea és Michone a kapu felé csattognak, ahol Merle állja útjukat, de Michone paranoiás hiedelmével ellentétben csa azért, hogy kinyittassa a kaput. De ez persze csak a színjáték része. Michone leszarja, ő megy, Andrea marad. Sebaj, majd az esti parádé felvidítja. Már villódznak a fények a Thunder Doomon. Elég fura ez a bulika, zombik vannak kiláncolva és karmolásznak bokszoló Merle és kihívója felé. Andrea feláll és elmegy. Ez neked szórakozás? Nyugodjál meg, ártalmatlanítva vannak a harapdálók, ez az újvilági pankráció, csajszi. - csitítja a Kormányzó.

twd5.3.png

Rick kicsit meg van zuhanva. Nem csoda, hisz kábé két perce tudta meg, hogy mi lett a feleségével. Nem szól, nem csinál semmit, csak megragadja a fejszét és eszelős tekintettel berohan a börtönbe. Nem vicc, egymaga széthenteli a maradék kóborlókat. Nem szarozik, baltát állít mindegyik fejébe. A csapat tehát elapátlanodott egy kis időre. Glenn az udvaron ássa a sírokat, majd hagyja, hogy a két új lakó, Oscar és Axel besegítsen neki, addig is elárulja Hershelnek, hogy bárki idegen életét odaadná, csak az ő csoportjukból ne pusztuljon el senki. A bölcs öreg nem szól semmit, de legbelül azért megérti. Daryl és Maggie egy bölcsiben portyáznak. Újra maximumra van járatva a zombicsecsemő-para, de szerencsére csak egy szekrényben motoszkáló oposszumot találnak, na meg minden fontos bébiételt, így visszatérve már lesz mivel elhallgattatni a folyton csak síró újszülött kislányt. Daryl eteti a kicsit és kérdezi, hogy mi legyen a neve. Lehetne akár Carol, Amy, Sophia vagy Lori, bármi az elhunyt női csapattagok tiszteletére. Daryl a „Vasgyúró” névadást javasolja, mint aranyközépút. Jó név. Rick eközben megtalálja a helyszínt ahol Lori meghalt.

Minden csupa vér az alagsori kis helyszínen, de tetemnek nyoma sincs, egy kósza ujjperc, egy lerágott csont az se sok, annyi sincs. Ez fura. Van egy jóllakott zombi a fal tövében, aki mozdulni sem tud, annyira púpon van. Rick levágja, hogy ez a mocsok ette meg Lorit. Arcon is lövi menten. Már a kést szorongatja a kezében, látjuk is, ahogy a kamera a zombi szájából kilógó barna tincsről a púpos hasára helyezett késre svenkel, de Rick nem nyitja fel végül a kóborlót, csak ledöfi vagy hússzor. Így, teljesen megsemmisülten ül a szétszúrt zombi társaságában, amikor megcsörren a helyiségben a vezetékes telefon. Rick sem hisz a fülének, de erőtlenül odabotorkál a tárcsás készülékhez, felemeli a kagylót és azt mondja: „Haló!”

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása