Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az egyik legjobb Walking Dead-sztori nem is volt tévében

2018. június 20. 17:00 - Sick Rhymes

twd-s3-dead-storage-1.jpg

Korábban írtunk már mi is arról, hogy a sorozat első éveiben websorozat is készült a Walking Deadből, ennek a második felvonása a második-harmadik évad között jött ki, pedig a Walking Dead: Cold Storage valójában az első évad előtt játszódik.

A történet egy Chase nevű csávóra fókuszál, akinek sikerül kikötnie egy raktárkomplexumban. Ott egy B.J. nevű figura megmenti az életét, akiről kiderül, hogy az egész komplexum az övé. Furcsa módon B.J. nem engedi, hogy Chase maradjon, ezért megbeszélik, hogy ha Chase megcsinálja a generátorokat, B.J. ad neki egy autót, amivel elmenekülhet. A többi már nagyon spoiler.

A Cold Storage egyik nagy erőssége, hogy ismét bebizonyítja a franchise, hogy az oszladozó, emberevő hulláknál csak maga az ember veszélyesebb a többi emberre. A későbbi évadokban egyre kevesebb hely jut az ilyen mikrosztoriknak, pedig ettől több a Walking Dead egy szimpla zombisorozatnál.

Egyébként a négyrészes websorozat annyiban kötődik a főtörténethez, hogy Chase kinyitja az egyik raktárat, amely egy helyi rendőré. A rendőr neve rímel arra, hogy Sick Rhymes, ennyit mondunk csak,

A websorozat karakterei sajnos később nem tűntek fel, cserébe mind a Greg Nicotero által rendezett négy részt meg lehet nézni teljesen ingyen az AMC honlapján.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása