Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 3x03 - Walk With Me (18+)

2018. június 19. 10:00 - Chat Géza

Egy katonai felderítőcsapat köröz egy helikopterben. A turbulencia vagy valami más technikai malőr okán a hajtómű kigyullad és lezuhannak az erdőbe. Andrea és az afro ninja látja ezt és már mennek is a becsapódás irányába. Mire odaérnek mások is becsatlakoznak, így nekik a bokorban tisztes távolságból kell nézniük, hogy mi történik. Pár helyi vagány, élükön egy karcos hangú vezérürüvel szépen kiiktatják a feléjük közelítő kóborlókat. Ezzel nincs is semmi gond. Andrea már épp ordítana, hogy, hé, ők is itt vannak, de akkor a láncra vert kóborlóik elkezdenek mocorogni és a másik bagázs is felfigyel rájuk. Michone gyorsan intézkedve fejüket veszi a hordár zombiknak és visszahúzódik a bokorba, de tovább sunnyogni már nem lehet, mert egy régi ismerős tart pisztolyt a két nő fejéhez. Merle, Daryl bátyja is a kis csapattal érkezett és most elviszik őket valahova.

7.jpg

A hely neve Woodberry, egy kocsikkal, kerítéssel, falakkal elbarikádozott mini város, ahol külsőre minden fasza, sőt még a kormányzó, a kékmellényes vezérürü sem szararc. Andrea egyből rámozdulna, miután kaptak orvosi ellátást, reggelit és szállást is a szíves vendéglátáson túlmenően. Michone azonban nem nyeli be ezt a szart, mert nem adják neki vissza a kardját. Andrea már fejben be is rendezkedett, még Merle sem zavarja, hisz csak testvéréről, Darylről kérdezgetett, arról meg Andrea se tud semmit már vagy 7-8 hónapja, amióta levált a csoportról. Na mindegy.

A felszín kapargatásán túl sokkal mélyebb probléma bontakozik ki a háttérben, amiről csak Woodberry beavatott zsoldosai tudnak. A kormányzó kiszedi az egyik túlélőből, hogy merre állomásozik a csapata, és el is megy egy szál maga, fehér kendőt lobogtatva az autóból. A békés szándék és a hadnagy nevének említésétől az éber katonák figyelme lankad, leeresztik fegyvereiket, mire máris kapnak egy-egy golyót a testükbe a mezőn szépen lapuló woodberry zsoldosoktól. A kisvárosba visszatérve erről persze kussolás van, csak a bullshit megy, hogy már holtan találtak rájuk, ezért hozták el a katonai gépjárművet rajta minden ivóvízzel és orvosi cuccal, de áldott legyen az úr és hajbókoljunk az US Army katonáinak emlékére, jó éjszakát emberek, mondja a kormányzó.

Dr. Miltontól még azt is megtudhatjuk, hogy Michone mennyire okos volt, hogy levágta a hordár zombik kezét, és letépte állkapcsát, mert így már nincs is kedvük enni., mert nem is tudnának. Érdekes. A napi portyán és az elmúlt egy nap történésein, Andrea és Michone érkezésén elmélázva A Kormányzó elvonul a titokszobájába, hogy egy pohár whisky mellett szépen megvilágított akváriumokba dobott zombifejeket nézve relaxáljon. Van baj.

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása