Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 3x04 – Oroszlánkölyök és cseresznyevirág, avagy megint egy értelmetlen részcím

2018. június 19. 09:00 - szde

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, vagyis Zsófi ki van akadva, hogy a) ott találta Encsit Bencével, b) ő talált rá a párra. Zsófi szerint ez munkaetikai kérdés, Encsi meg csak felejteni és rendet rakni akar. Zsófi szerint ez a felelősség nem beismerése.

vlcsnap-2018-06-17-14h23m55s882.png

Csónakos kiakad mindenkire, mert ő egy szuverén személy, majd Lucával is kiabál, Lakótárs is beleszól, hogy kéne valami munka neki, mire a lány visszavág az utcán való zenéléssel. Luca beismeri, hogy köze volt a táncosokhoz, Lakótárs pedig nem tudja felfogni, hogy egy általa nem nőies lány belészerethet. Luca szerint ez az egész csak menekülés a felelősségvállalás és megmérettetés elől, Lakótárs viszont menne, ha lenne esélye. Viszont átköltözött a Bálnához, egy kicsit jobban forgalmas a hely.

vlcsnap-2018-06-17-14h26m13s733.png

Bence a főnökével beszél a Milffel való szakításról, akit az első felesége egy porcelánfestőért hagyta el, majd a pasas meg se állt Skóciáig. A szakítás a szabadság ünnepre, erre isznak is egy pálinkát. A bizniszkesül már majdnem összejött, Encsinek sikerült rendesen felöltöznie, de Zsófi a rózsaszín pólót nem tudta még elsüllyeszteni a gardróbja bőröndje mélyére. Dávid már jobban van, szerinte Zsófi a hónap dolgozója, mert jól helytállt a konferencián. Igen? Mégis melyiken?

Encsit Karolin kéreti, hogy a gondjaira bízza Dögös Takkert, aki falat fest meztelen felsőtesttel, és igen, ezt az egyént kellett volna Dávid szerepére leszerződtetni, mutatom:

vlcsnap-2018-06-17-14h27m53s885.png

vlcsnap-2018-06-17-14h28m04s205.png

vlcsnap-2018-06-17-14h28m05s761.png

A munka végeztével Dögös Takker egy papírgalacsint dob Encsi elé, amit Zsófi pont lát, és mivel a lánynak dolga van, Zsófi diszkréten elolvassa az üzenetet. Luca megint a hivatalban van, szerinte a munka minőségének van értelme, nézzük csak a halászó-vadászó élőlényeket, ők se tudtak napi nyolc órában mamutot hajkurászni. Beosztottnak sem tudja elképzelni magát, mert azt nem ő választotta meg, hanem egy tök vadidegen ember. A konstrukciós teszten a munkahelyi baleseteket mutatja be: van fej nélküli legó, ülő legó, álló legó, az eredmény pedig az, hogy Luca alkalmatlan mindenféle munkára. Hála a jó égnek, a rendszer még azért működik. Jó, kiscsoportos kreatív munkára alkalmas, de hát azt nem a munkaügyiben kell keresni.

Bencének jeget hoz, ezek szerint a hűtőt még mindig nem javították meg, a srác bocsánatot is kér, hogy nem azért volt ideges, Luca pedig megint bepróbálkozik azzal, hogy dolgozna a pubban, különben éhen hal. Kis érzelmi zsarolás (bénán), mire Bence belemegy, hogy megkérdi a főnökét.

vlcsnap-2018-06-17-14h33m19s115.png

vlcsnap-2018-06-17-14h34m57s131.png

Encsi indul a találkára, Zsófi meg hirtelen egy szál cigarettára vágyik a tetőn, Dáviddal közösen, aki pipázik. Mögöttük Encsi és Dögös Takker épp akcióban vannak, majd végre Dávidunk is megfordul, és ráront a párra. Dögös Takker szerint zavar, leléphetne, majdnem verekedés, de Encsi leállítja a két fiút. Encsi békülne, Dávid szerint a csaj pszichopata, és mindezt Zsófi végignézi.

Este Encsi pedig csomagokkal állít be hozzá, ugyanis Dávid – akivel pár hete jártak, de együtt is laktak – kidobta. Encsi rájön, hogy valami nem stimmel vele, és Dáviddal ez nem csak szórakozás volt. Most már csak egyedül Zsófi törődik vele, megsúgom: bűntudata van. Encsi végül bekéredzkedik a kanapéra.

vlcsnap-2018-06-17-14h39m52s119.png

vlcsnap-2018-06-17-14h41m22s548.png

Bence ÁNTSZ-előírásnak megfelelően (nem) mossa és vasalja a ruháit a pulton, majd amikor beszélne a főnöknek Lucáról, kiderül, hogy a főnök eladta a helyet, ugyanis csődbe ment. Na, tipp: Karolin vagy Milf a vevő. Zsófi feladatokkal látja el Lucát, aki végül bevallja, hogy Bencének köszönhetően lett munkája. Erre Zsófi közli, hogy majd ő szerez a lánynak másik melót, csak nehogy a volt barátjánál dolgozzon. Ez tényleg főbenjáró bűn. Jó, abban egyetértek Zsófival, hogy Lucához minden illik, csak a pincérkedés nem, de hát betoppan Lakótárs kis boxerben, és szembesíti Lucát azzal, hogy a lány benevezte az X-faktorba vagy bármelyik másik tehetségkutatóba, ahová egy 2-4 perces videót kell beküldeni. Videóklip már van, a csajokkal meg a lantlevelű fikusszal, Luca szerint ez szexista, ahol nők alázzák meg magukat. Végül castingot hirdet, ugyanis kell egy énekes a srác mellé, aki nem akar cicamicát.

Milf a vevő, akinek a rózsaszín ruha jól áll, ellenben ez a haj nem. A papírokat akarja látni, amikor érkezik Manci bácsi, dupla konyakkal, de a volt főnök nem fogad el érte pénzt. Milf is elkötelezettnek érzi magát a társadalmi felelősségvállalás mellett, de nem itt és nem most, majd megbízza Bencét, hogy legyen az üzletvezetője. Húszévesen. Max. huszonegy. A srác szabad kezet kap, de egy kérése azért mégis csak van Milfnek.

vlcsnap-2018-06-17-14h45m41s831.png

Csónakos öt másodperc alatt kiborítja Encsit:

- Mit keresel itt?

- Szakítottunk a pasimmal.

- Te dobtad ki.

- Ő szakított velem.

- Akkor megcsaltad. Ezért szakított veled.

És az igazság, még ha kicsit tapló is a srác:

Egy valamit nem tudok: honnan jön a kísértés a megcsaláshoz? Miért a pusztulás, a megnyomorított emberek látványa tesz boldoggá? Csak az a baj, hogy mások nem ilyen elővigyázatosak. Ki kéne rakni rád egy táblát, hogy közveszélyes. Ki kezdene veled, ha tudná, hogy mire számíthat?

vlcsnap-2018-06-17-14h46m42s273.png

vlcsnap-2018-06-17-14h48m57s442.png

Encsi el, Bencének pedig ki kell rúgnia a volt főnököt, aki erre nem számított. Még a végén egy jó tanáccsal látja el Bencét: vigyázzon, nehogy Milf – aki már jó erősen szorongatja a mogyoróit – letépje azokat a nagy együttdolgozás alatt. Encsi randit beszél meg estére Bencével.

Dávid és Zsófi billiárdoznak a munkahelyen, a srác szerint fontos az őszinteség a kapcsolatban, nélküle nincsen értelme, és jelentette a dolgot Karolinnak, aki kirúgta Dögös Takkert. Encsit már nem jelentette, de Zsófinak jobban kéne aggódnia a korábban elhangzottak miatt, azaz, hogy mindent csak egyenesen és nyíltan, mert különben ennek is csúnya vége lesz. Bár, mondjuk, akkor Zsófi szenvedhet tovább a saját kis életében… Dávid streetfood fesztiválra hívja Zsófit, akinek kiment a fejéből, hogy két résszel ezelőtt még volt barátja. Gyorsan kitalál egy szakítást.

vlcsnap-2018-06-17-14h50m59s646.png

Bence felveszi Lucát, akinek az ötös asztal rendelését kell felvennie. Luca visszajön, hogy nem tudja, melyik az, mire Bence:

Aminél ülnek.

Azért ez egy kávézóban nem nagy wasistdas, hogy oda megyek rendelést felvenni, ahol ülnek, nem a töküres székekhez… Zsófi is telefonál, hogy Lucát felvették Dögös Takker helyére. Otthon Encsi készülődik, Zsófi szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy a lány nem fog-e lefeküdni az első percben a randipartnerrel (előtte összekoszolják az irodát). Dávid rendbe fog jönni, Encsi meg nem ezt a választ akarta hallani.

vlcsnap-2018-06-17-14h53m25s452.png

vlcsnap-2018-06-17-14h57m36s950.png

Bence Milfnek elhozta a számlákat, aki még gyorsan megbeszélné az üzleti terv részeit MÉG EGYSZER, nehogy véletlenül gond legyen a félreértésekkel. Luca a takarítást is bevállalta, és rögtön nekiáll kutatni a fiókokban, amikor a security jön bemutatkozni neki. Kiderül, hogy ő is szokott kutatni, nagyon megnyugtató, hogy a biztonsági szolgálat és a takarítók a menő építészcégeknél belenyúlnak az emberek dolgaiba. Encsi egyedül ül a bárban, mert Bence még nem érkezett meg.

A srác menne, Milf pedig nagyon szexelni akar, biztos megint ovulál. Bence az elején ellenáll: sem a becsületességre, rátermettségre, viccességre nem reagál, de amikor a harmincas ügyvéd szexinek tartja, irány a kanapé, Encsi pedig el lett felejtve. Otthon Csónakos Encsi bugyiját nézte, amikor a lány hazaér, kicsit kárörvend, de egy ölelés mindent megold – közös bőgés egymást átkarolva.

vlcsnap-2018-06-17-14h58m58s670.png

vlcsnap-2018-06-17-15h00m26s663.png

vlcsnap-2018-06-17-15h00m45s711.png

Luca Karolin irodájában a gésának beöltözött securityst találja, na, ez aztán a baromi meglepő és furcsa. Meg beteg. Eléggé. A pasas táncot mutat be Lucának, Encsi pedig nem hiszi el Csónakosnak, hogy nem hozzák lázba a nők. Fogadást kötnek: ha a srác nyer, akkor Encsi minden szidást tűrni fog, ha veszít, akkor bulizni megy a lánnyal.

Encsi tesztelése egy rögtönzött vetkőzés, és nem tudom, hogy egy a pasiknál hogy van, de lenőtt hajú harmincközeli csaj sztriptíze nem nagyon hat meg, még akkor sem, ha közben németül beszél pajzán dolgokat. Csónakosnak azonban bejön, tehát indul a nagy parti, ahol eleinte a srác a pultnál issza a sörét, majd táncolásra bírja rá Encsi.

vlcsnap-2018-06-17-15h01m52s032.png

vlcsnap-2018-06-17-15h04m41s630.png

vlcsnap-2018-06-17-15h06m02s263.png

Lucáék a meghallgatáson találkoznak metálarccal, hasbeszélővel, népdalénekessel, operaáriát előadó nővel, hangvillás egyénnel, közben meg telik az idő pillanatképek bevágásával. Zsófiék maketteznek, Csónakos és Encsi kosaraznak – a csajnak meglepően jól áll a természetesség, így nem is néz ki harmincnak - Luca két helyen melózik egyszerre, közben a japán kultúrát is igyekszik elsajátítani. A meghallgatáson az utolsó egyén egy szőke cicamica, Lakótársnak be is jön a hamis kornyikálás. Közben Zsófiék a parkban sétálnak, Encsiék kolbászt meg hagymát zabálnak, Bence és Milf elegáns étteremben esznek.

Luca levelet kap a postán, Lakótárs pedig hallja fürdés közben énekelni, tehát meg is van az énekes a videoklipbe. A levélben egy esküvői meghívó van, Gáborka és Boglárka szeretettel meghívja az augusztus 19-én tartandó szertartásra, ahová ajándék gyanánt borítékban szeretnék látni a támogatást – mondván, hogy elkerüljék a háztartási gépek és edények felhalmozódását. Erre jó az amerikaiaknál bevált rendszer, hogy listát adnak a meghívottaknak, amiken olyan dolgok vannak, amikre a párnak szüksége lehet. 

Lucát felzaklatta a levél, ugyanis Gáborka bejött neki, és ezt finoman jelezte is, (kac-kac), és most is van valaki, akinek ki akarná mutatni az érdeklődését: Lakótárs, csak ezt egyenlőre még nem meri bevallani neki. A klipet Bence pubjában forgatják le, mutatok belőle képeket, a szöveg és az énekhang amúgy elég szar.

vlcsnap-2018-06-17-15h08m22s103.png

vlcsnap-2018-06-17-15h08m28s401.png

vlcsnap-2018-06-17-15h08m56s776.png

vlcsnap-2018-06-17-16h46m48s470.png

wife.jpg

Dávid és Zsófi a parkban esznek, a srác tudományos tényeit Zsófi csak egy „de kemény” felszólítással nyugtázza, majd ráhúznak a képre egy filtert, ezért nem lesz csók, majd még egyet, hogy essen a műeső, végül a céges liftben egymásnak esnek, ahogy tette ezt a 2x23-ba Alicia és Will A férjem védelmében sorozatban.

Luca otthon szusit csinál, Csónakos filmezni hívja Encsivel, de a lány nem megy, készül az ünneplésre Lakótárssal. Encsi nem bírja ki, és megcsókolná a srácot, aki szerint tisztázva van a semmi testi kontaktus szabály. Készen vannak a szusik, Luca még be is öltözött, de Lakótárs a hamisan kornyikáló szőkével érkezik haza, aki nagy rajongójuk. DRÁMA.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása