Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Rólunk szól készítői ígérik, hogy nem járnak úgy, mint a Lost

2018. június 19. 17:06 - Bob Benson

170918-this-is-us-better-lessons-kate-randall-kevin-trip-se-129p_d9073f54549f7bedd22c6075891d4689.jpg

Mostanság szavaznak az amerikai tévés akadémiai tagjai arról, hogy kiket jelölnek majd a szakma legrangosabb díjára, az Emmy-re. Ennek kapcsán millió eseményt rendeznek, ahol az esélyesek igyekeznek még több szavazatot összeszedni és aktívan megmutatni, hogy ők bizony nagyon megérdemlik a szavazatokat.

A Rólunk szól elég jó eséllyel indul majd a versenyben, de ettől ezeket az eseményeket nem lehet megspórolni. Az egyik ilyen során mondta el a készítő Dan Fogelman, hogy az írók nagyjából tudják, hogyan ér majd véget a sorozat. Minden egyes évadra van egy tervük, de azt nem árulták el, hogy pontosan hányra lehet még számítani.

Azt elmondták, hogy az idővonalak miatt rá voltak kényszerítve a pontos tervezésre, hogy ne legyen később se időrendi gondjuk. Ezzel megerősítette Fogelman azt, hogy hiába az egyik legnagyobb sikere az NBC-nek a Rólunk szól, nem fogják tovább nyújtani, pusztán a nézettségi siker miatt. Ami még érdekes volt, hogy Fogelman azt is elmondta, hogy a finálé bizonyos részeit már most leforgatták.

Egy másik eseményen a sorozat egyik főszereplője Sterling K. Brown annyival egészítette ki a showrunner szavait, hogy szerinte az, ami a Losttal történt intő jel volt a készítők számára, hogy ha ugrálnak az időbe és rejtélyeket dobnak be a nézőknek, akkor nem engedhetik meg maguknak, hogy nincs tervük. Ő konkrétabb volt azzal kapcsolatban is, hogy mikor érhet véget a sorozat. Szerinte hét évnél tovább biztosan nem mehet a sorozat. Ez azt jelentené, hogy 2023-ban ér véget a Rólunk szól, ha a jelenlegi ütemben jönnek az évadok.

A Rólunk szól első évadáról Bruti kiváló hogyvoltjait itt lehet elolvasni.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása