Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 3x03 – Kis utazás

2018. június 13. 15:00 - szde

Encsi partizik, erről látunk tömérdek lassított felvételt, majd indokolatlan módon sétáló emberek fenekeit meg mosakodó embereket és fagyit látunk, hogy miért, azt nem lehet tudni. Encsi rögtön a buliból a munkahelyre jön, ez a biszniszkesül nem akar összejönni úgy sokadjára sem. A mosdót éppen Dögös Takker pucolná, de helyette inkább támasztja a félfát, ebből itten szex lesz.

vlcsnap-2018-06-10-20h01m35s942.png

Csónakos újabban kannibál-életmódot folytat, azaz eszik húst, és mostantól úgy él, ahogy ő akar: nőmentesen. A szex a nők legnagyobb fegyvere, és a szerzetesek csinálják jól. Lakótársnak kellenek a szobanövények, mert klipet akar forgatni, Csónakos kölcsön is adja a szobafenyőit, mert a többi érzékeny.

Zsófi Milffel utazik a liftben, csevej, a lány tudja, hogy ő kicsoda – és még ha megtudja a Bence-dolgot! Milf jól tudja menedzselni az idejét, ezért jó külsős jogász, de a pasiját már ő menedzseli, erre Zsófi is megemlékezik Bencéről. Konklúzió: ilyen pasija mindenkinek volt. Mármint olyan, aki nem képes beosztani az idejét. A mosdóban kézmosás után Zsófink azzal szembesül, amivel még sosem (mármint a nyilvános helyen szexelő párról), és csodálkozik. Amúgy egyből Encsire asszociál, a diszkrimináció felsőfoka ez, pedig akár lehetne Karolin is.

vlcsnap-2018-06-10-20h03m11s533.png

vlcsnap-2018-06-10-20h06m39s692.png

Bence kiszúrja Lucát a pub előtt, nagy a hőség, Luca hátán meg a grillázscukor folyt végig, ugyanis nem tudta időben eljuttatni A-ból B-be, így végigfolyt. Luca kedves, udvarias, nőies módon felhívja a főnökét, és kiosztja, csodálom, hogy nem vették fel táncosnak. Lehet csak bennem él az a kép, hogy a táncosok azok kecsesek, lágyak és nőiesek (természetesen a női táncosokra gondolok). A cégnél Márió előadást tart, közben Encsi lábazik az asztal alatt, ami Zsófinak nem tetszik, annyira zavarba jön, hogy többször kell rászólni, hogy figyeljen. Dáviddal közösen Hévízre mennek, és professzionális munkát vár mindkettejüktől Karolin.

Annyira fontos témája a mai résznek, hogy meleg van, hogy már egymilliomodszorra elmondják nekünk. Encsi jópofizni akarna Zsófival, aki elmondja neki, hogy tud Dögös Takkerról, Encsi meg kiakad azon, hogy másnapos meg melege is van, és hagyják a témát. Mintha valaki pisztolyt fogott volna a fejéhez, hogy munkanap előtt menjen el berúgni. Zsófi az előadáson stresszel, Dávid meg inkább a wellnessélményekre hajt a hétvége alatt. Csónakos közben nem érti, hogy miért kellett a Ficus lyratáját kihozni a napra, Lakótárs elnézést kért, de Csónakos békíthetetlen.

vlcsnap-2018-06-10-20h09m16s379.png

vlcsnap-2018-06-10-20h17m14s380.png

vlcsnap-2018-06-10-20h17m49s029.png

Milf készül elő a vacsorára, a fején két nagy bizbasszal, és azon aggódik, Karolin mégis miért akar átjönni: munkát ajánl? Barátkozik? Bence nem zavarná a csajos estét, de Milf most azt akarja megmutatni, hogy büszke a párjára, ennek örömére kikészítette a srác ruháját. Luca elpanaszolja a kirúgását Zsófinak, aki csomagol a hétvégére, majd Bencére terelődik a szó, végül Encsi is beállít egy üveg bor kíséretében.

Karolin bébiszittere megint alkalmatlan, így hozta a fiát, Benettet is, Milf pedig nagyon ért a gyerekekhez, artikulálva mondja a nyolcévesnek, hogy SZI-A, LA-U-RA VA-GYOK! Benett felismeri Bencét, és majdnem lebukik a srác, de szerencsére Benett azt mondja, hogy:

Bence volt nálunk, akkor, amikor én lány voltam.

Illedelmes nevetés, Encsi közben kiakad Dávidra, hogy nincsen fék a bicaján, a biopiac se a szerelme, és minden, ami neki tetszik, az méjnsztrím. Amúgy szeret Dáviddal lenni, de nem mindig. Ki is fejti: sose volt még annyira gasztrobuzi barátja, mint Dávid, sőt, vele evett először osztrigát. Az ízlésük azonban minden szempontból a másik szöges ellentéte, és Encsi is belátja, hogy nemsokára ennek vége.

vlcsnap-2018-06-10-20h21m50s297.png

vlcsnap-2018-06-10-20h26m21s648.png

vlcsnap-2018-06-10-20h26m33s750.png

vlcsnap-2018-06-10-20h27m33s598.png

A vacsora kínos csendben telik, Benett meg épp alkalmasnak látja az időt, hogy a pasik meg szülés egyvelegéből elszabadulva meglátogassa a vécét. Így van ideje Karolinnak és Bencének beszélgetnie a kölcsönösen előnyös kapcsolatok mibenlétéről, és bár Bence nem szereti Milfet, ki nem akarja, hogy kirúgja Karolin (igen, a nő felajánlotta ezt), és már mennek is, pedig vége sincs a vacsinak. Aktualitását vesztette a dolog, amiért jöttek, Laura pedig az elpakolásnál ideges, ugyanis Bence nem csinált SEMMIT, konkrétan SEMMIT, a srác fáradt, hosszú napja volt, és mivel a napi szexjelent/hanghatás megvolt, ezért nem lesz itt egy jó kis asztalon való kemény menet, hanem szakítás. Bár Bence nem mondja el Karolint, a megcsalásra Milf is rájön.

Zsófi és Dávid csobbannak egyet rögtön a megérkezés után, két perc alatt, Dávid drága, nem tudom, milyen nő készül el, de Zsófi rögtönzött vetkőzése után is a lány van lent előbb, törölközőbe becsavarva. Na, akkor „csobb”, kuncogás. Közben megmutatják nekünk, hogy Encsi mennyire magányos, hogy egyedül eszik a tetőn, mialatt Dávidék romantikáznak a vízben. Végül a textilmentes szaunában kötnek ki, ahol Zsófinak a textilmentes szóval is problémája akad, és mivel bent meleg van, inkább kint vár.

vlcsnap-2018-06-10-20h27m47s644.png

vlcsnap-2018-06-10-20h30m49s710.png

Luca munkákat keres, fogászati asszisztensnek menne, de Csónakos képenröhögi, hogy ahhoz túl bunkó. Húga ezt egy kussolj mán felkiáltással nyugtázza. Bencénél közben elfogyott a jég, így Lucát hívja, hogy hozzon neki, a lány szerint ez meg munka, és bár Bence nem tudja felvenni, a főnökkel beszél az érdekében. Luca kényelmes tempóban halad, a Tétényi úti üzletközpontnál pedig észreveszi Lakótársat utcazenélni. Amúgy a táv maximum 6 km lenne, azt tekeri lazán Luca.

A prezentáción egy vicces kedvű fiatalember interaktív foglalkozást vezet, úgy látom, hogy ez nem csak a gyerekeknél, de a felnőtteknél sem jön be annyira. A szünetben megjelenik Zsófi apja, Dávid vezetékneve meg Harmat, Apa kollégája az interaktív pasas, Alex, aki úgy eszi a rágcsát, hogy közben elképzeli Zsófit meztelenül. Mutatom a pillantást:

vlcsnap-2018-06-10-20h31m24s700.png

vlcsnap-2018-06-10-20h31m49s998.png

Luca végül vizet hozott, mert a jégakkut nem sikerült betenni a jéghűtőbe, Bence ezen pedig kiakad, egyrészt teljesen jogosan, másrészt nem, de engedjük el. Luca még köti az ebet a karóhoz, ő pincér akar lenni, majd az utcai táncosokba is beleveszik. Otthon a kanapén fetreng átöltözve egy ruhába, Lakótárs pedig nem fogja megcsináltatni a légkondit, amikor úgyis dolgoznak – már aki dolgozik, pillant Lucára. Megtárgyalják Csónakost, aki éjjel kétszer is megnézte a Titanicot, de azokat a részeket áttekerte, ahol nő volt. Akkor az egész filmet? Ez olyan, mintha én nézném meg a Gyűrűk urát, áttekerve a gyaloglós jeleneteket. Rögtön a tíz óra helyett másfélbe beleférnék.

A fiatalok – Csónakos, Lakótárs és Luca – a Lepkemúzeumba jöttek, ami egy interaktív kiállítás, így vezetéssel lehet csak megtekinteni, de cserébe jó hűvös van, Lakótárs pedig fizet. Nem nagyon érdekli őket a lepkék élete, Csónakos közben a magánéleti gondjait panaszolja. Hévízen Dávid és Zsófi vacsorázni érkeznek, közös érdeklődésük a beton, amiben van erő, sőt, Zsófi, hogy tetőzze a közös pontokat, tenger gyümölcseit enne, ami amúgy egy összefoglaló név: tágabban mindenféle tengeri élőlényt jelent, amit ételként fogyaszt az ember, beleértve a tengeri növényeket is, de általában a szűkebb értelmében használatos, mely alapján a halakat, a puhatestűeket, a rákokat és a tüskésbőrűeket sorolják ide. Egyes országokban, például az Egyesült Királyságban vagy az Amerikai Egyesült Államokban az édesvízi ehető élőlényeket is ide sorolják. A halászatuk mellett elterjedt a tenyésztés is. A tenger gyümölcseit egészséges élelmiszerként tartják számon, mely gazdag omega-3 zsírsavakban, fehérjében és vasban, ugyanakkor alacsony zsírtartalmú. (Wikipedia)

vlcsnap-2018-06-10-20h38m12s472.png

vlcsnap-2018-06-10-20h41m12s081.png

vlcsnap-2018-06-10-20h42m49s256.png

A kiállításon gubóknak van beöltözve Luca és Lakótárs, az idegenvezető nagyon élvezi a dolgot, madár képében rá is támad a fiatalokra, akik már Csónakost keresik. Zsófiékhoz apa és Alex csatlakoznak, ahol a drága papa rögtön közli, hogy Zsófikám, sose szeretted a tengeri herkentyűket. Dávid elnézést kér, mosdóba kell mennie, és remélem, nem fogják a kagylómérgezésre, mert nincs az a kagyló, ami már fogyasztás közben hányást-hasmenést okoz.

Bence Encsivel csetel, ezek szerint mégis cseréltek kontaktot, majd a lány áthívja Bencét az irodába. Zsófi halálra unja magát a vacsorán, Alex ugyanis éppen előadja magát, még steakkel etetné is a lányt, aki nem éhes, de Dávid hiánya már feltűnt neki. Alex szerint készül a holnapra, majd végigméri Zsófit. Csónakos közben egy üveg bor társaságában a jógaórára érkezik, ahol jelenetet rendez, a jógi szerint nem kéne a fájdalomba kapaszkodni. Érkeznek a biztiboyok, a jógi meg a kígyója pedig marad a teremben a csajok társaságában. Utána Csónakosról a budapesti éjszakában látunk életképeket, ugorjunk.

vlcsnap-2018-06-10-20h44m33s475.png

vlcsnap-2018-06-10-20h45m46s074.png

vlcsnap-2018-06-10-20h46m48s406.png

Zsófi Alexszel ment fel a szintre, ahol a pasas letámadta a csajt, és köszöni a szép estét. Na, újra itt van a hestegmítú, kérem szépen. Dávid „átjössz?” sms-ére persze Zsófi még sminkel is, majd amikor az ágyban találja a srácot egy szál boxerban, már elhiszi, hogy itt szex lesz, de csak a már fent említett betegség szólt közbe. Nos, értem az alapfelállást. Alex, az idősebb, kissé dilis kolléga egy másik cégtől nem reménykedhet semmiben a fiatal, csinos kolleginánál, de a fiatal, készítők szerint dögös munkatárs ugyanazon a cégnél, az bármit csinálhat a kolleginával.

Lucáék otthon sem találják Csónakost, Lakótárs pedig kiakad, és elpöttyinti, hogy a szülei autóbalesetben haltak meg. Luca sajnálomja nagyjából annyira sikerült őszintére, mint amikor Valószínűségszámításból az oktató közölte, vigyorral az arcán, hogy ez most nem sikerült. Eközben Encsi és Bence randalíroznak az irodában, majd elcsattant köztük az első csók. Zsófi már másnap előadást tart, apa meg fotózza, majd szelfizik Alexszel, én pedig elhiszem, hogy nem nagyon lehet felkészülni egy éjszaka alatt az előadásra, de azért ez így csapnivaló, nem is értem, miért egy gyakornokot küldött el egy munkatárssal Karolin a konferenciára…

vlcsnap-2018-06-10-20h53m36s598.png

Hazafelé menet Dávid még mindig szarul van, Lakótárshoz pedig az utcai táncosok jönnek és előadnak egy rögtönzött performanszot, persze Luca közbenjárására. Az irodába cuccostul pedig Zsófi érkezik, ahol nem csak a káosszal, hanem Bencével is szembesül. Meztelenül. Zokinban. Encsi mellett.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása