Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 2x11 - Judge, Jury, Executioner (18+)

2018. június 12. 10:00 - Chat Géza

11.1.jpg

Ott vesszük fel az egy hete elejtett fonalat, hogy a foglyul ejtett srácot Daryl cipőzi véresre, hogy elköpjön minden kis titkot az ő kis csoportjáról. Nem kell nagyon sajnálni őt, mert mindenki a kivégzéséről pusmog, amire csak rátesz, hogy Darylnek most kotyogja el, hogy rendes gyerek ő, bár ezzel a kis krúval egyszer egy röpke portyán megerőszakoltak két tini lányt, amit végignézettek a kedves papával. És a masszív cipőzés folytatódik, míg a jellegzetes intró is szépen bekúszik. Gyönyörű. Egyedül Dale kardoskodik, hogy nem kellene kiloccsantani a gyerek agyát, merthát elvégre civilizált emberi lények vagyunk. Nos, igen, de ez már nem egy civilizált világ. Még Andrea, az egykori emberjogi ügyvéd sem küzd annyira csóri faszi életben tartásáért, de azért Dale kérésére beáll szekusnak a fészerhez ahol a kisfickót fogva tartják éppen.

A kis pöcsköszörű Carl is bekommandózik a pajtába, hogy megnézze magának a foglyot, aki egyből mentegetőzik, hogy semmi rosszat nem tett ő, sőt elviszi majd őt is magával a saját kis csapatához, mert ott kolbászból van a kerítés, gec, CSAK SZEDJE MÁR LE RÓLA AZT A RETKEDÉK LÁNCOT A KURVAÉLETBE MÁR! Ezt már Shane is meghallja, aki pont az ajtóban szotyolázik és kirugdalja Carlt, a sráccal meg etetne némi ólmot, de Andrea közbelép. És akkor essen egy kis szó arról, hogy mennyire elcseszett már ez a kis csapat. Daryl leszarja az egészet, amíg lő magának mókust ebédre, addig túl sok minden nem izgatja. Hershel szintúgy, csak neki a marhák okoznak fejfájást, akik hajnalban kiszöktek, így azokat kellett terelgetni, kicsit sem érdekli Rick igazságszolgáltatása. Carl egy igazi kis pöcs, aki beugat Carolnak, hogy a mennyországban hinni nettó faszság, és Sophia sincs ott. Ezt Rick megbeszéli fiával, hogy inkább kussoljon és gondolkodjon, ne jártassa a bagólesőt, ne pofázzon vissza, a fogoly kinyírása meg pláne nem az ő biznisze. Na, itt, a tanya egyik félreeső szegmensében kinőtt bazi nagy tölgyfa árnyékában adtam volna egy gecinagy taslit a kis szopadéknak, hogy tudja hol a helye.

11.2.jpg

Ezzel szemben nem történik semmi, csak a sehova sem vezető fejmosás. Carl megy is brümmög egyet Daryl motorjával, aztán az oldaltáskában talált pisztollyal elmegy rajozni az erdőbe, ahol talál is egy lápi mocsárba ragadt zombit, aki kővel kezd dobálni, mert az akkora muri. Szépen mögé lopózik, hogy onnan lője agyon, de az iszapos föld itt megadja magát és a zombi kiszabadul, de elbaszódik. Carl persze beszarik és elrohan.

11.3.jpg

Dale tovább vívja a szélmalomharcot, hogy ugyan ne öljék már meg a foglyul ejtett fiút. Shane mossa kezeit, felőle kampányolhat a féreg életéért, ő nem fog szólni, de akkor sem, amikor a kis rohadék megöli valamelyiküket, mert az Dale lelkén fog száradni. Rick a távolba révedve mélázik a kivégzésen, tudja, hogy itt az idő, akasztani kell, de Lori csak befigyel még egy kósza lelkifröccsel, hogy bár támogatja férjét, hogy jó lesz kinyírni a gyereket, ugyanakkor kevésbé tartja jó és etikus döntésnek. Mondjuk ez meg ki a faszt érdekel, ugye. És akkor  a nagy szavazáshoz ugrunk, ahol Dale osztja az észt, de minek. A fogolynak gatter. Amint beesteledik Rick, Shane és Daryl cibálják is a pajtába, hogy módszeresen fejbe lőjék. Mire Rick meghúzná a ravaszt, Carl kukucskál be a fészer ajtaján és küld bíztató szavakat, hogy hajrá fater, lőjed le! Erre Rick leblokkol és elnapolja a kivégzést. Ennyire szívtelen, lelketlen lenne a fia, hogy totál telibeszarja az emberi életet? Mindegy. Dale örülhet. De hol van ő?

Dale a réten cirkál, amikor meglát egy széttépett marhát. Mi a fasz? – már suhan is végig a gondolatszikra az agyán, de mire megfordul máris egy kóborló feszül neki, hogy jól megegye az arcát. a nyöszörgést szerencsére a többiek is meghallják, így már rohannak is a segítségére, de mire odaérnek, már késő. És a mai rész tanulsága itt csúcsosodik ki: mennyivel könnyebb, emberibb lelőni egy megharapott, szenvedő barátot, mint egy ismeretlent, aki még nem tett semmit, de elméletben óriási veszélyt jelent. Nos, Dale túlvilágra segítését elnézve az előbbi sokkal könnyebb. És a pláne, hogy az a Zombi támadta meg, ami Carlnak hála kiszabadult a mocsárból. DURVA!

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása