Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8919-8928. rész

2018. június 12. 14:00 - Gillotte

Tóbiás megkéri ,,sztárséf Rozinát” hogy reklámozza Kristóf csokijait, mert ettől a fiú elájulna. Rozina szívesen segítene, de ez nem így megy, mert kötik a reklámszerződései. Magyarán egy csokit már reklámoz, úgyhogy nem fér bele egy másik, bármennyire is noname. Arra viszont hajlandó, hogy segítsen Tóbiásnak főzőblogosokat találni, akik hajlandók lennének törődni a dologgal. (Fú, én, én, nekem is van főzőblogom! Termékmegjelenítés vége.) Arra hajlandó Rozina, hogy Tóbiás felvegye, ahogy ő megkóstolja Kristóf vegán csokiját. Igen ám, csakhogy már az első falatot kiköpi, a csoki ugyanis ehetetlen. Rozina szerint addig semmi értelme a marketingnek, míg ilyen szar a csoki, de bátran el kéne mondani Kristófnak, hogy változtatni kéne a terméken. Tóbiás így törölné a Rozináról készült videót a telefonjáról, de vacakol a telefonja, úgyhogy törlés helyett megosztja a BK-s Facebookon. Onnan már hiába szedi le, hamar megosztják, és eljut Kristófhoz is, aki sms-ben reagál Tóbiásnak: kösz a negatív reklámot, felejts el!

bk_jun4_8_1.jpg

Gedeonnak kicsit sok, hogy Nóra az elveire hivatkozva nem vállalja el annak a Szonjának az ügyét, hát ebből nem élünk meg! Nóra magabiztosan mondja, hogy már húsz éve van a pályán, talán tudja, miből lehet megélni. Ja… abból, hogy családi cégben dolgozol, úgy tényleg nem egy nagy etwas… Mivel Nóra nagyon kínos helyzetbe hozta a céget, Gedeon akkor hajlandó átvenni ezt a Szonját, ha Nóra hoz három új ügyfelet a céghez. Az ügyvédnő Mikinél próbálkozik be: a Berényi Kft-t átvinné a céghez, és akkor ők lennének az egy. Háttérinfót is ad: egy utálatos ügyfél miatt kell ezt csinálnia. Jól meg is lepődik, mikor még ebben a részben kiderül, hogy Szonja Miki randija és Nóra ügyfele is egyben. Mikor ez kiderül, pláne az, hogy mi volt Nóra és Miki közt Szonja dobja az egyiket, de nem akármelyiket: Mikit, ugyanis ragaszkodik hozzá, hogy Nóra képviselje a cége ügyét, akár annak árán is, hogy a Nóra által kifogásolt öntelt picsa stílusát visszaveszi. Miki persze nem fogadja el könnyen, hogy Szonja inkább Nóra kliense lesz, mint az ő randipartnere…

bk_jun4_8_2.jpg

Gigi hazaér Barbadosról, és nagyon örülnek egymásnak Ádámmal. Ádám azzal a hírrel fogadja, hogy kapott munkát, Egyiptomban fog fotózni pár hónapot. Gigi kiakad rajta, hogy Ádám egyedül akar menni, hát milyen már ez. Ádám azzal jön, hogy de hát ez munka, és Gigi mégis mit csinálna ott három hónapig. Különben is, neki is kell egy kis én-idő, mert az utóbbi időben végig Gigi problémáival volt elfoglalva. Lemondta az óceániai fotózást, azért mert Gigi örökbe akart fogadni, aztán várták a gyereket, aztán szenvedtek, hogy nem jött össze, most kéne egy kis idő Ádámnak saját magával. Gigi úgy megsértődik, hogy elviharzik és jó szórakozást kíván Ádámnak Ádámmal. Gigi dúlva-fúlva a parkba megy, és sír, mint egy megsértett Disney hercegnő, amikor a bokorban meglát egy embert. Megnézi, és meglepődve látja, hogy Zsolt az. Zsolt nincs magánál, úgyhogy Gigi értesíti a mentőket, akik segítenek neki szívmasszázst alkalmazni. A szőke arról is szól, hogy valószínűleg drogos zacskót tart Zsolt a kezében, úgyhogy valószínűleg nem magától lett rosszul. Nem a Csuja Imrés változatot csinálják (Zsolt-Zsolt-Zsolt-Zsolt Stayin’ alive, stayin’alive). Zsolt mindenesetre stayin’ alive, érkeznek a mentők, és beviszik. Krisztiánt nem hatja meg a hír, de azért bemegy Zsolthoz, ahol erősködik a dokinál, hogy a bátyja csak a fájdalomcsillapítókat tolta túl. A doki szerint még várni kell az eredményekre, de valószínűleg ebből rehab lesz. Gigi is meglátogatja az idősebb Barthát, aki pont magához tér, és Gigi, mint egy angyal emelkedik fölé, Zsolt úgy is néz rá, és fogja meg Gigi kezét.

bk_jun4_8_3.jpg

Peti és Balázs még mindig kakaskodik Hanna miatt. Peti bemegy a kórházba, és felolvas Hannának, de zavarja, hogy Balázs is sokat időzik ott. Végül eljött Hanna kómából felébresztésnek ideje, és van ok az aggodalomra, mivel a egyik csigolyája eltörött, még az is lehet, hogy soha nem áll már lábra. Hannát felébresztik, és valóban nem érzi a lábait, nagyon kiborul. Peti jól kezeli a helyzetet, Balázs viszont teljesen összeomlik, és kéri Petit, ne hagyja magára Hannával, mert ő képtelen lenne pelenkázni, és 24 órában ápolni. Peti szerint ideje lenne, ha a kis tapló Berényi férfiként viselkedne, hamár Hanna őt választotta.

bk_jun4_8_4.jpg

Natasa próbál Rudi kedvében járni a múltkori konfliktus miatt. Rudi volt feleségének bébiszitter kéne, és Rudi boldogan vállalná a két srácot, ha nem kéne dolgoznia. Natasa bátran bevállalja a kölyköket, pedig Alíz felkészíti, hogy kész átok mindkét gyerek. Natasa almás pitével készül, de egyik gyerek az almát nem szereti, a másik a pitét. Folyton veszekednek, verekednek meg balhéznak, de azért elkottyantanak egy olyan infót, hogy milyen tök jó amit az apjuk mondott, hogy majd egyszer kistestvérük lesz, akinek Natasa lesz az anyja. A fiúk egyébként kezelhetetlenek, az egyik tűzőgéppel megy neki a másiknak, ami Natasán csattan, amikor próbálja szétválasztani őket. Felajánlja, hogy nem mondja el a dolgot az apjuknak, ha jól viselkednek, de hát ez sem tart sokáig, úgyhogy Rudi pont akkor jön be, amikor ismét ilyen tűzőgépes őrület van és Natasa próbálja szétválasztani a két kis gyökeret. A srácok végre visszakerülnek az anyjukhoz, Rudi pedig azzal állít haza, hogy mivel az ex új munkát kapott, kevesebb ideje lesz, úgyhogy mi lenne, ha egy hetet nála lennének a srácok, egy hetet pedig Rudinál. Natasa nyilván úgy reagál először, hogy csak a holt testén át valósulhat ez meg, de Rudi úgy megsértődik, hogy módosítana a terven: jó, költözzünk át anyám lakásába, és jöjjenek a srácok, tényleg ezt szeretném. Rudi viszont nem így látja, hisz a lány összeköltözni sem akart eleve, úgyhogy úgy dönt, ideje szakítaniuk.

bk_jun4_8_5.jpg

Alízék nagyon készülnek a Rózsa megnyitójára, még csokiszökőkutat is rendelnek Kristóftól. Tóbiást is hívják ünnepelni, de tekintettel arra, hogy Kristóf ott lesz, inkább nem megy, mert az a Rozinás történet nagyon ciki volt és Kristóf értésére adta, hogy nem akar többet Tóbiásról hallani. Tóbiás mégis elmegy, Kristóf persze sértődötten elvonul. Alíz beszélget vele és vezeti rá, hogy tulajdonképpen az fáj neki, hogy elvesztette Tóbiást, nem is az, amit Tóbiás csinált. Szerintem határozottan az, amit Tóbiás csinált, de mindegy. Kristóf beszélne Tóbiással, de most Tóbiás van vérig sértve, amiért Kristóf annyira berágott rá, úgyhogy sértődötten elvonul Rómába Bencéért. (Ja, mert előtte ez le volt egyeztetve Zsófival).

bk_jun4_8_6.jpg

Miközben Juli amiatt nyűglődik, hogy Miki Szonjára csorgatja a nyálát, Attila készül az első randijuk hatodik évfordulójára. 6 év, hm… kész emberöltő. Mátéval terveznek valamit, de Juli nem akar nagy felhajtást. Attila nem mond le a tervről, ki akarja bérelni az újranyitó Rózsát, és Gizi mindenféle ötletet ad, legyen kaja, gyertyafény, tánc, drága ékszer ajándékba… Még egyszer mondom, hat év, nem ezüstlakodalom! A Rózsa nyitóbulija után Giziék átengedik a helyet Attilának és Julinak. Attila pezsgővel indít, majd tánc, vacsora, és a terv szerint Máté elindít egy diavetítést közös képekből. Kár, hogy Juli pont a diavetítés elindítása kellős közepén mondja el sírva Attilának, hogy: ,,szeretlek, de nem beléd vagyok szerelmes, hanem…Miklósba!”

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2018.06.12. 14:31:42

Ez a Juli milyen gonosz azért:) Kiválasztotta a megfelelő alkalmat a beismerő vallomásra.

Gillotte 2018.06.17. 12:42:58

@RTB: Juli nagyon gáz azért. Először András, majd az öccse, majd az öccsének a bátyja... még jó, hogy az a Zoli már rég nem él, mert ki tudja, hányadik lenne a sorban.
süti beállítások módosítása