Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Nagy Duett 6x08 - Gémóver

2018. június 11. 09:15 - BBrigusz

Elérkezett tehát a várva várt médiatörténeti pillanat, a Döntő, igen nagybetűvel írva, hisz végre kiderül melyik Zs-kategóriás alulfoglalkoztatott magyar celebritás lesz sokkal menőbb a többieknél az első hely birtokosaként. Claudia ruhájánál ezúttal sokkal borzastóbb a frizurája, nagyjából úgy néz ki, mintha fél órája ébredt volna, és ezúttal is a hajmosáson spórolta volna meg az időt. Sebaj, ez mit sem vesz el az este magasztos fényéből, ráadásul a zsűritagok is megszokott fényükben pompáznak.
Liptai azt mondja, ma fix, hogy nem fogom letenni a telefonomat, a nagy szavazás közepette, hát kisanyám, ha te közben kitakarítod helyettem a nappalit meg kivasalod azt a halomnyi ruhát ami rám vár, megígérem, hogy szavazgatni fogok ezerrel.
1.jpg

Rózsa Gyuri bácsiék nyitnak a Száguldás, Porsche, szerelem-mel, ami szerintem az eddigi leggyengébben sikerült produkciójuk evör. Kamarásék Repect-je végre feldobja kicsit a műsort, bár az eredetinél nyilván jóval vérszegényebb. Nikolasék Romeo és Júlia betétdala nem túl sok jót ígér, Tápai ezúttal is pusztítóan hamis, és bár a srác ezúttal önmagához képest jól teljesít, még a legerőteljesebb próbálkozásai sem tudják elnyomni a csaj rikácsolását. Horváth Tamásék már a kisfilmben is hozzák a civakodó házaspár-formát, ami egy Demjén-dalban teljesedik csak ki igazán.  Fantomképek, összegzés, indul a második kör. Csoboték rendkívül frappánsan a csaj egyik számát prezentálják, ami önmagában sem túl jó, hát még ebben a formában. Kollányiék is saját dallal jönnek, ami azért már kicsit más műfajt és szintet képvisel, és egészen élvezhetőre sikerül. Horváth Tamás Meggyfa című dala is viszonylag jól alakul, bár ebből is maradhatunk inkább az original version-nél azt gondolom. Kíváncsian várom, hogy Tápaiék mivel rukkolnak elő, tekintve, hogy az általam ismert Nikolas-dalok száma a nullához konvergál, de úgy tűnik, ez csak az én szegénységi bizonyítványom, mert van ilyen. A csajnak a mozgása is iszonyú vicces amúgy, az éneket meg ne is részletezzük…

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpgÖsszesítés ismét, kis fake drama, Kollányiék a negyedikek, nekik pápá van, mondjuk ez kicsit legalább meglepő. Na bakker, van hátra még egy kör, amiben korábban elhangzott dalokat adnak elő a párosok a műsorból. Miért? De tényleg. Ezt ki találta ki? Nem volt túl kreatív. Csoboték a nagy köztiszteletnek örvendő Gönczi Gábor-féle párostól „nyúlt le” egy dalt, ami szerintem akkor is szar volt, meg most is, ne szépítsük. Balázs Andiék Megyeri Csilláékat idézik meg egy röpke két percre, ami nem is baj, hiszen ha jól sejtem, hozzám hasonlóan senki nem igazán emlékszik rá, hogy ők is léteztek ebben a szériában. Nekik jóval tetszetősebben sikerül a dal, mint az eredeti párosnak, de lássuk be, nem volt túl magasan a léc. Tápaiék a Macskák-dallal próbálkoznak, de könyörgöm… MIÉRT? Nem tudok többet hozzáfűzni, beszélnek helyettem a hamisra sikeredett hangok.

8.jpg

9.jpg

9b.jpg

9c.jpgAz utolsó etapban megkapjuk a jól megérdemelt ultra-mega-giga összegzést, az összes elhangzott produkcióval, majd nagy csinnadratta közepette Claudia kihirdeti a győzteseket Kasszás Erzsiék párosának személyében. Szerintem amúgy messze ők voltak a legjobbak, a műsor minden kiszámíthatósága és nyálas fröcsögése ellenére azért szereztek nekünk pár szórakoztató percet. Claudia még az arany konfettiesőben állva megküzd az elemekkel és a búcsúzó szövegével, hát igen, az összefüggő szöveg elszavalása mindig is az ő Everestje marad. Gondolom a következő széria két év múlva jön, egy Sztárban sztár után, bár már őszintén nem tudom elképzelni, addigra kiket sikerül majd előkukázni a süllyesztőből. Addig is köszönöm a figyelmet, király nyarat mindenkinek

Címkék: tv2 a nagy duett
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása