Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 2x09 - Triggerfinger (18+)

2018. június 08. 10:00 - Chat Géza

1.jpg

Elcsúszva az időben, Lori felborult kocsijának bepókhálósodott szélvédőjén ejtett öklömnyi lyukon próbál ordítva hörögve bemászni egy kósza kóborló, mire a saját hülyesége okán közúti balesetet szenvedett nő végre magához tér és mint minden normális ember elkezd pánikolni. Kimászni nem tud, mert visszaesik, a zombi megragadja a hajánál fogva, így nincs idő gondolkodni, hogy mi legyen, jó lesz a keze ügyébe kerülő legközelebbi éles tárgy, hogy a kóborló szemüregébe oktojálva Lori megszüntesse ezt a fenyegetettséget. Brávó! Így már békésen kimászhat, szusszanhat egyet, mire érkezik a soron következő agyhalott is, aki lecibálja Loriról, az aggódó feleségről a dzsekit, majd kis szerencsétlenkedés után végül csak sikerül megszerezni a maroklőfegyvert és jól fejbe lövi a csúf zombit. A tanyasiak eközben vígan vacsoráznak, vagyis csak vacsoráznának, mert amikor az asztalhoz rendelik Lorit, kiderül, hogy az  lelépett ugye. Shane bevágódik a kocsiba és a nő után megy, meg is találja és le is bassza fioman, hogy még egyszer nehogy el merjen menni ilyen öngyilkos küldetésre, oké?! Oké, de meg kell keresni Ricket. Ó, hát már rég visszajöttek épen, egészségesen. Tényleg? tínyleg, na gyere. És mennek is vissza a tanyára.

2.jpg

Eközben Rickék sem jókedvükben maradoznak el a kisvárosi krimóban. Pont mikor elindulnának, akkor farol be a főutcára az imént megölt két suttyó többi cimborája. Egy darabig csak az utcákon cirkálnak, de végül a kocsmába is betérnének, mire Glenn megálljt parancsol és neki dől az ajtónak. Így végül is nem kell kapásból, kérdés nélkül kinyírni egymást, előtte Rick prédikálhat egy szent beszédet, hogy a két hülye rájuk támadt és sejthetik, hogy nem haveri pusziszkodás lett a vége. Egy eldördülő fegyver hangja Rickbe folytja a további mondanivalót és már megállíthatatlanul zajlik is a vadnyugati pisztolypárbaj, bele a vakvilágba. Glenn halálosan be van szarva, nem tud célozni, még Hershel is villant egy két zombira leadott fejlövést. Az ellen két ember elvesztése után feladja a harcot, és egyik bajtársukat hátrahagyva bepattannak a kocsiba és elhúznak a véres messzeségbe. Csóri kamasz fiú fennakadt a kerítésen, de úgy, hogy átszúrta a lábát a csúcsdísz és visít, mint a fába szorult féreg. Hershel pikk-pakk megműtené, de a zombik egyre csak jönnek. Nem lesz ez így jó. Mi legyen? Húzzunk a faszra! De nem hagyhatjuk itt, csórit! Dehogynem!Lófaszt! Rick egy határozott rántással kitépte a csávó lábát a kerítésből és már egy járni nem tudó hátráltató tényezővel a nyakukban foglalkozhattak tovább az agyevő hullák tetemes garmadájával.

Cirka ekkor tájt térnek vissza Loriék a tanyára, ahol kiderül, hogy Rickék, ugye rohadtul nincsenek ott. A bús picsába, hát! Hogy indulhattál útnak, egyedül, tök terhesen? – kotyogja ki dühében Shane az országos infót. Carl csak néz, hogy mi a tosz, de leginkább örül a hírnek. Shane és Lori kettesben még megbeszélik egymás dolgát, de Shane hiába hitte azt, hogy köztük volt bármi is és szerelmes még most is, Lori telibe beleszarik Shane érzéseibe. Mire másnap elindulna a kis csapat, hogy megkeresse Rick vezért, pont megérkeznek a potyautassal együtt. Az meg ki a szarom? – érkezik a releváns kérdés T-Dogtól. Ő egy fiú, akit nem hagyhattunk csak úgy ott. Ez így nincs jól. A rögtönzött tanácskozás sehova sem vezet, legjobb lesz, ha mindenki lenyugszik a picsába és majd aztán beszélgetnek róla, hogy hogyan és miként legyen. Rendben. Glenn beszariságára is fény derül, hogy nem bírja elviselni a terhet hogy valaki szereti és így már van veszteni valója, de a legfontosabb mégiscsak az – a következő rész konfliktusának megalapozása – hogy Shane egy érzéketlen vadállat, aki magáénak hiszi Lorit és a gyereket is, de ami még fontosabb: szerinte Rick egy gyáva szarkupac, aki képtelen megvédeni, sőt egyenesen a halálba hajtja ezt a kis csapatot. Ezzel a maszlaggal Lori tömi Rick fejét, aki már inkább fél Shane-től, minthogy tiszteli. Hajaj! lesz baj!

5.jpg

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása