Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oscar-díjas rendező készíti az Amazon új sorozatának összes epizódját

2018. június 06. 17:17 - Bob Benson

barry-jenkins.jpg

Újabb nagy halat fogott magának az Amazon. Berendelték ugyanis 11 epizódos adaptációját Colson Whitehead The Underground Railroad című regényének. Az összes részt pedig nem más, mint a Holdfény című filmmel Oscar-díjat nyert Barry Jenkins fogja rendezni.

A könyvet többek között Pulitzer-díjjal is kitüntették, így csak idő kérdése volt a tévés vagy filmes adaptáció. Egyelőre nem tudni, hogy kik írják a forgatókönyvet. A hírről megjelent közleményben Jenkins névtelenül említ nagyszerű forgatókönyvírók csoportját. Mindenesetre úgy tűnik, hogy nem csak a rendezésből, de az írásból is ki fogja venni a részét.

Az Underground Railroad főszereplője Cora nevű rabszolga, aki egy Georgia államban található gyapot ültetvényen kénytelen dolgozni. Elég rosszul alakulnak a dolgai, ezért egy Casesar nevű másik rabszolgával megszöknek és így találnak rá a címben is szereplő földalatti rendszerre, amik rabszolgák menekítésére jöttek létre. Útjuk egyáltalán nem megy simán, és még egy fejvadász is a nyomukban van.

A tervek szerint a sorozatot 2019-ben mutatják be, de még semmit sem lehet róla tudni, szóval akár a 2020 is szóba jöhet. Viszont limitált lesz, jelenleg tehát azt mondák, hogy az esetleges sikertől függetlenül, biztosan nem folytatják tovább a történetet.

Címkék: hír amazon
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása