Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Feleségek luxuskivitelben 2x08 - Sok ló, két teszt, tíz centi

2018. június 05. 09:00 - lulu1.0

Tünde és Dani kicsim, vagyis a hozzá tartozó fiúgyermek fesztelen-spontán hatást kelteni akaró, ám de nem tudó beszélgetésével kezdünk. Topik szerint, hogy sikerült-e már összekészülni valami fotózásra, ahol Dani lesz a modell, aki egyébként tök nyitott, szerepelni vágyó, illetve cuki, meg arról, hogy Los Angelesben szeretne majd élni, mint minden normális (amerikai) tini. Tünde meg, mint minden normális (amerikai) szülő, úgy gondolja, hogy ezt már nem ők akarják finanszírozni Apával. Mit lehet ilyenkor tenni? Hát legyen a gyerek férfi modell, vagy amilyen akar, végül is még ráér eldönteni, csupán 15 éves.

1_4.jpg

Yvonne és Dalma mindeközben az Andrássy út 34-ben nézeget spanyol ékszereket. Egyrészt Ketrinnek is kell valami, ami fiatalos és megy a zenéjéhez?!, másrészt csak lelnek valamit a már jól beharangozott és mindenkit lázban tartó Derby eseményre. Dalma kérdezi is, hogy mi most itt a legmenőbb cucc, amire az eladó készségesen elmondja, hogy az ósön (nem, ez nem az az Auchan) elnevezésű kollekció az, kis gyöngy baszokkal, s ami valószínűsíthetően nem lóverseny ihlette, de azért szép és drága. Tehát, tökéletes lesz.  Yvonne azt mondja, hogy neki nem jók ezek a nagy ékszerek, hiszen Ő olyan kis törpilla, de Dalma, Neked tök oké! Még jó, hogy Dalma belefeledkezett az épp próbált gyűrű csodálásába, így aztán nem kellett megsértődni azon, hogy épp lebálnázták.

2_4.jpg

Szereplőink nagyobb hányadánál a múlt heti Afrika Party olyan szinten verte ki a biztosítékot, hogy még rá egy hétfőre is majd csak erről tudnak beszélni. Elnézve a bevágott képeket, nem értem a kiskorúságot firtató aggodalmat. Mindegy, fogadjuk el, hogy ezeknek az asszonyoknak nem gyere be a kisgatyában felszolgálás. Nem gondolom, hogy a kor, sokkal inkább a már meglévő vagy épp vágyott terhesség okozhatja, hogy holmi izgalom helyett anyai érzéseket váltott ki belőlük a látvány. S ha már terhesség, spoiler: Babett még mindig nem az, hiába voltak itt ráutaló jelek.

3_5.jpg

Mivel mostanra már nagy valószínűséggel mindenki tövig rágta a körmét a múlt rész óta (nem), és azon gondolkodott miként lehetne megbizonyosodni (se), Rita végre előállt a „vegyünk egyszerre két terhességi tesztet” ötlettel, hogy aztán kábé még hárman ráfűzhessék azt a harmat poént, hogy miért kettőt, neki is egyet, meg Babettnek is egyet? Ha-ha-ha és lol. Ez akkor is nagyon gyenge lenne, ha ebben a jelenetben nem milfek és pumák hadával forgatnának, hanem olyanokkal, akiknek vélhetően még van ciklusa.

4_4.jpg

Yvonne és Dalma még mindig az ékszerüzletben, ahova már annyiszor vágnak vissza, hogy lassan nekem is kedvem támad venni ott ezt-azt. Meg most már tényleg marhára izgat, hogy az ékszereladó hölgynek miért csak az egyik kezén van fekete kesztyű, ha egyébként a másikkal is ugyanúgy összefogdos mindent, a luxi vevőinkről már nem is beszélve. Mondjuk, ha valaminek, ennek a végtelen hosszú boltban tartózkodásnak legalább volt értelme. Ezentúl nem történhet olyan, hogy ne ismerjek meg egy Unode50-es ékszert, főleg ha az gyűrű, avagy nyaklánc. Ebben a részben még az a luxi is ilyet viselt, aki szerepe szerint a bolt környékére se tévedt.

5_4.jpg

Tünde és Dani időközben befut a Kajdi modellügynökséghez, mert, hogy ide készültek azzal a nagy elánnal, ahol aztán Csaba tippjei következnek öt percben a „mi kell a modellszakmához” témakörben. Lakatos Márk minden bizonnyal épp nem ért rá. Kajdi hozza azt a díszbuzit, akitől az erre érzékeny, problémás heteroknak feláll a hátán a szőr és a rosszindulat mocsarába fulladó fröcsöghetnékjük támad. Mondjuk a luxusfeleségeken edzett egyéneknél kimutathatóan megnövekedett ama bizonyos ingerküszöb.

6_4.jpg

Visszatérve a két terhességi teszthez, ugyan Babett még kívánna némi előjátékot, de aztán az unszolásra csak rájuk pisil. Ekkor már a Rita rezidencián vannak, ahol a tulajdonos bizony a nap bölcsességét fogalmazta meg emígyen: a nők vagy azért sírnak, mert pozitív a terhességi tesztjük, vagy azért mert nem. Javaslom, hogy ez kerüljön be az idézhető idézetekbe és a citatumba oda, ahol ilyenek vannak, hogy egy nő két okból biztos idegessé tud válni, ha nagyon meg akarják baszni, vagy ha nagyon nem. Visszatérve, ez a bőgés dolog megúszhatatlan. Babett is megkönnyezte annak rendje és módja szerint a most már biztossá vált nem terhességet. Rita meg mondta neki, hogy oké, elég a drámából, rázd meg magad és aztán irány arccal a karrierépítésnek! Ritának négy gyereke van. Ha valaki, hát Rita tudja, mit beszél. Babett, hallgass Ritára!

7_4.jpg

Ismét Danihoz ugrunk, aki még mindig L.A.-ben akar élni, vagy esetleg New York-ban. Szerencsétlen Kajdicsaba nem győzi vattába csomagolni, hogy ne hari kisöreg, Te testalkatilag és egyéb kompetenciák hiányában nem állsz készen a modellkedésre, hiába találtátok ki anyuval, hogy majd ebből meg lehet finanszírozni az amerikai álmot.  Persze mivel itt barátságok vannak, azért csak bemennek a díszletbe, kattintgatni párat. Szegény srác! Hogy lehet, úgy csábítóan nézni, hogy erre az Anyád kér?! Egyébként tök cukker fiú, meg az is látszik, hogy majd lesz belőle egyszer cserebogár, csak az nem most van.  Amitől viszont ebben a jelenetben sokkal inkább ki lehetett égni, az az volt, ahogy Tünde Csabát kéri meg, kísérje már el a lóversenyre, mert kéne neki egy ember, aki képes felöltözni és megjelenni. Mutatom:

8_4.jpg

Közbevetés: Kérem felvenni a szólásmondás gyűjteménybe, hogy kísérjen el Téged a kajdicsaba!

Ritával sikerül eljutnunk egy olyan life coach-hoz, aki valószínűsíthetően orosztanárból képezte magát a mostanában szupermencinek számító kóccsá (lánykori nevén trénerré), és aki így kezdi a társalgást Ritával:

 Hogyan te látod magad?

Rita meg erre ilyeneket mond, hogy

  • Picit foscsizok, hogy hamarosan kirepül a sok gyerek.

(Értsd: Ki tudja, támogat e majd még eztán is az Ember anyagilag?)

  • Vissza akarok kerülni a társaságba a csajokhoz.

(Értsd: Ráfűzve az előbbi gondolatmenetre, jó lesz az a pénz, amit még ezért a néhány adásért kapok).

  • És amik nem kerültek adásba:

Mi a faszt kezdjek magammal, ha vége lesz a második évadnak?

Önnek esetleg már van infója, hogy lesz e harmadik?

Ezt a Tündét ki lehetne iktatni valahogy?

9_3.jpg

Időközben, egy másik szürreális ámde párhuzamos valóságban, Bogi és Dalma együtt válogat kalapszerű fejdíszt, mert ha bárki bárdolatlan ezt nem tudná, a Derby események alapvetése a női fejeken elhelyezett kalpag. Tényleg szépek a felvonultatott kiegészítők, meg jól is állnak kb. mindenkinek, mert hogy aztán Babett is beállít Tündével, aki szintén őrülten ért a lóversenyes megjelenéshez és elmondja, hogy ezek itt nem kalapok, a kalap az nagy és feltűnő, legalábbis akkor, ha egy derbin viseljük.

Közbevetés: Julcsi, a szolgalány, mindeközben olyan fejeket vág, hogy az gifért kiált!

10_2.jpg

Babett, amikor épp nem kalapot próbál a többiekkel, akkor Olivér the Stylist-al rója a köröket, hogy mit is vegyen majd fel, mert Ő kérem nem ért a lovakhoz. Egyben azonban biztos. Kezd mélységesen elege lenni a ráerőltetett dívajelmezekből. Nagyon látszik a fején, hogy ha még valaki neki ebben az életben azt mondja, hogy jól áll a lila bármilyen árnyalata, vagy nem akasztanak rá valami boát, nem tűznek rá egy nyomorúságos flittert sem, a tüllről már nem is beszélve, Ő tuti a Dunának megy, aztán nézhet a stáb.

11_2.jpg

A Kincsem Parkban járunk, szereplőink a kiégett gyepre helyezett hófehér alkalmatosságon igyekeznek tök spontán helyet foglalni és társalgást mímelni. Minden bizonnyal a VIP-ben járunk. A női szereplőkön tíz centi feletti a sarok, szép a ruha, ott a kalap. Ide bekerült valami kakukktojás nőci is, de nem vettem a fáradtságot, hogy megfejtsem. Lehet majd szapulni. Oli se nézett ki rosszul, Csabát viszont hagyjuk. Tünde, aki nemrég még Bogit is meghazudtoló stílben adta elő, hogy ezen az eseményen fejbasz nélkül nem lehet létezni, meg hogy egy originált derbin a ruha ugyan visszafogott, a kalap viszont hatalmas és csicsa, végül is az elsők között hajítja a földre az övét, mert már a bevonulásnál letépte a fejéről a tavaszi szellő. Onnantól irigykedve nézi azokat, akik nem akartak annyira autentikusak lenni és a hajráfos tüllnél maradtak végül, ha snassz, ha nem. Babett lázadóban tolta, és NEM azt a ruhát vette fel, amit Oli kinézett neki. Biztos az én ízlésemmel is van némi hiba, mert egyébkánt egyáltalán nem látom ordenárénak, amikor magától rángatja fel és a saját gönceit.

12_2.jpg

Bogi arra kérdésre, hogy mi ilyenkor a dress code, vagyis milyen öltözködési szokásnak kell eleget tennünk egy nívósabb lóversenyen, annyit tudott elmondani, hogy ez egy háromszáz éves szokás, az Ascot, meg ebből van királyi is, azt meg úgy hívják, hogy Royal Ascot (…), de hogy miakisfaszomat kéne felvennem a tíz centi peremmel ellátott kalapon túl, azt még mindig homály fedi.  A férfiak öltözködéséről sem tudtunk meg sokat, csupán, hogy pingvinben vannak.  Köszönjük Boglárka. Amennyiben olvasnád, zsakett és cilinder. Fekete vagy szürke. Picit még dolgozz ezen.

13_1.jpg

Babett teljesen kész volt, hogy csupán ennyi egy futam. Hogy itt egyszer körbeszaladoznak a lovak azután snitt. Hogy még bele se tudott jönni az ökölpörgetős hajráüvöltésekbe, máris vége lett. Hát most komolyan ezért kellett így kiöltözni, hogy aztán unatkozva dőljenek jobbra-balra a műbőrben ismét? Csak ennyi a világ, hogy Bogi okoskodásain lehet picit élcelődni? Hogy miközben az az erősen foghíjas, mértékkel pedig wikipédiatámogatott ismereteit tolja a lóverseny világáról, szamárfület mutatni a háta megett, hát de most tényleg!?

14_1.jpg

Aztán hogyishívják nekiállt szülni. Ja, Dalma. Igen. Picit felbaszódott, mert progizott császár lett volna magánkórházban, ebből meg itt max. a magánkórház plusz Mauritiusról visszarángatott, drága orvos kombó tud megvalósulni. Kiborulásából ítélve nagyon nem volt felkészülve lelkileg egy természetes úton szülésre. Picit én is felbaszódtam amikor Tünde azzal jött, hogy még jó, hogy neki az ilyen alkalmakra van a telójában egy magán mentőszolgálat elérhetőség. Kár, hogy nincs olyan ismerőse, akinek meg van a telefonjában egy magán helikopter elérhetőség, mert akkor tuti ahhoz nyúl. Így viszont maradt a vijjogó mentőautó, ami egy szülés ilyen korai szakaszában tán indokolatlan. Pláne, ha már volt egyszer ilyened, és nagyjából tudod, mi hol tart. De hát mit vagyok itt rosszmájú, meg okoskodó, ha egyszer én sem értek a lovakhoz?! De még kétszer sem.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2018.06.05. 10:36:20

Legalább tudjuk, hogy a hogyvoltot előre megírjátok.

Eeerzsi 2018.06.05. 20:27:14

Na de ki az a Chuck Norris?? xddd

Kiskezit csókolom 2018.06.06. 07:15:05

@Lulu 1.0
Azert volt Dalma beparazva, es azert szirenazott a mento, mert koraszules lett volna! Dalma meg csak mostanaban szult meg, 1-2 hete, ott meg korai lett volna.

bukott madonna két nagy didivel 2018.06.06. 12:55:05

"Ez akkor is nagyon gyenge lenne, ha ebben a jelenetben nem milfek és pumák hadával forgatnának, hanem olyanokkal, akiknek vélhetően még van ciklusa."

sírok.................... :DDDDDDDDDD

lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2018.06.15. 04:23:31

Az írás még csak-csak, de igen nehéz nem félcédulásnak nézni azt, aki konzekvensen és tévedhetetlenül, mindenkor nagybetűvel prezentálja a mondatközbeni személyes névmást. Meg így már nem is akad oly sok alap a műfajon és annak aktuális szereplőin való, vagánynak gondolt odamondós élcelődésre.
süti beállítások módosítása