Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 3x02 – Ami tilos

2018. június 04. 15:00 - szde

Mielőtt belecsapnánk a lecsóba, jöjjön a hét híre: nemrégiben elkezdődtek a 4. évad forgatásai, visszatérve a Balatonhoz, szóval 2019 nyárelején is lesz Egynyári kaland.

Bence reggelit hoz Milfnek, aki már iszik kávét, mert a nődokija szerint hozzá kell szoktatni a szervezetet, ugye a terhesség miatt. Ma este ovulálni fog Milf, és jó lenne, ha Bence itthon lenne, de az sem baj, ha nem jön most össze a baba, legalább lesz egy jó estéjük. Luca nem tudja használni a fürdőt, mert Lakótárs és Legújabb Nője elfoglalják azt, Csónakos pedig nem tesz semmit az ügy érdekében, majd megkérdezi a húgát, hogy észrevette-e, hogy mennyire sok negatív energiát bocsát ki magából. Még csak most, öcsém? 19 éve vele élsz, még nem tűnt fel? Luca dolgozni indul, de el is téved meg a bringázás se megy neki.

vlcsnap-2018-06-03-16h23m05s333.png

Dávidot Encsi, a barátnője várja az irattárban, a srác inkább dolgozna, mintsem élvezné a lány tipitapizását, mert minő meglepő, Dávid még szereti is a munkáját. Miközben távoznak, Norbert kezdi összekapcsolni a dolgokat, és ma valószínűleg laza nap van, mert kordnadrágban tolja. Zsófi kávét visz főnökasszonynak, aki magából kitelve üvöltözik egy férfivel, aki egy nála feleannyi idős csajjal jött össze, aki Karolin alkalmazottja. Dávidnak nem volt ideje dolgozni a hétvégén, mert Encsivel voltak bulizni, majd másnap csak csillelni volt ereje. Zsófi nem dolgozott egész hétvégén (de), azonban a lebukás elkerülése végett kitalál magának egy barátot, majd amikor Dávid hozzáért, és a lány összerezzen, fiktív barátja még féltékeny is. Nagyon.

Lakótárstárs továbbra is az extraforgalmas helyeket választja ki zenélés szempontjából, a helyen azonban konkurencia is van, de ma van a szerencsenapja, egy temetésen kell zongoráznia, közben pedig kiszúrja a tömegben az Aktuális (gót) Nőjét. Encsi munkaidőben csetel, Márió, a jószívű HR-es nem akarja ám zavarni, csak ugye ő dolgozna, Encsi dolga meg az ő segítése, de a lány sajátos munkamorálja nem engedi meg a hatékony munkavégzést, Karolin helyében már rég kirúgtam volna. Remélem, a való életben a menő építészirodákban nem ilyen az asszisztencia. Miután Encsi lelép, Zsófi kapja meg a feladatot, hogy az említett projektet előkeressék.

vlcsnap-2018-06-03-16h29m41s528.png

vlcsnap-2018-06-03-16h30m57s825.png

Lakótárs már a szex utáni csevejt folytatja Aktuális Nőjével, aki szeret temetésekre járni, mert olyan megnyugtatóak, ahol tapintható a halál közelsége, és így értelmet kap az élet. Délután is lesz egy szétszóratásos, Lakótárs már félig felöltözve indulna, amikor Aktuális Nője előkapja a kiskést, és eret vágna sorsösszekötés céljából.

Csónakos Eszterrel sétál a parkban, a lány fullkatolikusból fullbuddhista lett, már egymás mondatait is befejezik, annyira cukik. Jóga után homokmandalákat mennek építeni, és bár Csónakosnak is lenne dolga, de inkább a lánnyal tart. Karolin drága, de nem kurvás fehérneműt akar, feketét, nem pirosat, és végülis kicsit lehet kurvás. Majd megkérdezi Encsit, hogy mihez ért egy pultos, amihez ő nem, majd minő meglepő, pont oda tér be egy eszpresszóért, ahol Bence dolgozik. Karolin új kávégépe nincs még beüzemelve, és este egy pohár bordói mellett szívesen venné a srác segítségét, a névjegykártyáján még a lakcíme is megtalálható.

vlcsnap-2018-06-03-16h34m57s191.png

vlcsnap-2018-06-03-16h37m02s262.png

Zsófi a szorgalmas munkatárs mintaképe, Márió máris megbízza a következő feladattal, ami sajnos nem Dávid 0-24-es bámulása a lány bánatára, Encsi épp rajzolás közben találja meg. Zsófi kicsit fúj a szőkére, hiszen a) miatta van dolga, b) jár azzal, aki neki tetszik. Encsi odafüttyenti Máriót, aki másodállásban építész is, és hogy így már belekezdett a rajzolásba, Zsófi már nem akar belekontárkodni, és akkor a két lány dobbant is. A bizniszkesül-szett ebben a részben a fekete rövidnacira terjed ki.

A lányok sétálnak, ismerkednek, tuti kiderül, hogy Encsi kőgazdag, azért szarja le nagyívben a munkát. Dávidról is szó esik, a szex kettejük közt elég jó, Bence pedig kedves volt. Encsi szerint ez baj, hogy valakiről csak ennyi jut az ember eszébe, Zsófi pedig elsírja a bánatát, hogy ő mindig megkapja, hogy komoly, de Bence gyerekes volt, így neki kellett felnőttként viselkednie, és ebből lett nagyon elege, még magából is.

vlcsnap-2018-06-03-16h40m27s270.png

vlcsnap-2018-06-03-16h40m39s359.png

A jógán a jógi érdekes módon csak Esztert tapizza, no meg Csónakost, az óra utáni egészséges lötty-fogyasztásra a srác két üveget is hoz, egyet az exének, aki – dobpergés – a jógival kavar. Eszter családja eléggé ellenezte a buddhizmust, főleg a nagymama, aki szerint az unokája el fog kárhozni, és itt elsütnek egy zsidós utalást, mármint, hogy a buddhizmust meg a jógát ők találták fel, teljesen feleslegesen. Csónakosnak hirtelen inkább a tuják lesznek a szimpatikusabbak, mint a homokmandalák, és kiköt Bencénél Lakótárssal egy pohár sör társaságában. A háttérben Aktuális Nő bámulja utóbbit.

A buddhizmus és zsidóság margójára – ha valakit jobban érdekelne a „poén” mögöttes tartalma:

Zsidó buddhisták Wikipedia szócikk

Jews and Buddhism: Belief Amended, Faith Revealed (1999) – Sharon Stone olvassa fel a könyvet, ami az amerikai zsidók buddhizmussal való kapcsolatáról szól

vlcsnap-2018-06-03-16h42m24s653.png

vlcsnap-2018-06-03-16h44m05s660.png

vlcsnap-2018-06-03-16h48m33s248.png

Zsófiékat az az abúzus éri, hogy találkoznak egy szatírral, Encsi azonban nem merev gyáva, visszamutatja a mellét, mire a szatír közeledik a lányok felé, szóval futás. Bence végül mégis meglátogatja Karolint, a kávégép sértetlen csomagolásban hever a konyhapulton a gyümölcsöstál társaságában, és bár Bence nagyjából két másodpercig tiltakozik, könnyen kapható egy menetre. Közben Luca univerzumában még javában délután van, napsütéssel, Lakótárshoz pedig Zsófi állít be egy szívességkéréssel: legyen Lakótárs a kamubarát a céges bulin.

Bence bealudt szex után, az éjjeliszekrényen egy „Köszönöm az estét” piros borítékban harmincezet talál, Csónakos meg valami férfiaknak szervezett előadáson van, ahol olyanok hangzanak el, hogy:

- A nőt a férfi csinálja meg.

- A nő olyan, mint Schrödinger macskája.

- Kegyetlen és fejfájós nőt a puhapöcsű férfi hozza létre.

Csónakosnak, mint férfitársnak, problémája van, és menne is, de nem engedik egyhamar, így rögtönzött előadást tart arról, hogy minden fent elhangzott hülyeség, a gyengébbek kedvéért hozzáteszi, hogy bullshit.

Szemelvények Csónakos standupjából:

- Felesleges osztályozni a nőket, mert sose fogjuk ésszel felfogni.

- Nincsen összefüggés a gyengédség és macsóság között, teljesen random az egész.

- A gödröcske csak neked szól, aztán kiderül, hogy mégse.

- Skizofrén vagy egy kórterembe bezárva, aki nem is tud magáról.

vlcsnap-2018-06-03-16h51m20s734.png

vlcsnap-2018-06-03-16h53m36s971.png

Encsi már megint a munkában, Norbertnek szüksége lenne a karaokeszettre, amit legutóbb a lány vitt haza, de ő már nem megy arrafelé, így Dávidhoz fordul a kéréssel. Encsi visszatámad, hogy ez hogy esik Dávidnak, pont most, hogy eljegyezte a barátnőjét. Zsófi lesz a megmentő, hozza Lucát az álmenyasszony szerepébe. Encsi Karolinnál, a fehérnemű bevált, és két okból nem látja a lány az illetőt: a) nem keveri a munkát a magánélettel, b) bébiszittelni fogja Bennettet, ugyanis az előző dadáról kiderült, hogy az exférj szeretője.

Bencéhez Milf jön, aki mérges, mert most ovulált, és lelkizni mással máskor is lehet, majd amikor a srác békülne, a nő kemény lesz, és közli, hogy mítingje lesz. Csónakos mégis maradt a tréningen, ahol most egymással szemben állnak a fiúk, és csak szemkontaktussal kell a másikat magukhoz hívni. Miután ez megvolt, szintet lépnek, és egy igazi nővel gyakorolnak, gondolom ő a tréningvezető nagymamája. Csónakossal mutatják be az érintés tesztet, ami két fázisból áll: érintés és csekkolás. Ha még egyszer meghallom valaha az életben a préda, nőstény szavakat a csajozással kapcsolatban, sikítok.

vlcsnap-2018-06-03-16h55m32s720.png

vlcsnap-2018-06-03-16h57m04s218.png

Luca és Zsófi jönnek, Lucán kegyetlenül rosszul áll a fekete ruha, és Dávidnak még annyi esze sem volt, hogy kijöjjön az álmenyasszonya elé. Az úton közben Aktuális Nő tűzszívet gyújt, Lakótárs gyorsan be is tereli Zsófit az épületbe. Luca egy instakép alapján akarná beazonosítani Dávidot, aki nem fogja az adást, még egy nyomorult nevet se egyeztettek, mert a bemutatkozásnál egy női név se ugrik be a srác fejébe. Encsi közben látja, hogy Norbert milyen hestegekkel posztolt képet Instagramra.

Benett kicsit akadékos, Encsinek meg türelme sincs a gyerekhez, Csónakosék pedig egy szórakozóhelyen vannak, ahol nem a pultot kell támasztani, hanem támadni, mert a ragadozó mindig támad. Sikertelen csajozási kísérletek, úgy érzem, hogy ebben a részben ez a tök felesleges és kínos jelenet, ahogy az előzőben a taxis jelenléte volt. Bence előbb el akar menni melóból, a főnöke meg is engedi.

vlcsnap-2018-06-03-16h59m03s194.png

vlcsnap-2018-06-03-16h59m12s350.png

Dávid olyan csípőmozgást mutat be, amit még Hugh Grant és John Travolta is megirigyelne, Luca kétpofára tömi az ingyenkaját, miközben kioktatja Lakótársat, hogy sose fog neki összejönnie Zsófival. Amikor a srác megjelenik a táncparketten, Dávid fülét-farkát behúzva menekül el, nehogy az őrülten féltékeny pasi meg találja verni. Lassúzás, Lakótárs nem érti, hogy Zsófi miért nem Dáviddal jött, aki a) cégen belül tilos egymással járni, b) van csaja, c) nem jön be, de ez csak az utolsó indok volt, Laktórás komolyan se veszi a tiltakozást.

Encsi közben Karolin cuccait próbálja ki, érkezik Bence, visszahozta a pénzt, a háttérben pedig Benett sétál el egy kimonóban piros magassarkúval, kifestve. Bence menne, de végül marad, és elfoglalja a kisfiút, amíg Encsi ki tudja, mit csinál, de megpattanni nem pattant meg, mert nem sokkal később kettesben vacsoráznak a teraszon. Encsi elkezdte már a közgázt, a szociológiát és a formatervezést is, és nagyon nem az ő hibája, ha az oktatási rendszer szar.

vlcsnap-2018-06-03-17h03m29s127.png

vlcsnap-2018-06-03-17h06m16s033.png

Csónakoshoz Eszter jön egy falatnyi ruhában, a lány fullkatolikusból átvedlett ribanccá, úgy érdekelne a vallásos ismerőseim véleménye erről az átalakulásról, de végül is, összejött az a szex, amire Csónakos várt vagy két évet alaphangon. Közben Benett beájult a nappaliban a legók kellős közepén, és Bencének annyira megtetszik ez az egész gyerekvigyázósdi, hogy rohan haza Milfhez, reménykedve abban, hogy a nő még ovulál.

A partin Márió és Norbert énekelnek együtt, a fiatalok láthatóan nagyon unják a Tiltott szerelem című Császár Előd-slágert, miközben Zsófi és Dávid sejtelmes pillantásokat vetnek egymásra (Zsófi, hidd el, még most sem flörtöl!). Végül a fiatalok betörnek egy medencés házba, és fehérneműstől csobbannak egyet, amúgy meg Dávidnak sincsen kockahasa, just saying. Sms-e is érkezik, vizesen veszi magára a ruháit, hogy menjen Encsihez. Zsófi szomorú, majd megcsókolja Lakótársat, aki nem így akarja megkapni a lányt. Úgy érzem, sok YA regényt olvastak a készítők.

vlcsnap-2018-06-03-17h10m03s467.png

Időkitöltésnek még gyrosoznak egyet hazafelé menet, Csónakos pedig Eszter mellett ébred, és felajánlja, hogy közösen gyakorolhatják a tantrikus szexet. A lány tényleg ribanc lett, a jógi nem féltékeny, ugyanis az a birtoklási vágyból fakad, és a jógi ezt a vágyat már rég szublimálta.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.06.04. 22:03:03

Csónakás annyira megzuhan hogy csajfelszedős tréningre jár ?
Elég szar poén, mert eleve jó nője volt.
Mi a vérért játszatják vele a lúzert ?

szde 2018.06.05. 07:29:09

@szociál: gondolom, az alkotók így képzelik el a 21. századi férfit.
Viszont őszintén remélem, hogy ilyen tréningen nincsenek a valóságban...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.06.05. 08:50:24

@szde:

léteznek ilyen tréningek, egyszer valamelyik rádió csatornán hallottam, és jó lehúzós, szóval oda tényleg csak a lúzerek jelentkeznek, szóval leleményes aki ezt kitalálta.

szde 2018.06.08. 19:15:12

@szociál: jesszusom :O köszi az infót, nem gondoltam volna, hogy létezik ilyesmi, annyira szánalmasan néz ki.
süti beállítások módosítása