Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Elég nagy rá az esély, hogy Maggie lehet a következő kieső kulcsszereplő

2018. május 29. 16:00 - Sick Rhymes

landscape-1508415438-rick-maggie-twd.jpg

Eléggé elszámolta magát az AMC, amikor annyi ideig kivárt a színészek szerződéseinek meghosszabbításával, hogy egyesek - érthető módon - B terveket keresve be nem ugrottak más produkciókba. Ez történt a Walking Deadben Maggie-t alakító Lauren Cohannel is, aki hiába az egyik legrégebbi karakter, a jelenlegi helyzet szerint nagyon valószínű, hogy ki kell írni a sorozatból.

Május ugyebár az amerikai tévéiparban az upfrontot és elkaszálások ideje, amikor a csatornát döntenek, melyik sorozatból volt elég ennyi, és melyik pilotból rendelnek be egy teljes évadot. Cohan az ABC-nél gyártott Whiskey Cavalier nevű sorozat pilotjába ugrott be, mit ugrott be, konkrétan főszerepet kapott Scott Foley (Scandal, Felicity, The Unit) mellett, hiszen az AMC kivárásra játszott a Walking Dead színészeinek szerződésével, Cohan pedig nem akart kockáztatni. Igen ám, de kiderült, hogy az ABC berendelte a kémkedős-romantikázós sorozatot, és mivel Cohan főszereplő lesz, kérdéses, hogy lesz ideje egyáltalán a Walking Deadre.

Nem igazán lesz, mert Cohan már a legutóbbi évadban is kevesebb részben szerepelt, mint amennyiben feltüntették, és a Whiskey Cavalier miatt garantáltan nem fog tudni felbukkanni a Walking Dead minden részében. Viszont közben főszereplője lesz egy új sorozatnak, amivel akár szintet is léphet nyitott szájjal bambulós sokadik fontos szereplőből. És ha az új ABC-sorozat jövő ilyenkor kaszát kap, akkor sincs gebasz, a Walking Deadben valószínűleg számítanak rá. Már ha számítanak rá.

blastr_promo_lauren_cohan_superman_vs_batman.jpg

És itt jön a lényeg, ugyanis Cohan korábban már hangot adott annak, hogy nem keres annyit, mint két férfi kollégája, Andrew Lincoln és Norman Reedus. A hírek szerint mindketten leszerződtek a második évadra, ellenben Cohan nem, mert magasabb fizetést akart, ami közelebb van a másik két kollégájának a gázsijához. A hírek szerint Cohannek ugyan valamivel magasabb fizut ajánlottak, de cserébe hosszú távú szerződést kértek, amit visszautasított, és elfogadta az ABC pilotját inkább.

Lincoln már lenyilatkozta, hogy Cohan minden bizonnyal szerepelni fog az új évadban, mert "egy csodálatos személyiség és remek színész", de hát ilyen közhelyeket én is tudok mondani, még sem vagyok biztos benne, hogy Maggie sokat fog szerepelni a következő szezonban. Annak ellenére, hogy a képregényekben Maggie még mindig él, és a sorozat sem abba az irányba mutat, hogy több kulcsszereplőtől is meg akarnának válni. Viszont ha Cohannek bejön a másik sorozat, és esetleg több évadot is berendelnek később belőle, nagyon hamar választás elé kerül ő és a készítők is. (forrás: Fansided, Independent)

Címkék: hír 9. évad
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása