Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ha Atlantánba akar utazni zombikat nézni, tudjuk a legolcsóbb megoldást

2018. május 28. 16:24 - sixx

the_walking_dead_3.jpg

Egy hete lehet nosztalgiázni az RTL Spike-on, és lekövetni, hogy honnan is indult a mostanra gigantikus franchise-zá kinőtt The Walking Dead, hiszen a FOX kivonulása után a hazai jogoka megszerző Viacom ezen a csatornán indította el előről a sorozatot. Le is adják ez eddigi nyolc évadot, és utána, valamikor októberben, meg jön a kilencedik, frissen, mint az első részben a kis zombi a biciklin. 

És ha valaki nézi is a hentelést, és teszem azt, játékos kedvében van, nyerhet is, mégpedig

egy kétszemélyes utat Atlantába, a sorozat eredeti helyszíneire, repülőjeggyel, zombitúrával.

Ehhez annyi kell, hogy hétköznap esténként az aktuális premierepizódokat megnézi, és amíg látja a képernyőn felbukkanó célkeresztet, megszámolja, hogy hány zombival végeznek a főhősök. A végeredményt beküldi a Spike Zombi-leszámoló játékába, és imádkozik.

A játék május 28-tól, három héten keresztül minden hétköznap 23.00-tól éles, a megfejtést IDE kell beküldeni. A fődíj mellet van más cucc is, tessék lecsekkolni.

Címkék: homo ludens
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása