Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8901-8908. rész

2018. május 28. 14:00 - Gillotte

Tóbiás könyörtelenül kiteszi Zsolt szűrét, mert nem szeretne arra ébredni, hogy kilakoltatják a saját lakásából, mert még a végén Zsolt pénz híján azt is eladja, mint Kristóf kocsiját. Zsolt Natasához megy kuncsorogni, hogy hadd húzza meg magát Emília üres lakásában egy kicsit, de már Natasához is eljutott a hír, hogy Zsolt ellopta Kristóf autóját, úgyhogy hamar lehűti Zsolt reménykedését. Az idősebb Bartha ezután a Rózsába menne csövezni, de az zárva van, majd Novákékhoz menne, de látja, milyen boldogok szállóvendég nélkül. Zsolt tehát az éjszakát egy padon tölti, kitömi magát az összes ruhájával, továbbá rummal próbálja könnyebbé tenni életbenmaradási esélyeit. Hívja azt a Sonny gyereket, akitől a drogot veszi, és addig könyörög, míg a fickó munkát ad neki.

bk_maj22_25_1.jpg

Timike nyaka körül szorul a hurok: vajon miért írt az iskola levelet Mikinek és miért írják, hogy többszöri keresés ellenére sem reagáltak Mikiék, úgyhogy telefonáljanak az iskolának, hiszen fontos a ügy. Aznap este már nem hívják fel, mert késő van, másnap reggelre ígérik, de Nórát behívja Gedeon, úgyhogy a kiscsaj időt nyer. Megkéri hát Ottót, hogy megint vegye elő a színészi vénáját, és eltorzított telefonhanggal, rejtett hangon beszéljen Nórával. Egész jól megy a dolog, egészen addig míg Nóra be nem nyit a Fittlaborba, ahol a ,,színház” zajlik épp. Nóra hazarángatja Timikét, ahol már Miki is várja őket. Timike állítja, hogy muszáj volt hazudnia, nem tehetett mást. Az történt ugyanis, hogy egy tanár megkínálta őket füves cigivel, és ő volt az egyetlen, aki nem fogadta el, hanem elmondta az igazgatónak, és most emiatt bajban van. A szülei kétkedve fogadják, úgyhogy Timike előjön a ,,nem is tudjátok, milyen nehéz ott magányosan” kártyát aztán vált arra, hogy őt mindenki utálja, mert nincs sok menő cucca. Sznobok problémája, mentem megszakad a szívem.

bk_maj22_25_2.jpg

Krisztián továbbra sem tud leszállni a ,,tökéletes esküvőt Alíznak” témáról, úgyhogy megkéri a jövendőbeli anyóst, hogy küldje el azt az üveghattyút, ami az ő esküvőjükön volt és Alíz gyerekkora óta áradozott óta. A béna üveghattyú tehát megvan, közben Natasa Alízt faggatja arról, hogy milyen lenne az álomesküvője. Tengerpart, szűk család, barátok – így szól a lista. Natasa elfilózik arról, hogy ugyan jól elvannak Rudival, de reméli, hogy hamar lesz az esküvő, hogy együtt tudjanak menni, mert ki tudja, és de jó, hogy nincsenek kötöttségek. Viszont olyan jó négyen együtt lakni, hogy ilyen szempontból nem lenne baj, ha húzódna az esküvő, és nem kéne Natasáéknak költöznie. Rudi viszont nem így gondolja: azzal lepi meg Natasát, hogy leköltözteti a cuccokat a lakásba, egyetlen doboz marad csak fent. Natasa a hír hallatán úgy bepöccen, hogy emiatt olyan vehemensen kapja fel az utolsó dobozt, hogy azzal leveri az asztalon lévő üveg-hattyút. Natasa rémesen érzi magát, még jó, hogy meglepetés lett volna Alíznak. Rudi viszont újra felhozza, hogy költözzenek le Emília lakásába, úgyhogy Natasa azt mondja, hogy nem lehet, mert az anyja el akarja adni, de nyilván nem így van. Alíz szerint ha Natasa az összeköltözéstől tart, akkor baromság, kipróbálni ki lehet, max nem jön össze. Ennek ellenére Natasa felhívja az anyját, hogy mi lenne, ha eladná a lakást. Emília szerint felesleges, úgyhogy Natasa bajban van, amit csak súlyosbít, hogy Rudi azzal jön elő, hogy vegyék meg ők a lakást Emíliától.

bk_maj22_25_3.jpg

Laci továbbra is ki van akadva, amiért Gizi pajzán fantáziaregényt írogat. Gizi elpanaszolja Vilinek, hogy Laci milyen bunkó, aki ezen felbuzdulva régi történet mond el Laciról. Nem értem, de mindegy. Elmeséli, hogy valami iskola-szerűségben voltak, amikor Laci a mobiltelefont akarta feltalálni, majd Nóra vett a spórolt pénzéből egy nadrágot, amit szétszaggattak rajta az osztálytársai, és Laci azzal vigasztalta, hogy nem baj, mert feltalálta az úgynevezett barát-lapokat, amikre felragasztja az ember a saját képét, odaírja, hogy mit szeret, felragasztgatja a barátait, és azon írogathattok egymásnak. Lehet perre menni Zuckerberggel, Laci már feltalálta amit ő! Ebből pénzt is csinál, eladja az ismerős csajoknak ezeket a barát-oldalakat. Forgatja a régi ötveneseket, meg tudja venni majd Nórának a nadrágot! Mikit is bevonná egyébként, csak ő randizik egy másik csajjal, úgyhogy nem fér bele, meg neki amúgy sem tetszik Nóra... A fiatal Novák tehát odaadja Nórának a pénzt, aki cuppanós puszit nyom az arcára, és megígéri, hogy Lacival megy a sulibulira. Ez persze nem így lett, hiszen végül Mikivel ment. (Azt olvastam egyébként, hogy a fiatal Nórát a Nórát játszó színésznő lánya játssza, a fiatal Mikit pedig a Mikit játszó színész fia. Egyébként meglepően jól nyomja mindkettő).

bk_maj22_25_4.jpg

Peti interjút forgat Hannával a hajléktalan újságról szóló dokumentumfilmjéhez, és rendkívül hozzáértő módon Hannát a fény elé ülteti, és úgy veszi – de hát mit ugatok bele, nyilván egy olyan önjelölt, képesítés nélküli rendező, mint Peti jobban ért hozzá. Rögtön azzal indít, hogy Hanna milyen szép, amitől Hannának nagyon rossz érzése van, hiszen közben ő Balázzsal kamatyolt. Balázs is érkezik a villába, úgyhogy nézi az úgymond forgatást. Az egyik lámpa kiég, úgyhogy Peti elmegy a színről másik égőt keresni. Ezalatt Balázs rámászik Hannára, amit Hanna nem hárít egyértelműen, csakhogy a kamera mindezt felveszi. Szerencsére észreveszik, hogy be van kapcsolva, úgyhogy míg Peti visszajön, letörlik az egészet. Hanna és Balázs úgy dönt, hogy meg kell beszélni ami kettejük közt van (vagy nincs) úgyhogy Balázs indítványozza, hogy menjenek el egy biciklitúrára. Nyilván Hanna nem adja magát, hiszen másnap tréningje van, ami sokkal fontosabb, mint ő és Balázs. Balázs szerint viszont ez nem Hanna és ő, hanem ez már egy ,,mi” úgyhogy ő reggel 9-kor várni fogja Hannát a parkolóban. Közben Peti is odatelefonál Hannának, hogy másnap a hajléktalanokkal forgat és jó lenne, ha Hanna is ott lenne, mert rögtön látná a visszajelzéseket. Másnap végül Hanna nem Petivel megy, hanem negyedórás késéssel érkezvén végül elmennek Balázzsal a túrára.

bk_maj22_25_5.jpg

Régóta nem láttuk Ádámot és Gigit, most újra előkerülnek. Gigi még mindig maga alatt van, egész nap sorozatot néz és szomorkodik. Kiderül, hogy jár az örökbefogadó szülők önsegítő csoportjába (ÖSZÖCS). Ádámnak nem esik jól, hogy Gigi hetek óta eljár ide, és csak most szól róla, hiszen megbeszélték, hogy mindent előre megbeszélnek. Tóbiás szerint Giginek elfoglaltság kéne, olyan, ami kitölti a napjait. Ádám ezt el is mondja Giginek, aki ezen felbuzdulva vesz két repülőjegyet Barbadosra – természetesen úgy, hogy nem beszéli meg Ádámmal.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása