Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x11 – Nem csak a feleségek egyike

2018. május 24. 11:00 - szde

Az előző rész margójára: Anyukám hívta fel a figyelmemet arra a tényre, hogy Carmelita nővérnek a Carmelita nem a keresztneve, hanem a rendjének a megnevezése volt.

Koreai úriember érkezik egy raktárba, fekete betöréses cuccban öltözött alakok megtámadják és a szomszéd szobában egy szál fehérneműben pakoló lányok elől elviszik a több kilónyi drogot, az úriember pedig üzeni, hogy megtalálják a bandát, bármi is legyen az ára. A banda nem más, mint Hondo egysége, a buli nagy volt, kéne róla egy jó kis intasztori, Luca a nőket akarta látni, de hát ő a sofőr, így bukta. Mindössze két perc után főcím. Victornak továbbra sincsen magyar hangja, szomorú vagyok.

vlcsnap-2018-05-19-16h39m48s365.png

HQ-n nagy az ünneplés, Hicks és a DEA-s nő is boldog, akinek az asszisztense koreainak néz ki. Érkezik Jess és a Doki is a valahányadik részből, kellett nekem szólni, hogy nincsenek átfolyások a részek közt, talán megtudjuk, Jess milyen lépéseket tett a javaslatai elérése végett. Annie már kijött a kórházból, Deacon addig él a fizetésnélküli szabival, ameddig csak jólesik neki. A koreaiak vérdíjat tűznek ki a bandára, előtte meg remélem, nem hangzott el fontos információ, mert nem beszélek koreaiul.

Hondo főzőcskézik, a DEA-s nővel beszélget, a gyerekét edzette az ifikupában, most magániskolába jár, a gyerek amúgy Hondo keresztfia. A nő kérdezi főhősünket, miért nem nősült soha meg, Hondo terel. A nő már több, mint 20 éve van szolgálatban, nemsokára nyugdíjba fog menni. Otthon Deacon Annie-vel ül az ágyban és a muffincsatát nézik. Deacon menne nagyon, de nem akarja magára hagyni a nejét, de itt van az anyós, aki már 37 éve a lányával van, nem fog lemondani róla.

vlcsnap-2018-05-19-16h41m19s704.png

vlcsnap-2018-05-19-16h41m41s858.png

vlcsnap-2018-05-19-16h41m54s902.png

Bent mindenki örül Deaconnek, köszöni az ajándékokat, főleg a vetkőző rendőröket, amik oljaozottak voltak és kellően illetlenek, de Annie kacagott rajta. DEA még sosem látott ennyire tiszta drogot, megvan a kapcsolattartó, valami bankvezér, akinek két lakása van – egy az asszonynak és gyerekeknek, egy pedig a másik családnak. Luca tiszteletbeli ázsiai, ugyanis két évet itt töltött a fősuli után. Victor nem hiszi, teszteli is, de Luca tudja a kérdést a válaszra, aminek az egyik fele a szaké, ezt még én is tudom, hogy micsoda.

A bankban letartóztatják a bankárt, a testőrre Jimmy fegyvert fog, a tag pisztolya elsül, Hondo pedig figyelmezteti az újfiút a 3. alapszabályra, azaz mindig higgadtan. Kíváncsi vagyok, mi lehet az első kettő. Jess Dokit update-eli a fejlesztéseiről, a pasas tök odavan, a rózsaszín köd teljesen leszállt, Csőre Gábor hangja meg elég jól áll Peter Facinellinek is. A városnak nem volt még soha női rendőrfőnöke, ezt Doki csak úgy mondja, de már megy is, dolga van.

vlcsnap-2018-05-19-16h41m58s030.png

vlcsnap-2018-05-19-16h42m37s604.png

Hondo és DEA a bankárt vallatja, két millió az óvadék, de ezt kifizették, szóval viszik is az embert. A sportkocsiját is kiadják, de előtte tesznek rá egy nyomkövetőt. A kocsit 3 másik követi, de harminc méterre lemaradva, nehogy kiszúrják őket. Az autók amúgy tökéletesen ívelve állnak a parkolóban, pont az ikon körül. Luca Victorral megy, előbbi eléggé otthon mozog az ázsiai negyedben, Victor pedig nem jár koreaival, mert az anyjára emlékezteti. Most egy szőke venice-i nővel kavar, erre a fiúk lepacsiznak, nőként nem értem.

A kartell megtalálja a nyomkövetőt a bankár kocsiján, kb két perc és kinyírják, Hondo fel is hívja a figyelmet a cserére, Luca és Victor a parkolóba mennek, Jimmy-ék az új kocsi elé vágnak. Csak egy sima Über-sofőr az, amikor továbbhaladnak, Jimmy megtalálja a bankár kocsiját. És láss csodát, a tag halott, módszer a koreai nyakék, vaslánc lakattal, azaz egyszerre vérez el és fullad meg az áldozat. DEA levonja a következtetést, hogy akkor mégsem a bankár a főnök. Deacont az anyós hívja, Annie felállt, de összeesett.

vlcsnap-2018-05-19-16h42m53s264.png

vlcsnap-2018-05-19-16h42m57s410.png

Deacon a kórházban, fél óra múlva itt lesz a sebész, Annie-t már előkészítik. Jess is megjelent, az egyik ápolónő tippet ad nekik, hogy ne az ügyeletes dokit várják meg, hanem a specialistát kérjék, akinek ma van a 20. házassági évfordulója. Jess beszél az igazgatóval. HQ-n Hondo összefoglalja az eseményeket, nekem meg az jár a fejemben, hogy bár egy részt se láttam a Gyilkos elmékből, amiben játszott még, de nekem valahogy egydimenziós nagyon a színész. Tudom, hogy Amerikában a sorozatok propagandaként szolgálnak, gondolom, most bajban van a rendőrség meg a SWAT, hogy toborozni akarnak embereket.

Magániskola, DEA fiáért koreai nő jön, ha nem száll be a gyerek, akkor az igazi nagymamának baja esik. Az egyik anyuka hívja is DEA-t, mindenki az iskolához, már a fél LAPD ott van, de rendszám híján nem fogják tudni beazonosítani a kocsit. DEA-t telefonon hívják az elrablók, menjen arrébb, hogy csak ő hallja. 5 lépést megtesz, beszélhet a hívó fél, ez aztán a távolság. A bandának csak a drog kell, pénz nem, és ha nincsen tranzakció, akkor a fia meghal.

vlcsnap-2018-05-19-16h43m10s455.png

vlcsnap-2018-05-19-16h43m18s467.png

vlcsnap-2018-05-19-16h43m33s745.png

Hondo megint összefoglal, DEA ideges, nem tetszenek neki az alternatív megoldások, Hondo kéri a nőt, hogy bízza rá az ügyet. Deacon a kórházban, Jesshez Doki jön, aki most tudja meg, hogy mi a szitu. Doki segíteni akar, talán ismer valakit, aki ismeri a specialistát, ugyanis Annie nem csak a feleségek egyike, hanem Jess barátnője is. HQ-n Hondo DEA-t keresi, aki eltűnt, elvitte az igazi drogot, a bizonyítékraktárt meg nyilván a SWAT-nál nem őrzik. Még egy update, Jimmy úristenezik, a csapat nem csinál semmit, csak Hondo, mert az ő ismerőse, az ő keresztfia, és az állását elég, ha csak ő teszi kockára, egy embert könnyebb pótolni, mint egy egész csapatot. Kifelé menet Hicks még elkapja, de gyorsan lerázza.

Kint a csapat várja, megvan DEA helyzete, Hondo-nak – bár nem tetszik a dolog – de belemegy. Átadás, DEA adja a cuccot, de a gyerek sehol, a csipetcsapat épp időben érkezik, mielőtt DEA-t kinyírnák. Hondo letámadja DEA-t, majd nyugtatgatja, a nő hinni akar abban, hogy a fiának semmi baja. Deacon megismerkedésük történetét meséli Jessnek, Annie ügyvéd akart lenni, aztán háztartásbeli lett, és hipp-hopp elröpült az a tíz év. Deacon egy önző dög, de legalább dögös. A pasas saját magát marcangolja, ne csináld haver. Befut Doki és a specialista, garancia csak annyi, hogy ő mindent megtesz, hogy átvészelje.

vlcsnap-2018-05-19-16h44m42s005.png

vlcsnap-2018-05-19-16h44m49s305.png

vlcsnap-2018-05-19-16h45m06s129.png

Luca, Victor és Jimmy egy bárba jönnek, ahol Luca egyik volt nője a pultos, akit kábé ugyanolyan szinten hagyott ott Luca, mint nem sokkal ezelőtt Victor a motoros nőjét. Megvan a nő rejtekhelye, ami egy bejegyzett érintőgyógyászat vagy micsoda, DEA nem mehet be, ez most Hondo módszere lesz. Csapat bent az épületben, ezeket a jeleneteket annyira nem lehet leírni. Megvan a kiscsávó, az elrablója fogja. Hogy a kiskorúnak ne legyen baja, Hondo gumilövedéket kér, Luca pedig beszél koreaiul is.

Nagy összeborulás, Hondo pedig azt akarja megtudni, ki bérelte fel a bandát a rabláshoz. A nő ügyvédet kér, Hondo csúnyán néz. Jimmy-nek és Chrisnek vissza kell vinnie az igazi drogot a raktárba, Hondo pedig nem boldog, mert a nagykutya még szabadlábon van. Annie már két órája a műtőben van, érkezik a specialista, Annie állapota stabil, és pár hónap alatt vissza fog minden térni a régi kerékvágásba. Hondo rögtön megadja a számát a dokinak, hogy ha bármi van, keresse, de majd a másik Doki megoldja. Hondo-ban felmegy a pumpa, nem tetszik neki ez a dolog.

vlcsnap-2018-05-19-16h45m12s928.png

vlcsnap-2018-05-19-16h45m25s500.png

Hicks szerint a DEA főnök sikeresnek nyilvánított a dolgokat, Hondo szerint belsős van az ügyben, Hondo szerint az asszisztens a hunyó, aki a város egyik legnagyobb ingatlanfejlesztőjét hívta fel, a főnökök leállítják főhősünket, akinek ez nem elég. Rángatja magával Jimmy-t a fejlesztőhöz, aki épp munkaebéden van. DEA holnap lemond, Hondo pedig jövő héten labdázni fog a fiával.

Fenyegetések a munkaebéden, most Jimmy figyelmezteti Hondo-t a 3. alapszabályra, zárásul pedig Hondo csúnyán néz.  

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása