Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 1x03 - Tell It to The Frogs (18+)

2018. május 23. 10:00 - Chat Géza

Gyanús, hogy Merle napszúrást kapott, hogy a tetőn üldögélve egy képzeletbeli nőnek meséli az országos niggercipőzős sztoriját, ami az Amerikai história X-be is bőven elfért volna , aztán hirtelen bekattan, mivel a zombik már majdnem vele egy tetőn napfürdőznek, ami nem annyira vidám tény, pláne úgy, hogy egy vascsőhöz van bilincselve. Rimánkodik is Istenhez, hogy mutasson utat, aztán visszaszívja az egészet, nem kell Krisztuskától irányjelző, megoldja ő maga és már kalimpál is fűrész felé, míg aláfestőnek agresszíven bekúszik a legendás intro.

A tábori élet nem túl felhőtlen. Lori Carl haját vágja, közben Shane mesél az isteni békacombokról. Össze is futott a nyál a számban, de ezt az idilli képet egy szirénázó mentőautó szakítja félbe. Mi ez a hang, kérdezi valamelyik pótolható statiszta kinézetű szereplő, aki sanszos, hogy el fog hullani hamarosan. Dale a távcsővel kémleli a tájat, de egyelőre nem tudja mi szirénázhat. Na, mégis mi? Egy autó, bazmeg, nem? Glenn befarol, örül, mintha nőne a foga, de a többiek lebasszák, hogy minek nyígatja az autót, tán ide akarja vonzani a környék összes kóborlóját? Nem bazmeg csak faszom se tudja hogy kell kikapcsolni. Shane orvosolja a problémát, lepattintja az aksiról a kábelt – nem ismerem a zsarognt. Többiekkel mi van? Jól vannak, megvannak? – kapja egyszerre a keresztkérdéseket Glenn. Merle nem annyira. Mindegy Daryl még vadászik, majd később megtudja.

 

Megérkezik a furgon, benne a többiekkel, mindenki boldog, aztán Rick is bemutatkozik, majd egyből elárasztják az agyát az örömkönnyek, amint meglátja családját. Megöleli fiát és feleségét, aki kicsit távolságtartón, nulla mosollyal az arcán üdvözli hat hónapja halottnak hitt férjét, aztán egy Shane-re vetett klasszik buzis tekintettel zárjuk a jelenetet és már az esti tábortüzes sztorizgatásnál vagyunk, de az akusztikus gitár meg a quantan mera elmarad. Ellenben a nagy gittegylet nem, hogy mi a tosz legyen Merle-el, akit mint T-Dog tanmeséjéből kiderül nem murdelhetett meg zombik által, mert jól lelakatolta az ajtót. Oda se neki, sokkal izgibb, ahogy a rosszul szocializálódott Ed rábasz a tűzre egy kisebb erdőt, aztán Shane jön oktató jelleggel mégkérni, hogy a fénnyel ne hívja már ide a kóborlókat, lécci bazmeg. Ed az asszonyt csicskáztatja, hogy kaptya ki a parázsból a fát, ezzel elhessegetve a kiakadás tárgyát. Problem? Éles váltásban már a rendkívül jó zajszűrő katonai sátorban nosztalgiázik Rick és Lori majd állnak neki a szuszogós nyeszetülésnek miközben a kis Carl békésen alszik tőlük 75 cm-re.

3.10.jpg

3.11.jpg

Reggelre Rick láthatóan hülyére aludta magát, mert már szó nélkül visszamenne Merle-ért a tetőre, de azért kikéri az asszony véleményét. De, mint tudjuk, asszony beszéd pipafüst. Ezt megerősítve még egy gyermeki sikoly is félbeszakítja a konzultációt, mire egyből rohannak a férfiak. A közelben egy kóborló csócsál egy őzet. Nagyon topák voltak itt még, hogy hatan is alug tudják ártalmatlanítani csóri zombit, míg egy ilyen elcseszett világban azért nem ártana kimaxolni ezt a skillt. Dale lecsapja baltával a zomi fejét és megnyugszanak, hogy minden happy. Jön Daryl, kurvaanyázik egyet, hogy a fasszopó agyatlan fertőtenger hogy megette azt a kibaszott őzet, amit ő kergetett több kilométeren keresztül. Erre a többiekre néz, hogy hát szart se tudnak a zombikról és egy flegma mozdulattal átlövi a kóborló szemét.

 

Daryl már üvölt Merle-nek, hogy jöjjön ki megsütni a 12 mókust, de Merle nem jön, ugye.Van egy kás gáz, mondja Shane. Na ne basszá fel! Már ugrik is szétkapni Ricket, de Shane egy Altató Andersen-fogással jobb belátásra deríti emberünket. Nem kell a rinya, visszamennek érte. A feka (T-Dog), a sárga  (Glenn), a redneck (Daryl) és a zseka (Rick) már indulnak is, mert hiába a releváns ellenérvek, hogy: ha elmennek, akkor mínusz négy ember lesz, aki megvédje a tábort; plusz: Rick most jött vissza és már becélozta a halál torkát végállomásnak, aminek Lori és Carl se örül annyira nagyon, de Atlantában van egy zsáknyi puska meg nem kevés muníció hozzá, plusz a walki talki is abban van, amin majd az első vendéglátók jelentkeznek, ha megérkeztek Atlantába.

 

Békafogás, közben Ed utasítja mosásra a nőket, miközben kiderül, hogy az asszonyoknak mi hiányzik leginkább. A fiatal csajszikának persze, hogy a kis kütyüi, az egyiknek a mosógép, a másiknak a hiperfasza kávégépe, míg Andrea böki ki az igazságot, hogy ő azért a vibrátorát siratja éjjelente. Erre kontráz a tüsihajú Carol, hogy neki is és a nők nevetnek, mert ez vicces, mert az ő férje pont velük van egy táborban és pont a hímsoviniszta Ed, aki jön is megkérdezni, hogy mi olyan kurva vicces a mosásban. A tó másik részén Shane békázik Carllal, de Lori elbassza a bulit, visszaküldi a gyereket, hogy Dale szeme előtt legyen, ugye, aztán felvilágosítja Shane-t, hogy mivel Rick visszatért hat hónap kómából élve, ezért talán ésszerű lenne, ha lemondana eddig szépen felépített, dothraki toszásokkal fűszerezett bimbózó kapcsolatukról. Szomorú ez, na. Shane bepipul, így amikor meglátja, hogy Ed felpofozza a felbátorodott mosónőket egyből odarepül, hogy bucira verje Ed hülye fejét. Eközben az elit kommandó is megérkezik Merle tetőn sínylődésének helyszínére, ahol már csak a náci bratyó hűlt helyét és csonkolt csuklóját találják. Daryl sír is picit.

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

netiltsálle 2014.02.18. 14:44:16

Úristen, ezek mikori részek már? Miért nem az aktuálissal foglalkoztok?

napalm 2014.02.18. 15:35:18

@netiltsálle:
mert a fox most adja magyarítva....
nem is baj, elkezdem újra nézni.

netiltsálle 2014.02.18. 16:19:25

@napalm: ó :)
minden bizonnyal tömegeket érdekel magyar szinkronnal :D :D :D

impala 2014.02.18. 17:02:24

kint van az s04e10.
tegnap vettem észre :)
franc vár a szinkronra.

napalm 2014.02.18. 17:33:19

@netiltsálle:
előre kérek elnézést, én úgy fogom nézni.

napalm 2014.02.18. 17:34:26

@impala:
be akarják érni a kinti évadot és egy-két hét különbséggel fogják adni idehaza.

impala 2014.02.18. 20:11:41

@napalm: a 9, 10-es rész nagyon gyorsan jött ki egymás után.
nekem mindegy, csak adják!
3 és fél évadot megnéztem majdnem folyamatosan, most elvonási tüneteim vannak :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.18. 20:32:52

Elnézést kérek (nem), de én is itt nézem. Öcsém nézte kezdettől fogva, ajánlgatta is. Akkor nem kellett, most itt igen.
Lényeg: köszi.
süti beállítások módosítása