Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 4x06 - Zombinapközi és vendetta

2018. május 23. 11:00 - Chat Géza

Mivel az előző epizódnak köszönhetően megismertük Laura, azaz Naomi eredettörténetét, úgy most is róla lesz szó. De nem is akárhogy, hanem váratlan fordulatokkal megsépkelve.

ke_pernyo_foto_2018-05-22_20_16_58.png

Az időbe visszaugorván, amikor a Fear világban még nem borult rá egy sötétítő függöny a jeleneteket rögzítő kamerák szűrőjére, hanem minden CSI: MIAMI-t szénné gyalázón giccsesen narancssárga filtert kapott mindent. Szóval akkor, amikor Madison még löncshússal etette a stadionba szorult népet, miközben ő vígan piált az erkélyen Strand haverjával. Az instant kocsmázást megzavarja, hogy Naomi le akar lépni, mert van valami szuperraktár, ahol tuti van vetőmag és minden egyéb. No, akkor gyerünk oda, mondja Madison és Strand.

Az éjszakát egy motelban töltik, ahol Madison és Strand már zugivó alkoholistákat megszégyenítve fosztják ki a minibárt a zombiapokalipszis során megmaradt utolsó féldekásokért. Némi pia után Strand elveszi a nőtől a slusszkulcsot. Naomit ez nem tartja vissza, reggelre már el is kötött egy sportautót a hollywoodi filmekből ismert metódussal (a kormány alatti két vezeték összeérintésével). Madison és Strand nem fetrenghet sokáig másnaposan, ez nem a boldog egyetemi évek, ugyebár, menni kell Naomi után, aki Matthew Brodericknek, azaz inkább Ferris Buellernek képzelve magát Meglógtam a Ferrárival-t játszik. 

Naomi megérkezik a központba. Eleinte ügyesen kicselezi a zombikat egy bézik zajcsapdával, értsd: kopogtatott a bejárati ajtón,m odagyűltek a hülye zombik, mire ő a hátsó ajtón hatolt be. Csakhogy beugrott neki az a sok ártatlan kisgyerek, tinédzser, akik itt bezombultak és elejtette a zseblámpát, mire a zombik tömkelege jól bekerítette őt. Így egy állványon várta, hogy Strand megmentse.

ke_pernyo_foto_2018-05-22_20_18_58.png

Az aulában megbeszélik a menekülés okát: hogy Naomi tehet arról, hogy ennek a sok embernek itt bezápult az agya és átváltozott, mert nem ért vissza időben a győgyszerekkel. Áldott egy jó lélek ez a Naomi, plusz a kajával, vetőmaggal minden fain dologgal megpakolt furgont is átadta. Így mentek vissza a stadionhoz, ahol a lakókocsis brigádnak épp elkezdett vagizni Alicia, hogy na, megjött a táp, itt egyhamar nem fogunk éhen pusztulni, szóval lehet koccolni. És snitt, Alicia kicsit idegbajos vasutasként hőbörög a Cowboy John és Morgan zseniális duójával. Nem érti, elvileg a megbeszélt helyen vannak, ahol a zombiapokalipszisre optimalizált Mad Max konvoj is meetingelne. Az történt, hogy Morgan találkozott egy ilyen taggal és elárulta, hogy lesz itt egy kis rajtaütés, szóval ne jöjjenek.

Alicia menten szitává lőné a Béke művészetét kicsit túltoló botforgató mester Morgant, de a lakókocsis brigád már érkezik is. Megy a mexikói felállás és a Chicagózás, mire a walki-talkiba beleszól egy ismerős hang, majd leparkol egy furgon és kiszáll a hang tulajdonosa, Naomi. Naomi, akit John Laurának hív. Egyrészről itt van egy öröm, másrészről meg Alicia gyorsabban idegállapotba jön, mint bármelyik Mónika Show-s vendég és rálő a nőre, de John nagyobbat vetődik, mint Dugovics Titusz, így ő kapja be a találatot. Függöny. Taps.

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szinkrobi · http://iszdb.hu 2018.05.25. 09:31:12

nem volt ez egy szedett-vetett, kritikán aluli, szar rész? :)

Mate4182 2019.10.19. 17:44:52

@szinkrobi: nem, csak a HV iras , az epizod jo volt, intenziv es porgos
süti beállítások módosítása