Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 1x02 - Guts (18+)

2018. május 22. 12:00 - Chat Géza

Eddig még csak épphogy megemlítésre került az a bizonyos tábor, aminek a felszíni konfliktajiba most jócskán belekóstolhatunk. Lori masszívan meózza az egyik szőke leány által hozott bogyókat, azaz hanyagul lekúrja az edényt a porba, mire maga is elindul gombászni, kiadja a parancsot a kölkének: Carl, maradj szem előtt, ne menj sehova! (A sorozat egyik tételmondata ez.) Oké muter. Erre a lakóautó tetején figyelő sasszem tata is beszól, hogy azért a nagyságos asszony se csámborogjon el lőtávon kívülre, báz. Na, ja. Az erdő mélyén recseg-ropog minden. De nem a kóborlók jönnek megenni  Lori hülye fejét, csak Shane érkezik a megbeszélt pásztorórára, hogy hátulról megcibálja a nőt.

2.1_1.jpg

Rick a tankban szerencsétlenkedik, hogy akkor most hogy jusson ki. A walki talkin segít neki egy hapsi, hogy merre fusson, amíg a kóborlók vígan mazsoláznak a lótetamből. Emberünk tarcsiba elrak még egy gránátot, aztán megkezdi a maratont. Szépen osztja fejlövéseket, a sikátort is megtalálja és már mennek is a tetőre, onnan meg a helyi secondhand boltba, ahol a többiek szotyoláznak. Az egyik szőke picsa, Andrea falnak keni Ricket, hogy faszér kellett lövöldözni és felkelteni a zombisereg figyelmét. Bezzeg azért az ő csapatukból is mexikói ünnepségen képzeli magát és meanwhile valami hangos puskával lövi szitává az eget meg a kóborlók kongó kobakját. Fel is mennek hozzá a tetőre, hogy tovább fokozzák a konfliktot.

 

A szimpatikus célba lövő úriember, Merle egy visszakérdezéséből kiderül, hogy mint egy vérbeli telepes, vagy mint egy vérnáci, nem igen komázza ha tortilazabáló mexikóiak dirigálnak neki, de azt se nagyon, ha afroamerikaiak kérdezik meg tőle szépen, hogy ugyan mi faszért kell pazarolni azt a drága muníciót, édes egy testvérem.  Némi niggerezés és ingyenbe osztott csicskalángos után Merle megszavaztatja magát főnöknek, majd miután kijelenti, hogy itt mától fehér uralom lesz, Rick is közbeszól a puskatussal és egy rozsdás csőhöz bilincseli a nácit. Egy gond letudva már csak a táborig kellene eljutni valahogy. Az utcák megközelíthetetlenek, innen nincs kiút, de hálistennek az egyik niga mond valami építésztöris fun factet és már húznak is le az épület alagsorába, hogy onnan célozzák be Atlanta csatornahálózatát és a zombimentes városrészt.

 

Glenn kiosztja a parancsot, hogy ki, hol és mit csináljon, mert a fasza tele van már a csoportos kiruccanással, aminek ez az ultimate szopó helyzet is köszönhető éppen.  Kettecskén gázolnak szügyig a csatorna mocskában, ahol jól elkerítve, és a kiutat faszán elállva öszögetik a zombik a friss patkányhúst.Eközben Merle vígan niggerezi T-Dogot a tetőn. A náci monológot Merlbe fojtvamegkezdik a masszív fejvakarást, hogy mégis, hogy a göthös faszba jutnak túl a zombi hordán. Kenjük be magunkat béllel és csoszogjunk el egy kocsiig, jött a remek ötlet, amit aztán a valóságba is nagy sikerrel átültettek. Már látjuk is, amint berántják az egyik megboldogult zombiembert, majd Rick egy instant gyászbeszéd után pikk-pakk szétbontja a tetemet egy tűzoltófejszével, mintha talpig frakkban csak a pulykát szelné fel egy ünnepi estélyen. Glenn gyorsan beokádik, aztán már mennek is vegyülni a kóborlókkal. Húzzák a lábukat, kicsit hörögnek és máris minden remekséges. A zseni zombik simán beszopták Glenn és Rick halálra vált fal fehér ábrázatát, meg a nyakukba aggatott belek illúzióját.

 

Minden fasza, csak egy kicsit hugyozza ketté a kolosszális tervet egy nyári vihar, ami lemossa a két kamu kóborló kóklerról a penetráns hullaszagot, így a trú zombik máris rácápáznának a friss húsra és szendvicsbe vágnák Ricket és Glennt. Szó szerint. Iszkiri van basszameg. Egy-két kóborló szakszerű iktatása után bebaszódnak egy kocsiba és már húznak is, mint a meszes. A tetőn feszengő többiek meg már azon remegnek, hogy jól itt hagyták őket. A gecik. De nem, csak szerválnak egy menő verdát Glennek, hogy azzal terelje el a zombik figyelmét, míg Rick a többieket felszedi. Mehetne ez akár gördülékenyen is, de T-Dog erkölcsi dilemmába csöppen, hogy mi a rákot kezdjen a rozsdás csőhöz bilincselt nácival, aki pár órája még zsigerből megcipőzte és gigáig tolt egy berettát az arcába. Az én kurva anyámat persze, de gyere, kiszabadítalak, így rohan hozzá T-Dog, aztán megbotlik valami baszban és a bilincs kulcsa lassított felvételen hullik bele valami végtelen mélységű szellőzőnyílásba. Szopóka, na szevasz. Jófejségből még belülről lelakatolja a tetőre nyíló ajtót, aztán már rohan is, hogy még elérje a csávából kimentő járatot.

 

Rick megérkezik, T-Dog rohan, bepattan a kocsi rakterébe, mindenki a fedélzeten, vagyis, hé, hol a gecibe van Merle? Máris felüti fejét a bizalmatlanság, és még mielőtt bárki bekérdezne valamit, T-Dog közli, hogy kurvára véletlenül botlott meg annyira balfasz módon, hogy a kulcs egy 10 cm átmérőjű nyílásba esett. Sorry bazmeg, én mosom kezeimet. Eközben Glenn visító szirénával húz el a naplementébe.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása