Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Feleségek luxuskivitelben 2x06 - Drágakőért tuti dugás jár

2018. május 16. 10:05 - sixx

kepernyofelvetel_202_1.png

Láttyátuk feleim szümtükkel mik vogymuk. Arany, pucc és fehérített fog vogymuk.

A hatodik részre ért el arra a szintre a sorozat, hogyha nem folytatják, én esküszöm bemegyek a ViasatAXNSony művekbe, és az igazgatói irodában fogok aranykisollóval darabokra vagdosni egy fogfehérítő készüléket. Nem szégyellem bevallani, úgy berántott megint sekélyesség non plus ultrája, a teljes üresfejű nihilizmus és a sehová nem vezető, de rém komolyan előadott, Coelhóba oltott Oravecz Nórát is a szarba nyakig taposó életbölcsességek halmaza, hogy sírok, amikor vége van egy-egy epizódnak. Az ötödik részben Afrika vadregényesebb oldalával ismerkedtünk meg, szafari, elefántszar, vadállatok, most jöhet a luxy, a csillogás, pardé all night, nincsen holnap, gecik, sose halunk meg.

Szóval ott kezdünk, hogy a felső tízezer Dél-Afrikában magyar luxusfeleségekkel pardézik, mert ugye az ilyen realitysztárok egyik foglalkozása az, hogy mennek az ohatpusztakócsi kulttúrtól a dubaji milliárdos budoárokig és ott isznak, meg mutogatják magukat, ezzel emelve az est fényét. Dubajjal nem a kurválkodásra utaltam, azt azok az aranyásók űzik, akik még nem értek le a vastag érig. Luxiék egy külön műsorszám lettek a helyi menők bárjában, bevonulás van, meg beszédmondás, először azt hittem, Mardel fog magvasakat gondolni hangosan, de Bogi határozottabb volt, és aszonta, hogy Dél-Afrika a fekete kontinens ajrópája, ha jól értetem. Utána densz, Mardel a csöcskirakás azon szintjére ért el, hogy legszívesebben letépne magáról mindent, oszt üvöltene, hogy NÉZZE MÁN VALAKI, DE KURVAJÓ, C.S.Ö.C.S., de az anyjára való tekintettel nem teszi.

A tánc után irány a tető, panoráma iz nájsz, de, jegyzi meg Tünde, aki asszem hatvannyolc másodpere nem említette, hogy ő nagyon otthon van az USA-ban, hogy nem egy New York, de oké. Hideg van, jegyzi meg kissé kesernyésen, kösz, Afrika. Hát, Tünde, most tarthatnék egy kiselőadást az okokról, de maradjunk annyiban, hogy ha a gyereknek megvan még a padláson az ált isk. könyvcsomagja, az lapozgatnám, és nem is muszáj olvasni, ha megterhelő, csak a képeket megnézni. Valami hasonlót kell keresni:

435cf8d5eaa0bb2a40c8342a3e8b679569abd8a7.png

Szívesen. Babett és Bogi marad kint a tetőn, hogy újabb semmitmondó beszélgetésbe kezdjenek, illetve hogy a szerkesztők valamiféle feszkót vigyenek az estébe, mert Mardel (aki ugyan nem feleség, de luxy, így simán helye van a bagázsban), Tünde és Yvonne odabent beszélik ki a másik kettőt. Vivi és Dalma, meg szül valahol, gondolom. Babett szerint ő csak a felszínen kemény, de nemcsak ő, hanem Bogi is ilyen, és neki az a Bogi kell, aki dizájnergöncök alatt, a fiatalon is botxolt bőr és szilikonnal felturbózott mellek mögött lakik. Hmm, a leszbikus vonalat nem láttam így jönni, zsivány, de akkor ne tessék ezt most a levegőben hagyni, ebből lehet franchise, Real Lesbian Housewives vagy mittudomén, egy rakás lóvét lehet vele keresni.

Én igyekeztem előhozni a mélyen lent lakó Bogit, mert azt a nőt igazán tudnám szeretni. (Babett)

Bent Tünde a társulat legkonfliktuskerülőbb (aláhúzza ez a rohadék, pedig van ilyen szó!) tagját, Yvonne-t támadja le, nézzed mán, mit kokettálnak ezek ott kint, Bogi behálózza Babettet! Mardel, aki az egyetlen józanul gondolkodó tagja a társulatnak, legyint, haggyadmán, baszki, mint hálóz? Hova? Minek? Nem pók ez, heló. Bogi odakünn azt emlegeti, hogy rosszindulat van az irányába, és ez rettentő.

Bogi: -Én vicces vagyok és beszólongató.
Babett: -Azért nem annyira vicces.

Mardel a kamerába törten affektálva, de így is dicséretesen jó magyarsággal magyarázza el, hogy mást a háta mögött kibeszélni gyökérség. Mardel for prezident. Babett lemegy Csernusig, te, Bogi, mikor sírtál utoljára? És miért nem sírsz? SÍRJÁL MÁR, AZ ANYÁD ÚRISTENIT. Yvonne fülét Tünde csonkig rágja, Bogi akar valamit tőle, össze vannak esküdve, de mire könyörgöm, bepalizzák egy Pikásszóval, vagy mi? Közben néha Bogi a kamerának vall, és wow, baszki, ez nem is ugyanaz a nő. Bemennek, tánclás és önfeledés, aztán az éjszaka többi része a néma homályba tűnik.

Másnap reggel Bogi sehun, mert naccsága tollászkodik, vagy a tegnap esti boytoyt ápolja le még reggeli előtt, bezeg a többiek a hallban felöltözve nyakig, kisbőrönddel zsörtölődnek, holafaszomban van ez már, ha nem a szülinapja lenne, kitépném a (mű)(pót)(kevés) haját! Mardel olyat ásít, hogy... na hagyjuk, nekem is vannak korlátaim.

Mit csinál ez, vakol sminkelés helyett? (Tünde)

A mai program: Fokvárosban nincs víz, a Nagy Fehér Asszonyok (meg Mardel) meg megmentik a feketéket és visznek. Jó, csak egy árvaháznak, de visznek. Bogi végre levonszolja a picsáját, kap egy baszott nagy csokor virágot, nahát, rám vártatok, ne már, nem is késtem.

Örülök, hogy felköszöntöttek. Nagy ajándékozó vagyok, el is várom, hogy kapjak. (Bogi)

Elindulnak.

kepernyofelvetel_120.png

Fokvárosba utazunk és vizet fogunk ajándékozni az árvaházban. (Bogi)

Mennek. Ajándékoznak. Sírnak. Szomorkodunk. Babett vagy kettő hazavinne, mint Angelina Jolie. Boginak sikerül elérnie, hogy ez a nap is róla szóljon, a kiskölykökkel elénekelteti a bódogszülinapot és közben táncol. Mardel is segít a gyerekeken, cipőfűzőket köt szakmányban, majd cigánykerekezik. A szürrealitás olyan szintjére jutottunk, amire nem vannak szavak. Maga az árvaház meg ez az egész kibaszott szomorú, AIDS-ben elhunyt, szegény szülők mélyszegénységben élő gyerekeiről van szó, akik minden kis mosolynak örültek. Na de elég a szomorkodásból, luxyék autóba pattannak és irány az ötcsilagos luxyszálló a kikötőben, VÉGRE ELEMÉBEN A CSAPAT, kis, éhes néger gyerekek elfelejtve, bádogváros leszarva, együnk, csajok. Esznek kávéznak, este lesz majd meglepi, addig is Babett kiszedi Bogiból, milyen jótanácsokkal látta el a zenei pályára készülő, de adott esetben az aranyásást sem megvető Mardelt:

  • Nem köll kérni semmit.
  • Meg kell találni az igazit.
  • Addig meg kúrni sokat.

Éééééés megjelenik Mr. Bogi, mert ez is le lett zsírozva, a milliárdos török építési vállalkozót sikerült idehozni. Burek nem túl magas és nem is egy adonisz, de olyan szerepet tölt be a török gazdaságban, mint Mészáros Lőrinc nálunk, szóval neki TÉNYLEG van pénze. Bogi olyan arccal vette tudomásul hogy a fasziját idehozták neki, mint aki kapott egy félig teli doboz gyufát meg egy használt ShyGys matricát születésnapjára a "karácsonyig kussolsz" jókívánsággal, de, mint mondta, ő ilyen, oszt kész. HA NEM TETSZIK, EL LEHET MENNI. A szállodában van egy parfümmanufaktúra is, vagy nem, de külön nekik rittyentettek egy olyan programot, amiben illatösszetevőket kapnak, oszt kotyvaszthatnak maguknak új parfümöt. Ehhez orr kell, nem szétkokózott, szétműtött, hanem működőképes. Babett eddig bírta, hogy ne szóljon be, gyerekek, Bogi, hát nem is örült a faszinak. Mardel inkább kotyvaszt az időközben megérkező, fitnessruhás muterral. A végeredmény fos lett, láb- és hipószagú cuccokat kevertek, pedig vagy 3 órán át biztos kínlódtak.

Én nagyon vagány vagyok. (Bogi)

Másnap mennek adrenalinigényt kielégíteni, mert Bogi, ha nem kep ilyetén kielégülést, akkor mittudomén, tombol. Kvadoznak, fehér homokban. Babett már volt, Mardel is, de homokban nem. Na, majd most lesznek. Mennek. Kvadoznak. Yvonne szarul. Tünde alig bírja levenni a fejiről a sisakot. Egyébként is szar vót, mert lassan kellett menni, Mardel és Bogi ki is borult ettől, de van megoldás, el kell menni az idősebb korosztály nélkül gyorsan kvadozni. Egy megjegyzés: Ozzy Osbourne a saját kertjében, 8 km/órás sebességnél törte magát úgy össze kvadozás közben, hogy egy teljes turnét kellett miatta lemondani.

Ez most öregasszonyklub vagy luxusfeleségek? (Mardel)

Míg a fiatalok igyekeznek mindenüket rommá törni, az idősebbek a homokban fekve pletykálkodnak, konszenzus: Bogit a faszija nagyon megpocsíkolhatta a születésnap tiszteletére, igaz, csendesen. A beszélget egy mobilvécé árnyékában.

Bogi igazi feleségtípus. Nem vasal, nem főz, nem szül gyereket. Csak sokba kerül. Valamit viszont nagyon jól csinál. Vagy halkan. (Babett)

Ja, igen, mert Babett, ha már nem hallotta a szomszéd szobából a kúrás hangjait, nagyon szeretné tudni, hogyan csinálta meg Bogit Burek.

Snitt, tengerpart. Mert végre meleg van. Bogi hosszúnadrágban, többiek fürdőruhában, Yvonne is, akinek napallergiája van és ki is ömlik a bőre tőle, DE SEBAJ, mert baszdmeg nem azért mentek le a partra, hogy jól érezzék magukat, vagy hogy színük legyen, hanem mert Yvonne táskájában TÖK VÉLETLENÜL pont van egy olyan, bontatlan doboz fogfehérítő basz, amit ez első évadban Dalma rakott be a szájába. Nem tudom, mennyit fizetett a cég a termékelhelyezésért, mindenesetre kapott a pénzéért kontentot, mert vagy két perc erről szólt, Babett fehérített Mardel tanácsait követve, nagyon kínos volt az egész, de hát pont ettől jó ez a sorozat. Hogy te érzed magad szarul a szereplők helyett. Bogiék intézkedtek, lett ital, de minek, ezek nem fetrengenek, Bogi búvárkodik, ha nyaral, Babett nem nem fetreng, mert, pasikkal sem szokott ülni.

Yvonne-ról kiderül, hogy még nem vót 16 amikor megszökött otthonról, mert nem akart az anyjával Németországba, vagy az apjával Braziliába költözni. És férjhez is ment, mindezt Kentuckyban, ahol ezek szerint az ilyesmi legális. Pár év házasság után elvált oszt megint megházasodott. Yvonne nem szeret randizni, mert a pasik hazudnak, ő, akit meglát, ahhoz inkább hozzámegy. Napozásnak vége, irány a kikötő, előtte átöltözés puccba, mert Bogi szülinapját MEGINT ünnepelni köll, most hajón. Kap kotyvasztott parfümöt Babett-től, aminek nincs is szar illata, Tündétől is, de az szarabb. Burek is megszagolja a mintákat. Kurva unalmas ez már, Vivit hívják fel videótelefonon pls. Kap Bogi egy ruhát is, sőt, Tünde ad ajándékot a párnak, meghívja őket Floridába, ahol mindig jó idő van. Kihajóznak a nyíltabb vízre, ahol Burek is átadja az ajándékot, egy selyemkendő, ugrani kész leopárddal. Komoly, baszki. A másik egy kő, Tanzániából hozta, tanzanit a neve, kék, egyes darabjai drágábbak a gyémántnál. Kap is érte egy puszit.

Felhívják Dalmát, aki nem szül, hanem takarít. Mardel közli, hogy semmit fog csinálni, egész nap fekszeni és enni fog. Dalmát fésztájmon keresztül abajgatják, Bogi a megalomán szót használja, bár ne tenné. Babett meg is jegyzi, hogy ha valamihez nem ért, az az idegen szavak használata. Bogit a faszija megfotózza, Babett tengeribeteg lesz, és majdnem hányik,

NA NE, BASZDMEG, LEHET TERHES?

Na, ennyi vót mára, a következő részben hazajönnek végre.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eeerzsi 2018.05.16. 18:36:43

Mardoll ruhatárát kéne 'megstylingolni', ez a hurka itt-ott kilóg (21 évesen??) & csöcs félig kint nagyon gáz, a pocakját is rendesen kiemeli az összes ruha. Mi lesz vele 10 év múlva, egy kis sport nem ártana, most még időben van. Ja és tanuljon meg rendesen magyarul, nagyon gáz ez a tört magyar.

Lindus86 2018.05.16. 20:55:33

Jaj, ha én így tudnék írni... abba se hagynám!
Köszi, imádtam!

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2018.05.17. 19:04:09

Sixx: ismét megsüvegellek. :)
Valaki meg tudná magyarázni, hogy Babettnél mi ez a kényszeres hájfájv őrület?

karev 2018.05.29. 16:21:05

sixx, nekem még mindig te vagy a kedvenc :)))
süti beállítások módosítása