Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8883-8890. rész

2018. május 16. 12:00 - Gillotte

Zsolt tehát bekéredzkedik Tóbiáshoz, aki enged a nyomásnak, és befogadja az idősebb Barthát. Már másnap megbánja a döntését, ugyanis Krisztián és Nóra is figyelmezteti, hogy vigyázzon Zsolttal, mert amúgy is lobbanékony, de mióta szedi a gyógyszereket, teljesen kiszámíthatatlan. Tóbiás mégis bátran beleköt Zsoltba, amikor tányér nélkül eszi a szendvicset a kanapén, de Zsolt ígéri, hogy amint elmúlik a lábfájása, és fel tud állni, az asztalhoz megy. Zsolt ehhez képest nem áll fel hosszútávon sem, sőt, lemustározza a kanapét, és Tóbiás itt akad ki: ha itt akarsz lakni az én szabályaim szerint játszol, és ha azt mondom, hogy asztalnál eszel, asztalnál eszel! Hú de tökös tud lenni Tóbiás! Zsolt úgy néz, mint egy megszeppent ovis. Tóbiás nagyon elbízza magát a siker láttán, Nóra szól neki, hogy nem kéne, mert sírás lesz a vége…

bk_maj_7_11_1.jpg

Hanna továbbra is be van rágva Balázsra, hiába oldotta meg a Miklós-kérdést. Hanna és Peti kitalálja, hogy mit adjanak Krisztiánéknak nászajándékba. A fiatal pár semmit nem szeretne, mivel a lagzi is fapados lesz. Peti kitalálja, hogy a villában lehetne az esküvő, Hanna pedig, hogy képes összeállítást csinálnak Alízékról. Kimondják amúgy, hogy jaj, de jó, Alíz és Krisztián hullámvölgyek ellenére is egymásnak vannak teremtve. (Vicces ez pont Petitől, akinek emlékeim szerint szintén volt egy kalandja Alízzal…) Peti felveti, hogy esetleg ő és Hanna is egymásnak vannak teremtve, de Hanna másképp gondolja. Peti így önkéntes elvonulásra megy, hogy rendbe tegye az érzéseit, úgyhogy elkéri a telek kulcsát Julitól, ahová végül Balázs is vele tart.

bk_maj_7_11_2.jpg

Miki szól Krisztiánnak, hogy tud munkát: egy ismerősének éjjeli őr kell, már lehet is kezdeni. Krisztián tehát éjszakázik, a hideg éjszakában rója a köröket egy kutyával, akinek elmondja, hogy ez az egész azért van, hogy élete szerelme megkapja az esküvőt, amit megérdemel. Krisztián hulla fáradt az éjszakai műszaktól, de második este is elmegy dolgozni. Alíz elől titkolja, hogy meglepje azzal, hogy lett pénz az esküvőre. Megvárja, míg Alíz elalszik, és megy dolgozni. Milyen szerencse, hogy Alíz pont a műszak kezdetére alszik el… Igen ám, csakhogy Alíz éjjel felébred, és nem találja Krisztiánt. Felhívja, hogy megkérdezze, hol van, de a telefon ki van kapcsolva, úgyhogy meg van róla győződve, hogy a vőlegény megcsalja. Krisztián a reggeli szembesítéskor azt mondja, hogy Rudival voltak inni, és Rudi persze falaz. Natasát is bevonják a játékba: foglald már le a következő Alízt estére, míg műszakban vagyok, tök jó lesz majd ha meglepődik, hogy van pénz az esküvőre. Annyira nevetséges ez az egész, hogy nem tudok mit mondani. Mindenesetre Krisztián lebukik, mert hiába a lefoglalás, Alíz pont meglátja csomaggal kimasírozni kedvesét a házból, úgyhogy utána megy, és meglátja, hogy Krisztián éjjeli őrként dolgozik. Menne haza, amikor zajt csinál, úgyhogy Krisztián még meg is kergeti a kapucnis Alízt.

bk_maj_7_11_3.jpg

Timike újra hasít. Randira menne Ottóval, de mivel olyan jól beadta a mesét arról, hogy fáradt, Nóra szerint nem kéne elmennie sehova bulizni. Timike áthidalja a problémát: azt mondja Nórának, hogy az apjánál alszik, Mikinek pedig hogy majd másnap alszik nála, ma az anyjánál, és nyugodt szívvel elmegy Ottóval randizni. Nóra és Miki rájön, hogy át lettek verve, úgyhogy pont a parkban állnak neki keresni a lányukat, ahol az amúgy is tartózkodik, és Ottóval smárol. Hazarángatják hát, és utasítják, hogy ezentúl ne hazudjon, amúgy is pszichés baja van, mint az köztudott, úgyhogy nem kéne ugrálnia.

bk_maj_7_11_4.jpg

Gigi még mindig maga alatt van, amiért nem kapják meg Hedvig gyerekét, és Ádám bárhogy próbálja, nem tudja jobb kedvre deríteni, pedig még egy egyhetes utazást is felajánl. Laci azt tanácsolja Ádámnak, hogy szabaduljanak meg a kiságytól, meg minden, a babára emlékeztető dologtól. Míg Gigi elmegy sétálni, Ádám hívja Tóbiást, hogy segítsen összerakni a babás cuccokat. Gigi pont akkor jön vissza, amikor Ádám és Tóbiás a liftben leviszik a babás cuccokat, és teljesen kiakad, amiért Ádámnak ez az egész gyerek-dolog csak ennyi volt, és meg sem beszéli vele, hogy mi legyen a cuccokkal. Gigi szerint Ádám nem érti az érzéseit, Ádám viszont kikéri magának, hiszen amikor Gigi egyedül döntött arról, hogy örökbe fogadja a gyereket, Ádám bevállalta, és amikor emiatt le kellett mondani az óceániai fotós munkát, Ádám bevállalta. Jogos végülis. Még jó, hogy Gizi beszél Gigivel, és megenyhíti. Békülés, ezentúl sosem hazudunk egymásnak, stb. Ez egészen addig tart, amíg Ádám fotós melókat, Gigi pedig örökbefogadásos honlapokat olvasgat, de egymásnak mást kamuznak mindketten.

bk_maj_7_11_5.jpg

Újra megjelenik Szonja, a jónő, aki véletlenül fejbe kólintotta Mikit múlt héten, csakhogy most Nóránál jelenik meg, mint egy építőipari cég társtulajdonosa, akinek sürgős lenne elkezdeni egy építkezést, csak a környezetvédelmisek nem engedik. Nórának nagyon nincs ínyére környezetvédelmiseket perelni, de Gedeon figyelmezteti, hogy most elég nagy szarban vannak, úgyhogy minden ügyet meg kell ragadni, ő pedig nem ért ehhez. Egyébként a tárgyalás alatt Szonját keresi telefonon a ,,Polcos Pasi”, majd a tárgyalás után Mikit hívja a ,,Polcos Csaj” néven elmentett Szonja…

bk_maj_7_11_6.jpg

Folytatódik Novákék pajzán élete. Gizi nővérkeruhát ölt, majd amikor a mackókája szex után elaludni látszik, gyorsan leírja a naplójába a történteket. Igen ám, csak hogy ezt az említett mackóka látja, sőt, azt is, hogy Gizi hová rejti a füzetkéjét. Bele is olvas másnap. A történet szerint az író alig várja, hogy a fiatal Martin magáévá tegye az edzőterem recepcióján. Nehezítő körülmény, hogy Laci megtudja, hogy előző nap Gizi a Fittlaborban volt, csak Gizi ezt nem meséli el neki, úgyhogy gyanús lesz a dolog: ,,ki a fene az a Martin?!” Laci Vilinél keres választ, de nem kell sokáig várnia: meglátja, amikor Gizi és Ottó a srác darabjának készültében incselkedik egymással az udvaron. Kirohan, és orrba vágja Ottót, de úgy, hogy vérzik is neki. Novák eközben szembesíti Gizit a naplójával, amiben benne van az említett Martin: ,,Martin a gyönyörtől ernyedten feküdt az ágyon. Tökéletes izmain úgy csillogott a verejték, mint sok-sok apró drágakő” – szembesít Novák. Gizi elmondja neki, hogy ez mind fantázia, és ettől még Lacit szereti, akkor is, ha egy őstulok, úgyhogy Laci bocsánatot kér Ottótól amiért dúvad volt. Novákék életébe is nehéz már történést írni…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása