Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8865-8874. rész

2018. május 14. 12:00 - Gillotte

Eltelt két hét, vége a szabadságnak, újra írhatom a Barátok köztet, úgy hiányzott, mint egy falat kenyér – gondolom, Nektek is! Luca tehát elmondja Milánnak, hogy csókolóztak Bandival. A fiú nem fogadja túl jól a híreket, ad egy gyomrost Bandinak, majd Lucát sírva hagyva hátra elhúz Afrikába az anyjához.

bk_apr23_27_1.jpg

Miki és Juli elmennek Belgrádba tárgyalni, külön szobában, de egy apartmanba. Mire visszaérnek Miki bekészíttet egy üveg pezsgőt, az előre várható sikert megünneplendő. Miki még szivarral is készül, mert az ugye olyan elegáns, és tanítja Julit: ,,ne harapd, csak finoman vedd az ajkaid közé”. Juli érzi, hogy gázos a helyzet, úgyhogy elindul a reptérre, de ahogy várható, mégis Mikinél köt ki, ugyanis ,,lekéste a repülőt”. Oh, persze. Máris jöhet a smár, aztán a szokásos ,,jaj, Miki ezt nem lenne szabad” - ,,oh, ne mondj ilyet” stb, de szex végül nem lesz.

bk_apr23_27_2.jpg

Alíz és Krisztián bejelenti az eljegyzést és úgy alakul, hogy Tóbiás és Kristóf is ott van. Valahol ők az egyetlen pár, akiknek tényleg drukkolok. Tóbiás olyan, amilyen, de szerethető azért, és Kristóf is. Remélhetőleg tényleg az a cél, hogy összehozzák őket, ugyanis este Tóbiás már nekiállna nézni egy filmet a császárpingvinek költési időszakáról, amikor Kristóf csönget, hogy nem indul a kocsija, megpróbálta megszerelni, de tiszta olaj lett mindene, nem alhat-e ott egy éjszakát, Alízék ünneplését mégsem akarná zavarni. Mi sem természetesebb, Tóbiás segíti levenni a pulcsiját, hogy ne kelljen olajos kézzel hozzáérni, sőt, mosásba is bedobja a cuccait. Együtt folytatják a filmet a császárpingvinek nemi életéről, és közben fél doboz eperfagyi is elfogy… és aztán jót alszanak együtt. (Hangsúlyozom: alszanak!) Másnap reggeli után Zsolt csörtet be a lakásba totál részegen, ugyanis Tóbiás elfelejtette bezárni az ajtót. Zsoltnak fogalma sincs, hol van, kizavarná Tóbiásékat, hiszen ez az ő lakása, de aztán bekómál. Amikor magához tér, elpanaszolja, hogy nem láthatja a fiát, majd egy eredeti mexikói tojásrántottát készít Tóbiásnak és Kristófnak, akik viccesnek tartják ezt az egészet, de eközben élvezik egymás társaságát.

bk_apr23_27_3.jpg

Miki ugyebár két hete megkérte Balázst, hogy mondja meg Hannának, hogy húzzon el a szerkesztőségével együtt abból a lakásból, ahol berendezkedtek, mert Miki megveszi az egész házat, és felújítja. Balázs próbálkozik, de Hanna annyira lelkes, hogy képtelen megmondani neki, hogy távozzon. Hannának egyébként már láthatóan takargatni kell a hasát, nagyon kíváncsi lennék, milyen indokkal távozik majd a sorozatból. Peti szerzett valami pályázaton nyert pénzt az egészre, de Balázs csak eléri náluk, hogy módosítsák a pályázatban a címet, és szerezzenek új lakást, hisz felesleges perre menni a lakás tulajdonosával egy ilyen miatt. Persze ez nem megy ilyen egyszerűen, nem lehet megváltoztatni a címet, mert akkor újra el kell bírálni, de ebben az esetben jövőre kell jelentkezni, és odalesz a pénz. Nem baj – mondja Hanna – maradunk a házban, és ha balhézik az új tulaj, minden létező fórumon megírom! Na Miklósnak itt kezd problémás lenni a dolog, utasítja a fiacskáját, hogy oldja meg, mielőtt Hanna nyilvános médiabalhét csinál. Balázs így kénytelen elmondani a lánynak, hogy az apja kérte meg, hogy küldje el a szerkesztőséget a lakásból. ,,Szóval ezért kaptad az autót!” – rakja össze Hanna pillanatok alatt. Peti is beszól Balázsnak, hogy mekkora rohadék, úgyhogy Balázs ultimátumot ad apjának: vagy kifizeted az összeget, amitől Hannáék elesnek a költözés miatt, vagy felmondok! Nem akarok olyan lenni, mint te! – mondja Balázs. Durva a gyerek, de hat, Miki rájön, hogy wow, van szíve a fiamnak, úgyhogy ő is növeszt, és megadja Hannának, amit kér.

bk_apr23_27_4.jpg

Vilit kivizsgálja az adóhivatal a másik öreg fickó feljelentése miatt, de minden rendben van. Ekkor érkezik a gaz ellenség egy telefonján lévő cikkel, ami arról szól, hogy az egyik díszpolgár-jelölt vibrátorokat árul a neten. ,,Csak egy gombnyomás, és az újságíró élesíti a cikket” – mondja a gaz ellenfél. Három nap gondolkodási időt kapnak Viliék. Vili Magdi nénihez beszél: ,,ó anyus, te tudnád, mit kell tenni!” Libben a függöny, úgyhogy Magdi anyus jelen van. Le is szakad a konyhaszekrény, és ripityára törik a teljes tartalma.

bk_apr23_27_5.jpg

Ádám és Gizi elkezdik összerakni a kiságyat, de próbálkozásuk kudarcba fullad, pláne, hogy Ádám végül egyedül marad a problémával, mert Gigi elalszik. Rossz érzésekkel ébred, még jó, hogy Gizi megtalálja, és jósol neki a kártyából. Ne ijesszen meg, hogy a halál jött ki, hisz ez valami új kezdete is lehet! – mondja Gizi. A lényeg, hogy a kisbaba nagyon boldog lesz! Hát az valószínű, csak nem Gigiékkel… Nem is húzzák már sokáig a dolgot. Gigiék elmennek a boltba párnákért a gyereknek, amit Hedvig jól tud, előtte megöleli őket, és megköszön nekik mindent, csak úgy random. Mire Gigi és Ádám visszaérnek, Hedvignek se híre se hamva.

bk_apr23_27_6.jpg

Az új Timike ismét megjelenik, Nóra leküldi a Fittlaborba jógázni, de a kiscsaj helyette Ottónak csapja a szelet. Hazaér, és amíg Nóra tusol, vízgőz fölött kinyit egy, az iskolájától kapott borítékot, kicseréli a benne lévő levelet egy másikra, és így dobja be a postaládába. Ugyebár azt mondta a szüleinek, hogy Burn out szindrómája van, azaz kiégett, és hazaküldték pihenni. Nóra nem szívesen nyugszik bele abba, hogy ezt csak így intézik, úgyhogy felhívja a telefonszámot, ami a levélben van, csak ugye nem működik. Az Internetről akarja lenézni a számot, de dolgoznia kell, majd utána. Közben Timike értesíti a német nyelven tudó színészpalánta Ottót, hogy el kéne játszani a német igazgatót az anyjának. Ottó sem ma kezdte, letölt egy hangeltorzító programot, úgyhogy Nóra teljesen benyeli a dolgot.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása