Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lesz harmadik évada a Szolgálólány meséjének

2018. május 03. 15:00 - Bob Benson

00_651575_tht_201_gk_0244rt.jpg

Szerdán a Hulu bejelentette, hogy megrendelik eddigi legsikeresebb saját gyártású sorozatuk, A szolgálólány meséje harmadik évadát. A Margaret Atwood könyve alapján készült sorozat a tavalyi év egyik legsikeresebb újonca volt, ami a kritikusok körében is tarolt, és a legfontosabb díjátadókon is győzni tudott. Pontos nézettségi adatokat a Hulu sem oszt meg a nyilvánossággal, de annyit elárultak, hogy a második évad premierje, amiről a Hogyvoltot itt lehet elolvasni, megduplázta a közönségét a premierhez képest.

Azt is bejelentették, hogy elérték a 20 millió előfizetőt, korábban pedig beszéltek arról, hogy sokan a Szolgálólány meséje miatt fizetnek elő a Hulura. A streaming szolgáltató a jövőben több másik, érdekesnek tűnő sorozattal is készül, például ők mutatják be George Clooney új sorozatát (aminek szereplője, rendezője és producere is lesz) a 22-es csapdájának új adaptációját, lesz egy Stephen King regény alapján készülő antológia Castle Rock névvel és Mindy Kalin új sorozatát is, ami a Négy esküvő egy temetés adaptációja lesz.

A sorozatot itthon az HBO adja, de leghamarabb az amerikai premier után HBO GO-n lehet látni az epizódokat. Azt a Hulu nem jelentette be, hogy pontosan hány epizódos lesz a következő évad, de valószínűleg megint 10 epizód készül majd, ahogy az első és a második évadban. Bár egy regényadaptációról van szó a készítő már korábban jelezte, hogy szerinte a Szolgálólány meséjében nagyon sok történet van és akár 10 évadot is el tud belőle képzelni, az alapján, amit Atwood a könyvében lefektetett. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása