Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 4x03 - Egy főszereplő meghal

2018. május 02. 13:00 - Chat Géza

Két rész után sikerült az afro nindzsát, a cowboyt és az elrabolva-lány trióját összeboronálni Nickék Alisonmentes kis csapatával, akikre az előző évad végén rárobbant egy komplett gát, de hogy onnan hogyan is jutottak el odáig, hogy egy stadionban kezdtek el kicsibe városépítőset játszani, azt valszeg osha nem fogjuk megtudni. Szóval most elindulhatott végre a nagy road trip, az igazi cool túra. De előtte egy jól megkomponált flashbackben megtekintheetük, amint Nick, mint egy idegállapotba jött Bálint gazda egy macsétával lekaszálja a rohadásnak indult kukoricást, majd felgyújtja azt.

ke_pernyo_foto_2018-05-01_21_26_07.png

Eközben az történ, hogy az Elrabolva-csajt Nickék épp elrabolják a jó kis harci géppel együtt. A baj csupán annyi, hogy Liam Neeson lánya megtanult már ilyen műanyag bilincsből kiszabadulni, így pikk-pakk lefegyverzi és megbicskázás közeli állapotba taszajtja Nicket, amivel 3-4 másodpercre sakkban is tartja a kis társaságot, amíg nem kezdődik valami lökdösődés, aminek köszönhetően sikerül a sofőrt oldalba billenteni, aki ezzel a lendülettel bele is vezeti az árokba a gépet. Hát nagy gratula mindenkinek, mert a zombikat is sikerült ezzel felébreszteni, de ez a kis malőr Nick két hosszúra nyújtott pislantása alatt megoldódik. Az már nagyobb gebasz, hogy a járgánnyal nem lehet kiállni. Nincs mese, össze kell fogni, kell egy kamion meg egy vontató horog. Hálistennek pont voltak ilyenek az út mentén elszórva pár kilométerrel korábban. 

Amíg a csapat legjava, krémje és kiventeszenciája elment a fenti dolgokért, addig Nick és Morgan elszotyoláztak a furgonnál. Tartott ez nettó két percig, amíg Morgan az úttest közepén botozva meg nem pillantott egy autót, gyorsan bemenekült a katonai furgonba, de Nick is meglátta azt az ominózus tenger kék Chevrolet El Caminót, ami köztudott, hogy a stadionnál megjelent nagy ellenség céges autója. Nick így elkezd pofozkodni az afro nindzsával, sikerül is pont benyomni és úgy is hagyni a dudát, amit a zombiapokalipszisre kódolt stadionfoglaló hipszter nem, de a betonból kinőtt zombik persze, hogy meghallanak. Nick ott is hagyja Morgant, majd úgy dönt, hogy jó ötlet lesz futva utána menni annak a bizonyos El Caminónak. Nem éri utol, de az út szélén megállva, némi csillagfürt virágot szaglászva megvárja, hogy slamasztikába kerüljön, amiből Morgan húzza ki.

Eközben az autómentő brigádból Alicia és Strand nem nagyon érti, hogy miért olyan fontos az elrabolva-csajnak ez a vlogolás, de Nick megmentése, és persze A Zászló pontos helyéhez való eljutás érdekében belemennek az interjúba. Morgan és Nick elbicegnek a közeli városba, ahol pont megtalálják a híres-neves ellent. Az afro nindzsa először próbálja megfékezni Nicket, hogy ne verje szét a csávó fejét a kalapáccsal, aztán rájön hogy van más dolga is. Aztán fáziskéséssel kapcsol, hogy talán jobb volna visszamenni, de addigra Nick már belelökte a csávót egy szarvas agancsába. Jobb később, mint soha: Morgan előkapja a zombiagytól ragadós hegyes botja mellől a Béke művészete című remek kis zsebkönyvet, majd oda is adja Nicknek, hogy olvasgasson picit.

Alicia, Strand, a cowboy, az elrabolva-csaj meg a másik nő megérkeznek a helyszínre. Pont jókor, mert Nick leült egy szál csillagfürtöt szagolgatni, mert jó múltkor, amikor Alisonnal, az anyjával ment ki a stadionon túlra, akkor is pont egy ilyen virággal teli mezőn álltak meg elmélázni azon, hogy azért zombiapokalipszis ide vagy oda, de azért vannak még jó dolgok a világon. Na, a jó kis romantikus múltidézést egy pisztolylövés szakítja félbe. Nick lenéz, hát őt találták el. Maga elé bámul, erre kiderül, hogy az a kislány lőtte le, akit nagy sikerrel befogadtak a stadionba, aki meg aztán oda csalta a lakóautós vándor brigádot. Mivel Nick nem egy kósza lövést kapott be, hanem egy halálosat, így kicsit hosszan, de szépen megmurdel.

Hoppá! Hát mennyivel jobb már, hogy a The Walking Deaddel ellentétben itt a főszereplőkbe nincs beleégetve az örök élet, ingyen lőszer cheat kód. Rég volt már, hogy Travis föláldozta magát, úgyhogy kellett ez a kis emlékeztető, hogy itt még van tétje a dolgoknak.

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mate4182 2019.10.19. 17:34:07

a kislany mikor es hogy arulta el oket? honnan tudjuk hogy a kislany miert volt a rosszfiukkal? nem tudjuk az indokot Nick tette mogott pedig volt boven szerintem
megannyi kerdes merul fel a HV utan aminek pont azt a celt kene szolgalnia hogy kepbe keruljek

remelm a kovi evadot mar olyan irja aki nezi is a reszeket es nem hatterbol hallgatja kardiozas kozben
süti beállítások módosítása