Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x07 - Változások

2018. április 26. 09:00 - szde

3 fekete tag fegyvereket próbálgat a garázsban, majd kigurulnak a kocsijukkal. Békés kertvárosi környék, egy fiatal srác támasztja a lámpaoszlopot, jön a kocsi, amiből a hátsó ülésen utazó bizalomgerjesztő tag lelövi a családi háznál lévőket. Érkezik Hondo, mindenki számonkéri tőle, hogy mi történik itt, megint félni kell-e, a helyi rendőrségen dolgozó nő viszont nem hívta a SWAT-ot. Hondo önként jött, nem messze lakik, a nő update-eli a történtekről. A nő kezét nemrégiben kérte meg a barátja, aki nem ismeri ezt a világot, szerencsére. Bicajos kiskölyök érkezik, Leroy kettesben akar beszélni Hondo-val.

vlcsnap-2018-04-18-17h54m09s247.png

Hondo a börtönbe, Leroy itt található, több, mint nyolc éve nem találkoztak, de főfőhősünk könyveket továbbra is küld neki karácsonyra. Leroy fia, Darryl ott lehetett a lövöldözésnél, a gyerek se nem fogadja meg az apja tanácsait, se nem hívja fel, látogatni meg végképp nem látogatja, az anyja is rossz embereket visz haza, így kéri Hondo-t, hogy keresse fel Darrylt, és tartsa életben. Napi küldetés ON.

Hondo Deaconnel szeretne segíteni a rendőröknek, Jess nem nagyon akar belemenni, de végül Hondo meggyőzni, hogy ha bandaháború lesz, akkor úgyis nekik kell feltakarítaniuk. Luca nagyapja meghalt, aki az egyik első csapatvezető volt, eredeti SWAT-os, mindenki nagyon sajnálja az embert, Luca viszont kicsit furcsán viselkedik. Hondo és Deacon megtalálja Darrylt, a gyerek nem örül a rendőröknek, ő nem látott semmit

- Nem voltam sehol.

- Valahol voltál. Ez fizika. (Deacon)

Hondo vallatni akarja a gyereket, de a srác ellenkezik, az utca túloldaláról videózzák őket, így kénytelen elengedni a srácot, aki már rohan is. Hondo nem adja fel, keres valami indokot, amivel kivonja az utcáról Darrylt.

vlcsnap-2018-04-18-17h54m32s343.png

vlcsnap-2018-04-18-17h55m01s207.png

Mumford Luca nagyapjáról sztorizik, nekem nem áll össze a kép, ha a pasas nálam 33 évvel idősebb, akkor ő most 55, az apja akkor minimum 75, a nagyapja minimum 95… kint egy videós csaj várja Lucát, aki az emlékvideót akarja elkészíteni, de Luca nem fog nyilatkozni, így a csaj Jimmy-t, Christ és Victort kéri meg, hogy álljanak kamera elé. Hondo egyedül beszél egy taggal, O-Dogot keresi, és most már nagyon érdekelne, hogy a bandákban tényleg ilyen nevek vannak-e, vagy csak a forgatókönyvíróknak kreatív a fantáziája. Érkezik O-Dog, senki sem tudja, hogy az embereit ki ölte meg, Leroy pedig már régen kiszállt, így ő sem tudhat semmit a bandavezér szerint. Hondo kéri, hogy Darryl-t hagyja ki a buliból, még csak 13 éves, O-Dog pedig már sokkal komolyabb dolgokat csinált 13 évesen, mint a gyerek, ahogy Leroy is.

A videós trió nyilatkozik, elég jól néznek ki a kamera előtt, a csaj és Chris között apróbb flörtölés, ez Jimmy-nek is feltűnik. Érkezik Hondo egy boltba, a leszámolásról akar beszélni a tulajjal, aki a bolt hátuljában illegális kaszinót üzemeltet, amit Hondo nem akar bezáratni, neki csak információk kellenek. Új banda van alakulóban, akik profik, és ez nem személyes, hanem üzlet. Rögtön oda is ugrunk, Volkov üzletel a főgonoszunkkal, aki még nem tudja, hogy felbérelje-e bérgyilkosékat. Ingyenes ajánlattal jön a tag, bárkit megöl a városban, akit csak akar, de utána övé nincsen üzlet. A kerületi ügyészre esik a választás, még ma megöli, a csomag része a gyors szolgáltatás, és emberünk azért ezt a munkát választotta, mert

A sikeres emberek azt csinálják, amit szeretnek. 

vlcsnap-2018-04-18-17h55m36s077.png

vlcsnap-2018-04-18-17h56m11s080.png

Darryl fegyvert akar venni, Chris az eladó, amint megvan a pénz, Hondo és Deacon előbújnak, és végre van okuk őrizetbe venni a gyereket. Lucához az apja jön, aki már látta a hullát, aki egész jól néz ki ahhoz képest, hogy meghalt. Kis lecseszés, hogy Luca nem akar semmi szépet mondani a nagyapjáról, apja szerint nem kell őszintének lennie, csak csinálja. Verekedés, Luca ölelést akar csak, de férfi, ők meg gondolom nem nagyon tudják egymás közt kifejezni az érzéseiket, végezetül Luca mondja, hogy ő nem tudja ezt megcsinálni, hazudni meg nem fog. Darryl a kihallgatóban, ő volt az apja második hibája, az első meg, hogy elvette az anyját. Hondo-sztori, most a gyerek nevének eredetéről: Leroy és Hondo együtt nevelkedtek Darryl-lel, az eredetivel, akinek nagy szája volt, sosem tudta, mikor kell befogni. Egészen addig, amíg valaki be nem fogatta. Leroy bosszút állt, majd elintézte, hogy Hondo középsuliba menjen, míg Leroy javítóban töltötte kamaszkorát, és most a fiának is a Hondoéhoz hasonló életet szeretne. Darryl dolga az volt, hogy figyeljen az utcasarkon.

vlcsnap-2018-04-18-17h56m34s041.png

vlcsnap-2018-04-18-17h57m19s389.png

Érkezik a kerületi ügyész, jönnek a gonoszok, kettő lövés, tag fejbelőve, mindez persze levideózva. Hondo továbbra sem érti, Darryl miért akart fegyvert venni, valami Curtis nevű tag van benne, a lakásán egy hanggránát, az én fülem is cseng, a tag éppen a három másik kinyírását nézte végig, Trick a neve a főgonosznak, Jess pedig elküldi Hondo-nak a kerületi ügyész hulláját, minden egyezik, Curtisnek pedig dalolnia kell.

Hondo a börtönben, Darryl még börtönben van, és amint itt lesz az idő, Hondo el fogja engedni. Curtis független vállalkozó, ő rendelte el a három bandatag kinyírását, Trick pedig már a börtönben is beépíthetett embereket, így kézenfekvő, hogy Leroy legyen a belső informátor. Akinek ez érthető módon nem tetszik, ő nem spicli, Hondo meg dühös. Hondo szerint Leroy a börtönben az ő hibája, Leroy szerint nagyon nem, és most arról kell dönteni, mennyire messzire hajlandó elmenni a fiáért. Az oroszok az ügyész lelövését nézik, örülnek a fejüknek, még a pendrive-ot is megkapják emlékbe, és a gyors munkáért cserébe rögtön újabb hullát akarnak. Húszezerért Trick benne van, 15-15 lesz végül a pasas és a neje.

vlcsnap-2018-04-18-17h57m42s727.png

vlcsnap-2018-04-18-17h58m07s353.png

vlcsnap-2018-04-18-17h58m44s754.png

vlcsnap-2018-04-18-17h58m55s146.png

Jimmy és Chris flörtölgetnek, a lány nem randizik kollégával, mert nem akar az a zsaru lenni, akiről a zsaruk azt hiszik, hogy zsarukkal fekszik le. Edzés közben Victor elmondja, hogy Chrisnek sem könnyű, nőként, Jimmy tiszteli természetesen, de ugye ez nem fog összejönni köztük ez, viszont a videós csaj rá van indulva a fiatalkára. Luca eszik, Hondo nem kér belőle, inkább kávézik, Luca kisállatkertben érzi magát, a nagyapjával sem beszélt már egy ideje, bocsánatkérést várt tőle. Nagyapa ugyanis nem akarta, hogy Hondo csapatában legyen az unoka, mert a csoportvezetők úgy néznek ki, mint Luca és családja, nem úgy, mint Hondo. Azaz SWAT-vezér csak fehérember lehet, más nem. Hondo eléggé megértő a témában, annak ellenére, hogy Luca nagyapja még azt is el akarta érni, hogy Luca átkerüljön Mumford csapatába. Hondo-nak közben hívása érkezik a börtönből.

A következő áldozat és neje a sötét utcán sétálnak a kocsihoz, jön Trick és a bandája, kicsit sem feltűnő a mínusz 10 mérföld per órával hajtó kocsi. A tagot felhívja Hondo, hogy menjenek ASAP vissza az épületbe, mert veszélyben vannak, Trick-ék még mindig nem adják fel, csak akkor, amikor mindenhonnan sziréna szól. Üldözés, a parkba mennek, közrefogják a kocsit. A videós trió a parkot biztosítja, az aggódó utast Trick lelövi. A sofőr kiszáll, de elég béna, szökni próbál, Chris leszereli. Már csak Trick és egy másik maradt, Hondo próbál a lelkükre hatni, úgy látszik, sikerrel, azonban Trick lelövi maradék emberét. Reflektorral világítják meg a kocsit, Trick kiszáll, de ő is buta, szóval széjjellövik. Hondo nem boldog, 4-es kód van.

vlcsnap-2018-04-18-17h59m41s317.png

vlcsnap-2018-04-18-18h00m18s743.png

Jess mindenkit megdicsér, az oroszokat is elfogták, Luca nagyapja pedig nagyon büszke lenne ez után a kemény nap után az unokájára. Jimmy végül randira hívja a videós csajt, de neki már mással van programja. Chris-szel. Kettesben. És ez egy randi. Chris pedig mindkét nemet szereti, miért kéne választania? Érkezik Victor, ezek szerint rossz vibrálást éreztek, és ő tudta ezt Chrisről, aki sokféleképp érdekes. Hondo érkezik Darrylhez, aki egy ideig lakhat a nagynénjénél, ha szeretne. Ott nyugi van, nincsen zűrös anyu, zűrös ügyek, mindenből új van. Darryl előbb az apját akarja látni, mielőtt döntést hozna.

Luca apja beszédet mond a nagyapa búcsúztatóján, a börtönben pedig látogatója érkezik Leroynak. A megemlékezésen elhangzik, hogy Jack Luca 1933-ban született, fátylat rá, akkor nem fogok logikát keresni az életkorokban. Luca végül nyilatkozott a videóhoz. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása