Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8845-8854. rész

2018. április 24. 14:00 - Gillotte

Az epizódok előtti reklámban Bartha Zsolt hangja buzdít arra, hogy vegyünk fel hitelt. Rendben, hogy Zsoltnak kell, de csak azért, mert vele mondatják be, nem fogok ahhoz a lehetőséghez fordulni – viszont poénnak nem rossz! Várom már, hogy Vili bácsi is bemondja, hogy ,,a lenyugvó napnak is van ereje”, továbbá, hogy Attila és Máté mosolyogva süssenek ,,Dr V. ker.” süteményt, mire Juli hazajön, arról nem is beszélve, hogy Hanna Skypeozzon szülejével, és mögötte Balázs meztelenül tűnjön fel: ,,nagyon finom volt a kókuszgolyó” felkiáltással. Nos tehát: Zsoltnak lassan összeáll a kép, hogy valami nem stimmel a műtétjét illetően. Nóra szól Attilának, hogy vesse be a magánnyomozósdit, és derítse ki, hogy az az összekötő fickó kicsoda. A Mátyás téri Colombo megtudja, hogy az összekötő, Pilisi Aladár kitalált név, nem létezik, a telefon pedig feltöltő-kártyás volt. Zsolt rettentően kikészül, tolja magába a gyógyszert meg a piát, még jó, hogy Nóra és Krisztián megakadályozza. Szegény Zsolt úgy zokog, hogy tényleg belesajdul az ember szíve. Zsolt ezután még azzal is bepróbálkozik, hogy leugrik az emeletről az udvarba, de Krisztián megmenti. Abban maradnak, hogy Nórához költözik, aki tud rá vigyázni. Nóránál azonban nem paradicsomi a lét, ugyanis Nóra aggódik azért, mert Zsolt túl sok fájdalomcsillapítót szed, úgyhogy elveszi tőle, hogy majd ő adagolja. Zsolt nyilván nem nyugszik ebbe bele, úgyhogy ismeretlen forrástól rendel gyógyszert, házhoz. Nóra épp nincs otthon, amikor érkezik a küldönc, legalábbis Zsolt azt hiszi, hogy ő az, számon is kéri a tizenéves lányt, amikor is Nóra állít haza, és meglepődve látja, hogy visszatért Timike. Az vesse az első követ Zsoltra, aki rögtön levágta volna, hogy Timikét látjuk!

bk_apr9_13_1.jpg

Giziék folytatják a szerepjátékot: Laci postás gúnyában érkezik Gizihez, aki már nagyon várja a csomagot. Jelszó: a postás mindig kétszer csenget! Gizi ennek ellenére továbbra is írná a vágynaplóját, amit Laci nehezményez, mert minek, inkább elkísérteti magát Gizivel, ahol Gizi véletlenül meghallja, hogy Ottó ecseteli: belefáradt már a fiatal kiscsajokba, kéne valami igazi középkorú vörös démon. Gizi fantáziáját ez megindítja, így megy haza, és csak elkezdi írni a naplót. Írás közben megcsörren a telefon, Natasa hívja be a Fittlaborba Gizit, hogy ugorjon be pár órára. A Fittlaborban hamar elmegy mindenki, csak a félmeztelen Ottó marad… na de nem folytatom, mert igen hamar kiderül, hogy Gizi csak fantáziál.

bk_aprilis9_13_2.jpg

Előkerül a rég nem látott Bandi, de Luca továbbra is haragszik rá, amiért elmondta Rudiéknak, hogy hol bujkál Milán. Bandit ez nagyon zavarja, úgyhogy vesz két koncertjegyet Milánnak és Lucának, mert tudja jól, hogy nekik nem telik rá. Cserébe megkéri Milánt, hogy szóljon pár jó szót Lucánál az érdekében. Milán persze, hogy ,,elfelejt” szólni, de Luca amúgy is megenyhül Bandi irányába, mert Bözsiék felnyitják a szemét, hogy Bandi csak jót akar, és Milánnak is megbocsát amiért nem mondta el, kitől vannak a jegyek. Bandi viszont egy adott pillanatban szerelmet vall Lucának, amin Luca újra felháborodik. Persze végül megbékél, sőt, egy adott pillanatban csókolóznak is, de Luca állítja: semmit nem akar Banditól, Milán miatta jött vissza az önkéntes száműzetésből, miatta tanul a vizsgákra, nem teheti vele, hogy elhagyja. Milánnak viszont furcsa Bandi és Luca viselkedése, de azért nyilván húzódni fog ez is hetekig.

bk_aprilis9_13_3.jpg

Viliék levelet kapnak, és azzal együtt egy adóellenőrzést a nyakukba. Persze a másik díszpolgár-jelölt eldicsekszik nekik, hogy az ellenőrzés neki köszönhető, ugyanis bevetette a telefon-felvételes trükköt a kisboltban, és ott hall az ember ezt-azt, jelesül, hogy Laci és Gizi kibeszélik egymás közt, hogy Vilinek eladott vibrátorokból van a pénze. Amikor Laci megtudja, hogy nem közvetlenül, de ő tehet arról, hogy a fickónak bizonyítéka van, felmasírozik Attilához, és kéri, derítsen ki valamit az ürgéről.

bk_apr9_13_4jpg.jpg

Ádáméknál úgy áll az örökbe fogadás, hogy mivel Ádám bevételei nem rendszeresek, Giginek kell örökbe fogadnia a gyereket, csak ugye mentálisan labilis, úgyhogy azon megy az aggódás, hogy vajon mi lesz a vizsgálat után. Megtörténik a pszichológiai vizsgálata, és sikeresen zajlik, úgyhogy semmi nem áll annak az útjába, hogy örökbe fogadják Homeless Hedvig gyerekét. Ádám és Gigi odáig vannak a boldogságtól, Hedvig kevésbé, de ezt csak a nézők felé mutatja. Gigi még pár hete megkérte Attilát, hogy segítsen megtalálni Hedvig rokonait, és Attila érkezik a hírrel: megvannak!

bk_aprilis9_13_4.jpg

Megtörténik Hanna hajléktalan lapjának a sajtótájékoztatója, amihez Miki adott 3 millió forintot. Hanna nagyon boldog, mert sikerült a lapot az eredeti szerkesztőség épületében megtartani, és még pénzt is kaptak, nahát. Balázzsal mondjuk balhéznak egy sort a sajtótájékoztatón, amit mindenki hall, de higgyétek el, semmit nem veszítetek, ha átugorjuk ezt a részt. A lényeg, hogy az esemény után Miki elbeszélget Balázzsal: kell neki az az épület ahol a szerkesztőség van, már évek óta kinézte, és ha megszereznék és felújítanák, bekerülnének a giga építőcégek közé. Balázs jelzi az apjának, hogy ő aztán biztos nem fogja tönkretenni Hanna álmát csak azért, mert az apja ezt kéri a Berényi cégért. Miki tudja, mit kell tennie, hogy megpuhítsa a fiacskája szívét: megveszi neki az áhított Porschét, amiért pár hete Balázs még sírva könyörgött. Persze a kis Berényi egyből látja, hogy mi a cél, hát ő nem fogja eladni a lelkét egy kocsiért. Ó Balázskám, dehogynem…

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2018.04.24. 14:10:06

Attila magánnyomozó irodája tehát még mindig működik: legalábbis a házból elvállalt 3 konkrét ügyet. Gondolom teljesen ingyen... Ki dolgozik még ott?
Az a Porsche továbbra is egy kb 25 éves Fiat Barchetta:) használtan 800 ezer - 1 milla körül elvihető.
Ez az új Timike felülmúlja a régit genyóságban. Remélem egy intrikus, hazudozó, manipulatív, uralkodó típusú csajt csinálnak belőle a készítők.
süti beállítások módosítása