Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Nagy Duett 6x01 - Pumped bókjai legalább annyira ütősek, mint Kasza poénjai

2018. április 18. 15:00 - BBrigusz

A TV2 ismét elővette egyik jól bevált formátumát a kettőből; ezúttal a popsztárok gáz ruhába öltözve hírességeket utánoznak, és az énekeseknek mondott egyének celebritásokkal párban produkcióznak –variánsok közül az utóbbit. A Nagy Duett hatodik évada Liptai Claudiával nyit, akinek már a három soros zenére tátogás sem sikerül tökéletesen, a ruhája pedig éppen ott feszül, és szélesedik, ahol pont nem kellene. Innen is csókoltatom a stylistot: egy széles vállú nőre miért adunk válltömést, ha pedig hasban is erős, miért feszül ott előnytelenül az a bizonyos textil? Felvezetés, sztárpárok bemutatása, ami ezúttal nekem különösen nagy segítség, legalább lesz időm guglizni az ismeretlenül csengő neveket.
1.jpg

A zsűri is impozáns, a régi motoros Kasza mellé sikerült leszerződtetni Nagy Adrit, aki azon kívül, hogy jól néz ki, és éppen terhes nem sokat tett le eddig az asztalra, de felesleges is ezt firtatni, mert az a felhozatal, ahol Pápai Joci értékelhet és zsűrizhet, már alapból magáért beszél. Lájkolós-szavazós rendszer van, de ebben az adásban nem esik ki senki, nem kell izgulni. Az első páros Rippel Feri, és az RTL-től átcsábított Tóth Andi, aki gondolom a másik csatornának az X-faktor, a Celeb vagyok, és a Válótársak után már teljesen használhatatlan volt, bár az is lehet, hogy csak Tenya után jött. Spanyol szám, a lányon szokásához híven kevés a ruha, de legalább ő is hamisan énekel, jó lesz ez ide. A zsűri szerint a produkció szexi, szerintem pedig a kislány kurvás, Rippel meg még mindig ellenszenves, de ki vagyok én, hogy felülírjam Pápai Joci véleményét, aki szerint jó volt ez az ENRÍKE INGLÉZIÁSZ-szám, 25 pont.

A szintén a konkurencia által többször megrágott, kiköpött, majd még egyszer kihányt Pumped Gabó következik,  a párja egy ijesztően kreppelt hajú néni, aki a Marcellina névre hallgat. 80-as évekbeli popsztár ő, nekem halványlila fingom nincs kicsoda, de gondolom ez az én szegénységi bizonyítványom. Egyébként én teljesen biztos vagyok benne, hogy a csatornánál van egy ember, akinek az a feladata, hogy, a sok éve elfeledett, de könnyen megfizethető popsztárocskákat kukázza elő, majd kiselőadást tartson a kollégáknak arról, hogy ki a tököm az, akit talált. Ezzel a nővel is így történhetett, valószínűleg így jutott el a bőrszerkós vetkőzésig, amit próbálok kommentálni, de nem igazán sikerül. Megteszi helyettem a nagyérdemű zsűri, megdicsérik Gabó felsőtestét, aki ezen felbuzdulva külön kiemeli, hogy annak ellenére, hogy a partnere 65 éves, tök jól tolja. Ez még vicces is lenne, ha szándékos beszólás lett volna, de a csávókám csak egyszerűen hülye, mint a tök.
2.jpg
Megyeri Csilla következik, aki egy debreceni műsorvezetőnő, ( kicsoda?????) Gergely Róberttel párban, akiről sosem értettem miért nem marad csak simán a szinkronnál. Nem, ő inkább bohócot csinál magából, de legalább sok pénzért, remélem valami ismeretlen bothangú luvnyával. A produkciót eltekerem, nem is éppen a dalválasztás miatt, hanem mert csak. 27 pontot kapnak, mert lelkesek. Dorina (huuhh, sóhaj) dalával érkezik Keveházi Krisztina balettművész, és Szabó Ádám, aki szemmel láthatóan a minden csatornán-minden műsorban-próbálkozás elvét vallja. A csaj magas és vékony, ezen Kaszáék sem tudnak túllépni, úgyhogy a szakmai megállapításokon alapuló értékelés végén 28 ponttal jutalmazzák a párost.
3.jpg
Erdélyi Tímea jön a sorban, aki nekem csak Első Tilda, aki partnernek Gönczi Gábort kapta. Igazi főnyeremény ez a csávó, annyira univerzális, hogy a híradózás,és a politikai állásfoglalás mellett még rockerkedni is van ideje, persze mindezt azzal a bárgyú vigyorral az arcán teszi. Tilda amúgy pont ugyanúgy néz ki, mint 15 éve, amikor utoljára láttam a Bariköztöt, neccharisnyában nyomul, a hangja pár hamis rikácsolástól eltekintve egészen vállalható, de már az elején is sejtettük, hogy ismét a színészek és színésznőcskék fogják megtestesíteni a remény csillagait a műsorban, 27 pont.Takács Nikolas és Tápai Szabina, akibe annyi nőiesség szorult, mint egy raklapnyi vasalódeszkába, feledhetőek, de mégis max. pontszámot kapnak, engedjük is el.
4.jpg
Fodor Rajmund olimpiai bajnokként számomra teljesen érthetetlen módon vállalta a szereplést ebben a műsorban, bár lehet, hogy csak bennem él még ez a tévképzet a profi sportolókról, és azok büszke magasztosságáról. Wolf Kati a társa, 27 pont. Kamarás Iván Kollányi  -szinténterhes- Zsuzsival társulva tündököl a szánalmas mezőnyben visszafogott eleganciájával, 30 pont. Horváth Tamás a rendkívül szimpatikus –se- Kasszás Erzsit nyerte meg magának egy Jennifer Lopez számra, az angol nyelvórákat pedig valószínűleg Pápai Joci tartotta nekik, mert nekem  speciel kell egy jó negyven másodperc mire rájövök, milyen nyelven is kornyikálnak. Az értékelés közben nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy Erzsi és Liptai olyan egymás mellett, mint egy feladvány a Füles-magazinból, már csak a „keresd meg a három különbséget!”-felirat felbukkanására várok. Ez Claudiának azért több mint kínos, szegény, reméljük legalább a 30 pontnak örül.
5.jpg
6.jpg
7.jpg
Az elfeledett magyar celebritások fiókjából, ezúttal Rózsa Gyuri bácsi kerül elő. Csobot Adélt kapta maga mellé, akit most végképp nem szabad lepofozni, bármennyire is idegesítő, , mert ő is várandós. Ebben a műsorban az egy négyzetméterre jutó terhes nők száma azért bőven meghaladja az országos átlagot. Adél lelkesen énekli a Csókkirályt, Rózsa pedig olyan, mintha a Bükkszentkereszti Idősek Otthona Ki mit tud-jára nevezett volna be éppen három rumoskóla után. Ők is 30 pontot kapnak, mint a mezőny nagy része szokás szerint. Az adás végén jön  a dráma: Pumpedék az utolsók,  Kasszásék az elsők, kapnak is egy neszesemmit jutalmul, kiesés nincs, jövő héten tali.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.04.18. 15:42:35

Na ez jó volt :)

Az írás, nem a nézés.
Mert ha néznem kéne meghalNÁK :O

schanc 2018.04.19. 08:10:26

Látom, a vége felé már elment a kedved a részletezéstől :)
Kollányi Zsuzsiékat szerettem, bár kérdés, Kamarás Iván mennyire tekinthető amatőrnek. Adél és Rózsa György párosa meg szerintem tök jól működött, oda kell rájuk figyelni.
Az első három kieső szerintem a műsorban első három fellépő lesz.
Szabó Ádámban bírtam még, ahogy hason csúszott a színpadon; már tudja, mi kell ebbe a műsorba :)

Kieg. infó: Megyeri Csilla úgy lett tv2-s "sztár", hogy ezt a videót felkapta a net: 24.hu/szorakozas/2017/02/09/ezert-kreativabbak-a-szep-nok-mint-rusnya-tarsaink/

Pácsó Ármándó 2018.04.19. 17:39:16

65 éves létére tényleg jól tolta, bár Gabó párjának lenni mimimum dupla gázsiért kiált :-)
Megyeri Csilla szólt be a nőknek, azért lett ismert. Bátran kieresztett tömegoszlató hangját, nem volt szégyellős. Nem egy pozitív személyiség, de úgy látszik ez nem volt feltétel :-)
Gergely Róbertnek legalább minimum 6-7 lemeze van, talán ezért nem maradt csak a szinkronnál. Ő is a múlt sztárja, 60 éves az idén.
Szabó Ádámék produkciójában nagyon jók voltak a táncos csajszik! :-)
Első Tilda most szerepelt a Mikis Falunk utolsó részében egy táncos produkcióval :-)
Horváth Tamásék és Rózsa Gyuriék tetszettek még, a többiek szereplése nem maradt meg :-)
süti beállítások módosítása