Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári Kaland 2x04 – Bálkirálynők

2018. április 16. 09:00 - szde

Zsófi jógázik a parton, majd ruhástul a vízbe gázol és alámerül. Remélem, megfullad. Bence az asztalnál alszik, jön Csónakos, aki nem látta Zsófit, helyette neki látogatója jött.

vlcsnap-2018-03-30-16h24m46s036.png

Eszter, a barátnő csak gondolta, hogy meglátogatja Csónakost, aki ezelőtt minimum egy telefont várt volna, és mennie kell a lánynak, aki azonban haza nem mehet, mert azt kamuzta, hogy Bibliatáborba megy, az meg csak pénteken kezdődik, addig hadd maradjon.

Bence a nappaliban jelenti be Zsófi eltűnését, amikor is érkezik az eltűnt, de nem akar senkivel sem beszélni, bezárkózik a fürdőbe. Dóra is érkezik a zajra, miközben Bence vele beszél, Gáborka észrevétlenül kisurran. Aztán a rendőrök előtt sikerül átöltöznie, de a szakképzett egyenruhásokon ez sem fog ki.

vlcsnap-2018-03-30-16h28m51s009.png

Luca pszichológusnál, nem bírja a magázódást, meg tudni akarja a doki életkorát, aki amúgy 28, okleveles pszichológus és van egy csomó munkahelye, most meg még valamilyen képzést csinál. Ja, és pasi. Dögös pasi (szerintem).

Dóra reggelizik, érkezik Csónakos és Eszter, a lánynak be nem áll a szája, Dóra ezt nem bírja, így eltűnik. Csónakos beszélne vele, de nem nagyon tud megszólalni, a helyet egyértelmű, Dóra a partra igyekszik, Eszter pedig áldást mond az asztalnál.

vlcsnap-2018-03-30-16h33m01s092.png

Luca a tánciskola előtt sétál, amikor jön az idegesítő lány, akinek még mindig nem tudjuk a nevét, hogy Simonnal a nyitótáncot fogják táncolni az Anna-bálon, mire Luca rákontráz, hogy ő nem haknizni, hanem bálozni fog az este alatt.

Gáborkához apu jön, a lakásról sztorizik, majd meghívja a fiát a barbecue-ra, és ez még nem jelenti a függetlenség feladását. A doktorral kint találkozik Gáborapu, akit ő is meghívja a bbq-ra, és megtudjuk, hogy a boldogság titka a család. Közben Bence Zoénak panaszkodik Zsófiról.

vlcsnap-2018-03-30-16h37m58s094.png

Eszter Csónakost faggatja a kapcsolatukról, és szerinte a problémákat együtt kell megoldani, nem külön, mire Csónakos csak annyit mond, hogy közelebb akar a vízhez leülni. Dóra keni magát, érkezik Bálint, ezek szerint hétvége van, a srác bocsánatot akar kérni. Dóra észreveszi a közeledő Csónakost, és rögtön a fotósnak adja a krémet, aki meglepődik, de azért készségesen segít. Ennek hatására Csónakos inkább másik strandra akar menni.

Érkezik a bbq-ra a doktorék és Gáborka, akit a német vendégek lánya mellé ültetnek le. Dóra Bálinttal fog vacsorázni, Zsófi nem érti, hogy mi lett Csónakossal (a barátnője), Dóra pedig azt nem érti, hogy miért hülyíti mindenki, amikor az őszinteség a fontos. Erre a kijelentésre Zsófi kicsit megmerevedik, de sajnos nem sikerül megfulladnia.

vlcsnap-2018-03-30-16h39m27s452.png

A bbq-n doktorapu beszél az Anna-bálról, Kiss Ernő altábornagy ott ismerte meg a feleségét, majd aztán sajnos Ernőt Aradon főbelőtték, erre mindenki furcsán mered maga elé. Luca megy a bálba, a kísérője Gáborka lesz, ez Gáborka szüleinek nem tetszik, akik tartják magukat az eredeti tervhez, miszerint a német lánnyal kell összehozni a fiukat. Mivel Gáborka nem beszél sem németül, sem angolul, így Gáboranyu beszél helyette, de a német lány inkább menne a partra. Gáborka sajnos nem menekült meg, neki le kell kísérnie a kislányt.

A vacsorán Bálint meg csak önmagát adja, szerinte a nők már a kényelmet helyezik előre, amikor régen fűzőt is hordtak, Gáborka meg a parton van a német lánnyal, és elszívnak egy füvescigit. A karika a sarokban még mindig 12-es, csak mondnom.

vlcsnap-2018-03-30-16h47m18s772.png

Bence kap egy törölközős képet Zoéról, de érkezik Zsófi, aki bocsánatot kér, amiért eltűnt. Csók, de Zsófi nincsen hangulatban, mert pont megvan neki, Bence szerint nem baj, majd leterítenek egy törölközőt. Aha, higiéniából jeles.

Bálint egészen úriember, még az ajtót is kinyitja Dórának, egy szolid csók is elcsattan, Csónakos mindezt a házból figyelte.

Luca megint a pszichológusnál, Dénesnél, megtudjuk, hogy apu miatt kezdett el táncolni meg lovagolni, és a főiskolai felvételinél jött rá, hogy nem tehetséges. Később Gáborkát tanítja táncolni, majd Dóra segít nekik eligazodni az etikettben.

vlcsnap-2018-03-30-16h56m31s255.png

Csónakosék hajóznak, a srác sosem erőltette a szexet, mire Eszter levonta a következtetést, hogy de akartad. Nos, húszas évei közepén lévő srác, áhh, tuti még csak a gondolat leghalványabb szikrája sem merült fel benne a szexszel kapcsolatban. Eszter szerint továbbléphetnének, de Csónakos nem akar papírt, esküvőt meg ilyesmit, ami nyilvánvaló.

vlcsnap-2018-03-30-16h57m35s012.png

Zsófi dolgozik, Márk érkezik hozzá, aki szerint megismételhetnék az estét, majd kiderül, hogy a lány nem mondott semmit Bencének a kis afférról. Dóra eközben Luca haját készíti, érkezik Gáborka a 80-ad évekből szalajtott szmokingban.

A bálban Gáborka nem táncol, helyette éhes, a konyhában meg felfordulás van. Csónakos és Eszter a foltos szalamandrákról néznek egy filmet, Dóra indulni készül, Bálinttal van randija. Eszter szerint olcsó megoldás kitenni mindent a kirakatba, ő már csak tudja, és nem véletlenül csomagolják be az ajándékot. Hát… jó.

vlcsnap-2018-03-30-17h03m50s337.png

Gáborka és Luca szerint is a nyár erősen túlértékelt, az Orion a kedvenc csillagképük, majd tangóznak egy sort, de a lánynak mosdóba kell mennie. Ott hallja, ahogy a lányok őt beszélik ki. Eközben Dórának Bálint énekel.

Zsófi csomagol, ajándékot vett az évfordulójukra, de az csak augusztusban lesz, de azért Bence örül a kutyának, Zsófi meg rögtön nekiáll fotózni. Közben az ősrégi mobilja lemerül, így Bencéével folytatja, ahol megtalálja a Zoéról készült lenge felvételt, Bence szerint ezek csak sms-ek, és a bizalom most mindkettejükben megrendült. Zsófi ekkor előadja a Márk-issue-t, Bence a hallottak hatására csomagol, és az étterembe megy, ahol bosszúszexel Zoéval az öltözőben.

vlcsnap-2018-03-30-17h10m07s860.png

vlcsnap-2018-03-30-17h24m09s707.png

Eszter meztelenül mászik be Csónakos mellé az ágyba, aki visszautasítja a lányt, és kéri, hogy ne hazudjanak egymásnak többet. Dóra Bálinttal csókolózik, de nincsen hangulatban orálisan is kényeztetni a fotóst, akinek nem baj, elég, ha a lány csak nézi, mert már nagyon fájnak a heréi. Gőzöm sincs, hogy a forgatókönyvíró-hölgy miket élt ki ebben a részben, de eléggé elferdült világképe lehet.

Luca dühösen sétál haza a bálból, majd egy féltéglával betöri a tánciskola ajtaját.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása