Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 2x03 – Nem is tudod, hogyan fáj

2018. április 09. 11:00 - szde

Parti van az étteremben, a feladat az, hogy Bence rántsa ki a terítőt úgy, hogy nem törik szét a teríték, ez azonban – érthető okok miatt – nem sikerül. Másodpercnyi szünet, majd Bence ordítani kezd, a többiek csatlakoznak hozzá.

vlcsnap-2018-03-30-15h29m28s760.png

Csónakos és Dóra a parton, a srác bámulja a lány fenekét, a könyv is fordítva van a kezében. Dóra közben női magazint olvas, valamilyen tesztet tölt ki, ami azt mondja meg, mi hiányzik az ember lelki békéjéhez. Csónakos nem érti, minek kell ilyen szarokat olvasni, nőként azonban csak annyit tennék hozzá, hogy ameddig a helyén tudják kezelni az emberek ezeket, addig nyugodtan, de ha már erre támaszkodnak, akkor felejtsék is el.

Bence roppant gusztustalan mód alszik, Zsófi készülődik, indokolatlan hisztizés, Bence sokadjára kéri, hogy ne legyen ennyire merev. Az időt megnézve a srác késésben van, Luca tartja fel a ház előtt, hogy szeretné, ha Bence bejuttatná. A tömör és rövid válasz nem, a hotelben pedig eléggé fáradt, ezt Zoé, a hosztesz is észreveszi, és felajánlja neki az egyik üres szoba kulcsát pihenés céljából.

vlcsnap-2018-03-30-15h36m14s431.png

Zsófi pasikat szolgál ki, akik flörtölnek vele, ezt ugye a lány nem bírja, amikor nem értem, simán visszaflörtöl, azzal nincsen baj, ráadásul egyszerűbb lerázni így az embert, de nyilván ő ehhez túl merev, meg is kéri Gáborkát, hogy álljon be helyette. Később Gáborka hoz neki egy üdítőt, majd elpanaszolja, hogy fáj a háta, Zsófi rákontráz élete nagy tragédiájával. Gáborka szerint olyan vagy, amilyen.

Bence nevét valaki suttogja, a srác azt hiszi, hogy meghülyült, de ekkor jön az igazgató, hogy holnap beszélni akar vele. Miután elmegy, Bence lehajol az asztal alá, Luca van ott, és így sajnos be kell vinnie a lányt egy szobába. Érkezik Zoé is, aki nemes egyszerűséggel elterül az ágyon, majd megkérdezi a srácot: Bence, te félsz az intimitástól? Amúgy a nő legalább egy tízessel öregebb Bencénél, de mindegy. A beszélgetésből egymás masszírozása lesz, Luca pedig elindul wellnesselni a hotelben.

vlcsnap-2018-03-30-15h41m51s724.png

Csónakos és Dóra sétálnak, a srác búvóhelyén vannak, majd Csónakos bevallja, hogy azért van lent, hogy átgondolja a dolgokat, de nem gondol rá egyáltalán. Dóra szerint, aki imádja a természetet, erre most nem ez a legjobb megoldás.

Gáborka nézi Lucát, ahogy az egy matraccal szerencsétlenkedik, ugyanis wellnesst fog nyitni, ami luxus elérhető áron, és ha a srác beszáll, akkor beköltözhet a házba. Gáborka szerint Csónakos nem fog visszamenni Pestre, így addig Luca a saját szobáját ajánlja fel a fiúnak.

vlcsnap-2018-03-30-15h45m21s777.png

A gerlepár szeretkezik, akarsz felül lenni?, megforduljak?, mindenkinek jó így, csak akkor nem értem, hogy miért érzem roppant kellemetlennek ezt az egész szitut (és a gerlepár is).

vlcsnap-2018-03-30-15h47m52s346.png

Csónakos és Dóra karaokebárba jöttek, majd partiznak, Csónakos megy innivalóért, ahol belefut az egyik haverjába, a most rendőrként feszítő Ember Márkba, aki most éppen nincsen szolgálatban, csak a csajoknak bejön az egyenruha, ezért abban jött. Dóra is csatlakozik hozzájuk, majd hirtelen mindketten lelépnek, egyedül hagyva Márkot. Hazafelé óriási röhögések, a szoba előtt kínos kézfogás, végül Csónakos az ágyán fekszik és a párnáját a fejéhez szorítja.

Másnap reggel Csónakos kávéval mászkál, a kertet ellepték az öregek, akik a luxus elérhető áron szellemében élvezik Gáborka masszázstudományát. Csónakos csatlakozik hozzá a sátorban, elmondja a bánatát, hogy nem tud koncentrálni, az aktuális vendég az tanácsolja, kérdezze meg aput, mert ő ért az udvarláshoz.

vlcsnap-2018-03-30-15h54m35s205.png

Dóra dúdolva készíti a reggelit, csak barátok egyenlőre Csónakossal, érkezik Luca, aki elmondja a wellness ötletét, amiről Zsófi nem tudott, azaz, hogy Bence masszírozott egy csajt, érkezik az érintett, a barátnője idegesen el, értelmetlen feszültség, valaki csapja agyon Zsófit, könyörgöm. Zsófi a szobában sír, Bence mindent megmagyaráz, a masszázs csak figyelemelterelés volt, Zsófi szerint a következő akkor az lesz, hogy lefekszik Zoéval.

Luca előadást tart apunak és Csónakosnak a párkapcsolatokról, ő csak segíteni akar, amikor a bátyja nincs a szobában, gyorsan kimásolja Eszter számát. Apu este későn jön, mert üzleti vacsorája lesz, Dóra pedig Csónakosért jött.

Bence az igazgatónál, aki elmondja, hogy az étteremnek hagyományai vannak, de meg kell felelni a modern kor elvárásainak, és agresszívabb marketingstratégiát kell alkalmazniuk. Bence nem érti, mi meg nem tudjuk meg, mert váltunk, ugrunk a partra.

vlcsnap-2018-03-30-16h02m40s744.png

Dóra hátát Csónakos keni be, este megint elmehetnének valahova, de most a srác választja a helyet. Amikor végez a naptejezéssel, Dóra meg akarnak fordulni, de Csónakos kéri, hogy még ne, kínos röhögések.

Zsófi ribancjelmezben érkezik dolgozni, amihez egy tízcentis sarok is tartozik, bármilyen munkához, ami 2 óránál tovább tart és állni kell benne, nem ajánlott ez a cipő, de mindegy, Zsófi most már kínosan merev, ahogy próbál lazázni és flörtölni a pasasokkal, ekkor érkezik Bence, hogy szerzett munkát a hotelben: sütik népszerűsítésére keresnek hoszteszt.

vlcsnap-2018-03-30-16h05m28s595.png

Dóra elújságolja, hogy a vitorláson fognak vacsorázni Csónakossal, Zsófinak meg már leszakadt a bokája, én mondtam, és megint elkezd aggódni azon, hogy vajon a közös munka segíteni fog-e rajtuk. Már másik cuccban érkezik a hotelbe, ahol megkapja a munkaruháját, és mutatom, mi az agresszívabb marketingstratégia:

vlcsnap-2018-03-30-16h06m44s827.png

Mindenki készülődik az estére: Csónakos a hajón, Bence kevésbé romantikus módon a lakásban, Luca pedig az apja szobájában kutat, talál is egy adag óvszert. Bence a várakozásban megeszi a rózsát, Zsófi még nem ért vissza, ezért Dórát marasztalja, aki meg menne a randira.

Zsófi egy bárban iszik és panaszkodik, majd amikor megszólal a kedvenc zenéje, nekiáll táncolni. Apu Dobó Katával vacsorázik, ő itt Veronika, és még nem mutatta be a gyerekeinek, de nemsokára, azaz a jövőhéten erre is sor fog kerülni. Luca mindennek a jelenetnek szemtanúja lesz.

vlcsnap-2018-03-30-16h16m55s841.png

Zsófi nem veszi fel a telefont, Luca tör-zúz, Bence aggódik, felesleges képsorok. Zsófi eközben a bárban táncikál mindenkinek, érkezik Márk is, megint egyenruhába, amúgy a két srác tök hasonlít egymásra, de én biztos, hogy Márkot vinném haza (és nem a jelvényfétis miatt).

Gáborka és Luca a szobában, hogyan aludjanak, hát nem együtt, hanem Gáborka a földön, Luca még hozzávág egy alvóruhát, ami a csaj méretei alapján XS-es, Gáborka meg a legnagyobb jóindulattal is minimum XL-es, nem is akarja felvenni, de mivel CICÁS, az MÁS, akkor fel lehet venni. Amúgy csodával határos módon a ruha jó rá.

vlcsnap-2018-03-30-16h21m15s085.png

Dórának így éjjel már mennie kéne, mert Csónakos várja, az utcán belefut egy lányba, aki Horváth Leventét keresi, ez ugye Csónakos, és a lány a barátnője. Eközben Csónakos már megivott jópár sört, majd elhajítja a dobozt, ami egy szomszédos hajón koppan. Fel is kel elnézést kérni, de pechjére pont a rendőrségi csónak az, benne pedig Márkkal, aki nincsen egyedül, bulikáztak egy jót, ez a szó hangzott el, majd a partner is felemelkedik, és minő meglepő, Zsófi az. Dráma.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása