Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x02 – A kés éle

2018. április 06. 13:00 - szde

Kedvenc kommandóscsapatunk hatol be egy droglaborba, verekedések, lövések, ház átfésülése, Jimmy-t meglövik egy játékpisztollyal, itt már gyanús lehet, hogy ez nem éles bevetés. És igen, Mumfordék vs. Hondo-ék, ezt most előbbi nyerte, Jimmy-nek meg még mindig gondjai vannak a csapatmunkával, ez itt nem a magányos farkasok gyülekezete, itt együtt mozognak a tagok.

vlcsnap-2018-04-04-16h21m09s243.png

Rabok érkeznek a bíróságra, de ők inkább tárgyalás helyett a szabad levegőt részesítik előnyben, így megszöknek, közben pár marsallt le is lőnek, hogy jöhessen Hondo és csapata. Hicks, aki valószínűleg Jess főnöke, Deaconnel társalog, és kiderül, hogy azért kapta Hondo a csapatot, mert így tudta csillapítani a faji feszültséget, de most már az ugye nincsen, tehát simán lehet a fehér férfi a vezető.

A rabok szökésének helyszínére érkezik mindkét kommandós csapat, az egyik elítélt a Kés névre hallgat, és többek közt lányok megerőszakolása miatt volt börtönben, a három másik tag közül csak az egyik érdekes: ő a nadrágjában egzotikus teknősöket csempészett be. Hondo és csapata kapja a hüllőmágust és a drogost, Mumfordék a maradékot. Mielőtt főhősünk távozna, észreveszi, hogy Jess ideges, a nő ültette le ugyanis Kést, ő volt az utolsó nagy fogása. Főcím, és ahogy sejtettem, állati menő, de a Hawaii Five-O-t vagy a JAG-et nem veri azért.

vlcsnap-2018-04-04-16h22m59s078.png

vlcsnap-2018-04-04-16h24m33s966.png

Túrabusz, a sofőrcsaj pasija a drogos, őt keresik itt most Hondo-ék, közben a buszon utazó női turisták Jimmy-vel flörtölnek, aki az egyiküknek meg is adta a telefonszámát Chris nagy döbbenetére. A sofőrcsajt ugyan nem kereste a pasija, de van egy haverja, a Vörös, akivel együtt rosszalkodtak, biztos nála lesz. Idilli ház, itt van Kés és az unokatesója, még korai lenne menekülni, előtte dolga van a rész főgonoszának. Jess közben egy nőnél van, akit tájékoztat a Kés szabadulásáról.

Hondo-ék sehol sem látják a drogost, Deacon várni akar, még megfigyelni, de a vezér másképp dönt, így letámadják Vöröst, aki egy újféle kórságban szenved, azaz verik a rendőrök, és később tervezett koccanni a drogossal, hogy levigye Las Vegasba. Hondo ráveszi, hogy telefonáljon neki, de Vörös szól, hogy itt vannak a zsaruk. A főhadiszálláson Hondo beismeri Jessnek, hogy elcseszte, mert ideges Deacon és Hicks duója miatt, majd megtudjuk, hogy a nő, akinél Jess volt, a koronatanú volt Kés ügyében. Hondo erre odamegy, természetesen ez csak szakmai szívesség, és amúgy Hondo köp a hülye testületi aláírásra, ha Jessről van szó.

vlcsnap-2018-04-04-16h32m08s294.png

vlcsnap-2018-04-04-16h35m29s158.png

Jimmy-t még kicsit csicskáztatják, távollétében meg a csapat jól kibeszéli, Jimmyanyu apugyilkos, de a nehéz élet nem kifogás kommandósként, és tartoznak azzal a volt főnöknek, hogy beillesztik a csapatba a cseppet sem csapatjátékos Jimmy-t. Kint Mumford már behozott egy embert, így ők vezetnek 0-1-re.

Hondo a családnál van, a nő már régen megbánta, hogy tanúskodott Kés ellen, és megint jön egy Hondo-sztori, hogy az ő anyukája is mennyire bátor nő volt, így ez a nő is, és ideküldi két emberét, ami Jessnek nem tetszik, lévén nincsen két felesleges embere. Jimmy és Chris a szerencsés jelölt, a lánynak az lesz a dolga, hogy a család fontosságára tanítsa a csapat fekete bárányát. Közben meglett a teknősös csóka, egy bazinagy fehér kígyóval a nyakában, erről ennyit, mert ránézni sem bírok a képernyőre.

vlcsnap-2018-04-04-16h37m33s947.png

vlcsnap-2018-04-04-16h42m19s724.png

vlcsnap-2018-04-04-16h44m12s894.png

Hondo szeretné megbeszélni a feszültséget Deaconnel, és érdekelné a véleménye az üggyel kapcsolatban. Deacon rárepülne a Vörösre, mégpedig egy beetetéssel, hogy megvan a drogos, éppen az intenzíven műtik. Vörös beveszi a csalit, rögtön Donnáról kérdezősködik, ő Vörös féltesója és iratok hamisításáért keresik, valószínűleg az ő bárjában fogják megtalálni a drogost.

Jimmy és Chris a randiappokról beszélgetnek, a Bumble az új Tinder, Chris pedig törölte is a profilját, miután Jimmy annyi mindent tudott meg róla. Az utcán egy random gyerek köröz a bicajával, a kisgyerek érkezik, akit Jimmy vesz kezelésre, és odaadja neki az óráját, amit ő meg anno a volt főnöktől kapott, hogy tudja irányítani a légzését. Hondo-ék hozzák a drogost a csomagtartóban, most már 2-1 az állás.

vlcsnap-2018-04-04-16h44m55s546.png

vlcsnap-2018-04-04-16h47m26s123.png

vlcsnap-2018-04-04-16h50m15s690.png

A konyhában ételt csomagol, a nőnek meg a gyerekeinek viszi, Jess pedig megosztja vele, hogy Hicks a gyakorlat eredményeinek megsürgetését kérte, azaz valakit ki akar rúgni, és ez most nem Jimmy, hanem Hondo lenne. Jimmy és Chris kutyát sétáltatnak, ez is a család fontosságáról szól, most már elég gyanús nekik a bringás gyerek. Hondo rögtön letámadja, miért van nála kés, és itt is egy Hondo-sztori, megtudjuk, hogy a Késtől mindenki fél, a gyerek meg ki akarja nyírni, ugyanis van egy húga, Ariel, aki nem mehet iskolába, 16 éves és Kés feleségül akarja venni.

Kés már Arielnél van, Arielaput megkínozta, érkezik Hono, az orvosi felmentősereg, de közben megjegyezte a furgon rendszámát, így semmi vész, csapatának maradék része mehet Mumfordékkal Kés nagynénjének házához, Deacon pedig udvariasan elküldi a fenébe Hickst, ő nem akar már részt venni ebben a játszmában. Jimmy-éknél a kutya ugat, megjött az unokatesó, de a két kommandós lerendezi, minden szipiszuper.

vlcsnap-2018-04-04-16h54m43s355.png

vlcsnap-2018-04-04-16h56m10s965.png

A csapat a háznál van, de kell nekik az erősítés, hogy sikerüljön kihozni a lányt egyben, Kést meg akár darabokban, ha úgy hozza a sors, Hondo-nak van is egy megoldása. Helikopterrel érkezik a helyszínre, majd amikor Deacon kifüstölte a házat, egy jól irányzott mozdulattal lelövi Kést, Arielnek egy haja szála sem görbül.

A főhadiszálláson Hicks nagy nehezen kinyög egy köszönömöt Hondo-nak, aki figyelmezteti csapatát, hogy nem szabad elájulni magunktól, másnap ugyanúgy meló lesz. Jimmy-nek randija lenne a turistacsajjal, de helyette Chrisszel kell mennie családi vacsorára, Hondo parancsára. Csórikámnak esélye sincsen nemet mondani, beleszólása ebbe a dologba nincsen.

vlcsnap-2018-04-04-16h58m23s907.png

Hondo haza, most Jess jött hozzá, és a nő is átgondolta a dolgokat, a szabályzat teljesen hülyeség, és soha senki sem tudhat róluk, de folytathatják azt, amit elkezdtek.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása