Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x99 - Legyen jóba' mindenki mindenkivel

2018. április 03. 14:25 - BBrigusz

Angéla Noémit faggatja Márk lánykérési szándékairól, és arra a következtetésre jut, hogy majd teljesen nyílt célzásokkal kényszeríti ki a csávóból a nagy kérdést. Jani és Hajni meglepve konstatálják, hogy Karola nincs rögtön otthon a műtét után. Nekem ez nem igazán tiszta, már amikor elindult a kórházba, Hajninak akkor is éppen indult a gépe… Most vége a műtétnek de ez a szerencsétlen még mindig itt nyávog… Jajj, anyám, ki érti ezt? Furulyás lesajnálja Szilviát kicsit, majd vidításképp felajánlja örök segítségét, és össze is melegednek little bit, miután a pasas szerelmet vall.

1.jpg

2.jpgMárk hazaérve esküvői magazint talál a hűtőben (?), meg úgy általában mindenhol, de egyelőre kitartóan ellenáll. Piros a gondnoklakban bűvöli a porszívót, olyan furán természetellenes ez a kép, szerintem ez a csaj még életében nem takarított ki semmit igazából. Kornél még mindig morci az anyjával való kooperálás miatt, magából kikelve üvölt, Piros persze nem érti mi a gond. Angéla elmondja Márknak, mennyire zavarja, hogy a kis buta hugicája viszi el a hozományt, úgyhogy estig ad haladékot a fiúnak a lánykérésre.
3.jpgKarola MÁR otthon, Hajni MÉG otthon, engedjük el ezeket a logikai bukfenceket szerintem. Angéla a lépcsőn bőgő Piros láttán elhatározza, hogy beszél Kornéllal. Elmondja a fiúnak, hogy a csaj ilyen, mindig is ilyen volt, ilyen is marad, segíteni akar a maga szerencsétlen és suta módján, azért kavar egyfolytában. Márk máris egy ékszerüzletben válogat a gyűrűk között, az eladó is kap egy kósza 5 percet, amiben teljesen jelentéktelen módon fontoskodhat, kicsit olyan Rowan Atkinson – Igazából szerelem feeling ez. Kornél szakít Pirossal, köszöni szépen, nem kér a folyamatos kavarásból.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpgMegkapjuk Hajni és Jani aktuális indokolatlan civakodását is, mert anélkül a Nap sem kel fel ugyebár. Nehéz a búcsú, azt mondják, jah, meg kurva hosszú is… Márk megveszi a tökéletes gyűrűt a pityókás ékszerésztől, Furulyásnak pedig az a nagy ötlete támad, hogy élete asszonyával el kellene húzni külföldre. Piros a szalonban sírja el Angélának a szakítás hírét, és azt szeretné, hogy menjen vele Hajni búcsúztatójára. Mi van? Búcsúztató is lesz? De hát már reggel indult az a szaros gép, öcsém…Szilvia elküldi Furulyást, aki lelkesen rohan repjegyet vásárolni, a nő pedig tutkó valami ördögi tervet forral, mert már vedelni is elkezdett, én meg elég sok sorozatot láttam már ahhoz, hogy tudjam, ebbű baj lesz biza’. Márknak a kislánya segít elkészülni a lánykéréshez, még el is próbálják, amúgy ez cuki, be kell látnom. Anyu jön a szalonba a „legyen béke a családban”-jellegű monológgal, azon a bosszantó mély hangján nyomja a dumát, és viszi magával Angélát. Hajni szokásos tahóskodása ellenére Márk jó utat kíván neki, majd vált kedves szót Janival, és elindul a kedveséhez.
8.jpgEközben a részeg és szétcsúszott Szilvia bemegy a szalonba KULCCSAL, mert hát ugye az még nála maradt, miért is ne. Piros Kornélanyutól próbál segítséget kérni, aki gyorsan letisztázza, hogy az egész kooperáció a kis terve része volt, annak érdekében, hogy a fia szakítson a kislánnyal. Bumm, szívtál. Szilvia tombol, szétveri a szalont, még a mindig tökéletesen összeragasztott frizurájából is kihullanak a tincsei, csak, hogy érzékletes legyen a szitu. Kornél hisztizve közli az anyjával, hogy lelép, elmegy világgá, mondjuk ilyet én is csináltam ötévesen, de csak a sarki kisboltig jutottam, vettem egy nápolyit, majd hazamentem, mert szomjas voltam. Szóval azt azért leszögezi az anyjának, hogy egy igazi geci, utálja, és látni sem akarja soha többé.

9.jpg

9a.jpg

9b.jpg

9c.jpg

9d.jpg

9e.jpgCsaládi buli, pukkan a pezsgő, kár, hogy mindenkinek olyan gyászos a tekintete, főleg amikor Angéla is előbukkan. Békülés helyett Anyunak be kell érnie egy újabb kölcsönös beszólogatással a lányaitól, hát még amikor Piros tetkóját is meglátja, az aztán a hoppáré. Karola és Jani épp nagyon szeretik egymást, Angéla pedig a telefonját keresi Piros segítségévgel. Szilvia, ha már arra jár, fel is gyújtja a szalont, rendkívül krézi ábrázattal az arcán. Márk is befut, vált pár mondatot a nővel, akinek a háta mögött már rég füstöl minden. Angéla csengőhangját hallva beront, hogy megmentse szerelmét, majd huss, robbanás. Na bakker, ez izgi, várjuk a finálét.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása