Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x98 - Tükröm-tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken?

2018. április 03. 12:00 - BBrigusz

Noémitől már az epizód elején megtudjuk, hogy most aktuális az előzőekben tévesen ellőtt „egy héttel később”-bemondás, épp egy idilli reggeli közepébe csöppenünk, amibe még Hajni bugyisdoboza sem rondíthat bele. Szelfi a rántottával, cuki új csengőhang. Karola és Jani a Büróban reggelizik, a srácon már megint az a nyomi sárga felső van, amit legalább ötször láttunk már rajta, de még mindig ugyanolyan szar. Érkezik Béla, mert Karola végrendelkezni szeretne, fosik ugyanis a közeledő műtéttől. Szilvia átadja a szalon papírjait a ronda szemüveges pasasnak, majd szembesül vele, hogy igazából Angélával kötött dealt, kopp.

Piros még a munkanap elején leszögezi Lehelnek, hogy hamarabb el kellene ma mennie a melóból, mert az ominózus étterembe viszi a fiúkáját,hogy az kibékülhessen az anyjával. Szilvia szokásához híven Furulyásnak sírja el a bánatát, és közben nosztalgiázásba kezd. Noémi átviszi Hajninak a kósza bugyisdobozt, amit reggeli közben megtaláltak, aki közli a gyerekkel, hogy az apja egy gyáva szar, meg Angéla is, amúgy szép napot neked. Ez a karakter legnagyobb meglepetésemre még önmagát is alul tudja múlni asszem. Piros felvezeti Kornélnak a meglepetést, indul a móka. Egy flashbackből kiderül, hogy Szilviát az anyja a tizennyolcadik szülinapján rakta ki az utcára valami piás fickó miatt. Kornél nincs lenyűgözve a meglepetéstől, így amint az étteremhez érnek, elrohan.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpgBéla megtudja, hogy Hajni is a Büró résztulajdonosa lesz Karola halála után. A nő megígérteti vele, hogy titokban tartja a végrendelet létezését. Noémi elsztorizza az apjának a Hajnival történteket, Kornél pedig kiakad, amikor megtudja, hogy Piros az anyjával kokettált. Angéla boldog, a tudósasszony boldog, teljes a siker. Béla beavatja Hajnit Karola végrendeletének részleteibe, miután azért azt leszögezi, hogy őt nagy általánosságban köti az ügyvédi titoktartás. Haha. Szilvia visszaemlékezése folytatódik, már anno is Furulyásnál vigasztalódott, aki már akkor is hűséges követője volt.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg
Kornél kiegészíti az anyja sztoriját Pirosnál, az a bizonyos nap, amikor móka vót az étteremben Csipke balesetével végződött.  Jancsi is tudomást szerez a végrendeletről, ismét egy lényegtelen fight Hajnival, ez már tuti csak az időkitöltésre megy, biztos vagyok benne. Szilvia Furulyás segítségével elcuccol a szalonból, Angéla pedig Márknak és Noéminek büszkélkedik a szalonnal. Karola és Kálmán go kórház, Jancsika és Hajni így el tud még búcsúzni, mielőtt indul a csaj repcsije Párizsba, én meg azt mantrázom, hogy valósuljon meg a Végső állomás első része, mert annyira utálom ezt a luvnyát, hogy őszintén remélem, csúf véget ér a folytonos nyavalygása. Az epizód végén Noémi bedobja a lánykérés-témát Angélánál.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása