Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8829-8836. rész

2018. április 03. 10:54 - Gillotte

Balázs tehát tetemre hívja Petit: te törölted ki a telefonomból Hanna hívását és sms-ét? Peti annyira hihetően állítja, hogy nem ő volt, hogy ha nem tudnám az ellenkezőjét, simán elhinném. Viszont aztán megy az anyjához és megkéri, hogy ha Balázs vagy Hanna rákérdez, akkor mondja azt Juli, hogy náluk volt Peti, és tőlük eljőve látta meg, hogy Hannánál világít a lámpa. Jól jött az elővigyázatosság, ugyanis Balázs tényleg rákérdez a dologra Julinál. Tényleg ideje lenne címet változtatni, mert picit ellentmondásosnak érzem, hogy ,,Barátok közt” vagyunk de senkinek sincs annyi vér a pucájában, hogy megmondja az igazat a másiknak. Új élet rád csak e gyáva népség közt vár.

bk_mar26_29_1.jpg

Kertészék új kanapét vesznek, úgyhogy kezd egész modern lenni a kecójuk. Laci menne át meccset nézi, de kitessékelik, nehogy meglássa a nappaliban az új cuccokat, és beszólogasson, hogy tudja ám, hogy a szexjátékszerek árából van. Vili elmondaná az igazat Lacinak, mert nagyon zavarja, hogy kamuzik össze-vissza a barátaiknak. Miki, Nóra és Laci meglepetéssel érkeznek hozzájuk: a polgármesteri hivatalnál díszpolgári címre jelölték Vili bácsit, mint a régi árvaházas dolgozót. Már csak felül kell vizsgálniuk, hogy ki legyen a győztes, de mennyire jó, hogy Vilibácsi múltja olyan tiszta, hogy bele se lehet kötni! Na itt jön zavarba az öreg… Még aznap este meglátogatja egy úr, aki kedvesen mutatkozik be, majd lassan-lassan előbújik a farkas a báránybőrből. Elmondja Vilinek, hogy őt most jelölik 12-ik alkalommal, és minden csontvázat előszed Vili szekrényéből, hogy nehogy ismét elvegye tőle valaki a díszpolgári címet.

bk_mar26_29_2.jpg

Natasa és Rudi hármasszex helyett szélcsatornába mennek kalandozni, úgyhogy vizsgára való készülésre kárhoztatott Milán rögtön riasztja Lucát, hogy szabad a pálya, lehet ,,tanulni”. Mire Natasáék hazaérnek, már bőven megy a hancúr, úgyhogy annyi a békességnek. Szerencsére Rudi lazábban kezeli a helyzetet, úgyhogy megdumálja Milánnal, hogy ha tanul, az Lucának is jó.

bk_mar26_29_3.jpg

Miki nagyon örül annak, hogy ismét sikert értek el azzal a Hexafával, ami Juli ügye, úgyhogy az egész Kft-t meghívja vacsorázni. Sajnos Juli nem tud menni, mert Máté belázasodott, úgyhogy Miki házhoz viszi neki Nórával az étteremből a kaját, és Nórának feltűnik, hogy ezek ketten bizony flörtölnek egymással. Rákérdez Mikinél a vacsora után: Te beleszerettél Juliba?! Miki Nóra arcába nevet, de nyilván jelenet végi ráközelítésnél látszik Miki arcán, hogy Nóra bizony telibe trafált. Az ügyvédnő Julinak is előadja a teóriáját, aki kb mintha ennek hatására gondolna bele, hogy hú, tényleg vonzódom Mikihez… Kap Attilától egy nyakláncot, amit később Miki segít neki feltenni, és izzik a levegő – valójában nem, de ezt akarják sugallni. Juli tiszta feszült emiatt, ráadásul Szerbiába kéne mennie Mikivel egy tárgyalásra, ottalvósan. Megelőzve a bajt szól Mikinek: ő nem megy.

bk_mar26_29_4.jpg

Krisztián vergődik Alíz miatt, de Zsolt jó kedvében amiatt, hogy két hét múlva műtik, úgyhogy cserébe visszaszerzi a testvérének Alízt: Alíz, az öcsém nem szégyenítette meg Lucát, nem hívta rá a rendőröket, csak megkérdezte, hogy elvett-e pénzt a kasszából. Úgyhogy nyugodj le!

bk_mar26_29_5.jpg

Ádám, Gigi és Hedvig az ultrahangon borítékba téve kapják meg, hogy fiuk vagy lányuk lesz-e. Gigi úgy találja ki, hogy elviszik a borítékot egy cukrászdába, ahol olyan tortát készítenek, aminek a belseje rózsaszín vagy kék, és a torta felvágásakor derül ki, hogy mi a helyzet. Hedvigen marhára látszik, hogy kezd kötődni a gyerekéhez, úgyhogy nem is akar ott lenni amikor kiderül a neme. Ádámék azt hiszik, hogy a lány tapintatból csinálja, hogy ne legyen benne a családi eseményben, pedig dehogy. Szegény Gigi, tutira zárt osztályra kerül, ha tényleg nem tarthatják meg a végén a gyereket. A gyermek lány lesz egyébként, és Johanna névre fog hallgatni. Gigi azonnalvást babaváró bulit szervez, amire Hedvig nem szívesen menne, de van némi nyomás Gigi részéről. A hangulat jó, csak Hedvigé nem, viszont Nóra érkezik, és sajnos rossz hírei vannak: mivel Ádám szabadúszó, kiszámíthatatlan a jövedelme, hol nagyon megy a szekér, hol semmi bevétele nincs, ami gyermekvédelmi szempontból negatív, úgyhogy két lehetőség van: vagy talál másik munkát, vagy Gigi fogadja mégis örökbe a gyereket. És a harmadik, összeházasodós verzió felett, amit már említett Nóra jótékonyan elsiklunk?

bk_mar25_29_6.jpg

Régi szereplő érkezik: Andi tér be Zsolt irodájába. ,,Hallom, el akarod adni a Rózsát! Mibe keveredtél már megint?” Zsolt elmondja, hogy már nincs gáz, Krisztián megvette a Rózsát, úgyhogy minden megoldódott. Andi eléggé aggódott Zsoltért, legalábbis Hanna cikke elég ijesztő volt, úgyhogy hajlandó oldani a tiltáson, hogy Zsolt láthassa a fiát. Zsolt vacsorára hívja Andit a Rózsába, hogy bizonyítsa: megváltozott, és látszólag sikerül is, Andi meg fogja fontolni, hogy a fia újra láthassa az apját. Zsoltnak tehát nagyon jól állnak a dolgai, felhívja a műtéti kapcsolattartót, hogy átment-e a pénz, és a fickó megnyugtatja, hogy minden rendben van, nem kell aggódni. Zsolt nyugodtan hátradől, csakhogy az ürge a telefonját a kukába dobja, csak előtte hív egy taxit a reptérre… Szegény Zsolt, bár sejthető volt, hogy ez lesz…

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2018.04.03. 12:45:04

Deutsch Anita mennyire rossz színész, te úristen. Nem is hiszem, hogy ő színész igazából.
Az egész BK univerzumot átitatja a kényszeres buli szervezési hajlam. Mindent bulival kell megünnepelni, aztán egyik buli sem úgy sikerül, ahogy eltervezik, persze a történetet a botrányok viszik előre...

Karsa Tímea 2018.04.03. 23:04:50

@RTB: Én is azon gondolkoztam közben, hogy ez az Anita eddig is ilyen volt, csak nem vettem észre?! Amúgy ha belegondolsz a legtöbb szereplő az Isten lábát fogta meg ezzel, és tényleg egy akárkiből lett ,,színész".
Igen, kényszeres buli, kényszeres jókedv, na attól vagyok készen tényleg amikor megjátsszák a jókedvet ha addig élnek is...
süti beállítások módosítása