Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 2x02 – A világ legrövidebb kapcsolata

2018. április 02. 09:00 - szde

Ott tartunk, hogy Gáborka valami használható tudást is magára szedett 1 év alatt az egyetemen, ahol még mindig nem tudjuk, mit tanul, de most már tud gitározni, így indítunk. Bence és Zsófi a konyhában nyomkodják a telefonjukat, tiszta 21. század, egymással szóba se állnak, gondolom, még mindig azért, mert Bencének van élete meg munkája, míg a barátnőjének nincsen. Luca jön reggelizni, viszi ki Gáborkának az ételt, de csak akkor adja oda, ha az segít neki az üzleti terv elkészítésében. Gáborka szerint ez zsarolás, de mivel éhes meg alapban hozzá van szokva, hogy a nők uralkodjanak felette, segít a lánynak.

vlcsnap-2018-03-23-14h27m10s194.png

Csónakos távozva, de pont belefut Dórába, így kulcsra zárja az ajtaját, ugyanis az az ő személyes tere és teljesen intim, a kínos incidenst az első részben pedig csak úgy lehet jóvátenni, ha Dóra is beengedi a srácot a szobájába. Előkerülnek a színes fehérneműk, Dóra nincsen zavarban, de amikor a plüssnyuszijához nyúl Csónakos, rögtön letámadja. Lent a konyhában a srác még húzza egy kicsit az agyát olyanokkal, hogy nyúlpástétom, kinyúlni, nyúlvány, nyúlugrás… A gerlepár még mindig az asztalnál, amikor Bence próbálna enni egy szelet csokit, Zsófi rászól, hogy abban bizony sok kanál cukor van.

A továbbiakban a pár panaszkodik, a tanácsokat meg Csónakos és Dóra adják. Végül a fiatalok biciklitúrára mennek, Gáborka túlélőkészletet ad nekik, majd próbálja jótanácsokkal ellátni őket (folyót kövessenek, figyeljenek a civilizációs zajokra), de Bencéék már mennének, meg ismerik Bear Grylls műsorait. Én meg láttam forgatási képeket, amiken mekis hambikat tömnek magukba, szóval ennyit a hangyaevésről. Életképeket látunk, hogy mennyire harmonikus a kapcsolata a gerlepárnak, közben meg azon agyalok, miért Bence cipeli a cuccok 99%-át.

vlcsnap-2018-03-23-14h34m21s947.png

Gáborapu jön, hozta a fiacskája allergiagyógyszerét, meg anyu paprikáskrumpliját, hogy ne haljon éhen az édes drága felnőtt és független gyermek. Apuka megbeszélné a dolgokat, Gáborka nem.

Luca rajzol, Csónakos nem segít neki, pedig jobb a kézügyessége. Apu sem hajlandó foglalkozni ezzel, én meg tök egyetértek, ha kitalált valamit, fejezze is be egyedül, de ugye Luca nem ilyen, dühösen elviharzik. Apu érdeklődik Csónakos barátnőjéről, akivel most szünet van, hogy ne kelljen azonnal döntést hozni, apu szerint ez a halogatás (szerintem is), majd jön a visszakérdés, hogy és mi van a te csajoddal. Reakció: shhh. Luca ugyanis nem tud erről, mert még nem alkalmas. Elnézve a lány viselkedését, sosem lesz az.

vlcsnap-2018-03-23-14h37m13s333.png

Zsófi telefonál Dórának, gőzöm sincs miért, legyen a faszijával, de mindegy, megtudjuk, hogy minden olyan, mint régen és még 20 kilométert fognak tekerni, de most leteszi, mert le fog merülni. Dóra kifakad Gáborkának, hogy úgy van berendezve a világ, hogy a pároknak könnyebb, Gáborka magát mondja példának, hogy nézzük meg, ő itt van szinglin és milyen kiegyensúlyozott. Lehet hangosan röhögni.

A gerlepár borkóstolón van, Bence ért a borokhoz, de csak elméleti szinten, majd sztorizik arról, hogy ő nem bírja a töményet, Zsófi arca ég, Csuja Imre meg nem érti, miért vállalta el a szerepet a sorozatban. A kóstoló végén Bence már fullrészeg, mutassunk példát a fiataloknak, amúgy nem tudom, mennyi bort kell ahhoz meginni, hogy valaki ennyire kiüsse magát… Bence szerencsétlenkedik egy sort a bicajjal, a telefonját jól el is töri, de tekerni tudni fog.

vlcsnap-2018-03-23-14h42m16s137.png

Dóra a parton fekszik, jön Bálint bocsánatot kérni, és nem akarja, hogy feszültség legyen köztük, ha összefutnak a strandon. Dóra javasolja, hogy osszák fel a strandot, majd hirtelen felkiált, hogy Szőke! Nem, barna vagyok, reagál Bálint, de Dóra már ott sincs, rohan Vecsei Miklós karjaiba.

vlcsnap-2018-03-23-14h45m07s236.png

Szőke meglepetésnek szánta az érkezést, Dóra rögtön közös programot szervezne, összefutnak Gáborkával. Megtudjuk, hogy Szőke elbukta a félévét, így Szőkeapu közölte, hogy a cégénél gyakornokoskodjon, de Szőke nem akarja, hogy kizsigereljék, Gáborka is éppen ebben van, mármint a saját állítása alapján, és így most minden laza. Gondolom, a zsebpénzt továbbra is kapja Szőke, különben nem futná a fesztiválbelépőkre. Érkezik Berni, aki amúgy Trokán Nóra és itt még együtt voltak Vecseivel, szerintem baromi cukik, és működik is a kémia, nem is látszik, hogy Nóra amúgy idősebb a srácnál. Szóval Berni Szőke barátnője.

Luca összefut a volt táncostársaival, az egyikük elújságolja, hogy ő fogja vezetni a táncot a bálon, Luca nem akar jópofáskodni, de elköpi, hogy Csónakos a városban van, és a panziót közösen vezetik.

vlcsnap-2018-03-23-14h47m10s008.png

Dóra érkezik a házba, Csónakos éppen makettet tervez, Lucát keresi, aki nincsen itt. A srác felajánlja, hogy majd ő segít, de Dóra nem kér belőle. A házban Berni kicsit dühös, mert Dóráról eddig nem hallott, majd csók, ezt Dóra kintről látja, és rögtön vissza is rohan Csónakoshoz.

Együtt mennek le a partra, életképek: strandröpi, csocsó, Balaton. Berni amúgy modellkedik, amikor meg nem ő akar lenni az új Palvin Barbi, akkor pszichológiából csinálja a mestert, de a cél a péhádé, Dóra arcára pedig ráfagy a műmosoly. Otthon Luca keresi Csónakost, de sehol senki.

vlcsnap-2018-03-23-14h55m11s033.png

A gerlepár is fürdenek, már éppen szexelnének, amikor Zsófi meglát egy meztelen faszit, aki amúgy ketten vannak, de mindegy, és ő nem akar random sípszó-kat látni, ki lehet találni, miket nem akar nézni. Amikor öltöznek, odajön hozzájuk az egyik nudista, beszélgetésbe elegyednek Bencével, de Zsófi már menne. Luca közben Gáborkát boldogítja, kivett egy turizmussal foglalkozó könyvet a könyvtárból, és bár 30 éves, de elolvassa, a srác meg segíthet neki. Gáborka nemet mond, mire Luca megígéri, ha Csónakos visszament Pestre (könyörgöm, ne következzen be), megkapja a szobáját.

A gerlepár napozik, Bence háta leégett, de talál az egyik zsákban krémet. Azonban a zsák sehol, a cuccaik ellopták, a maradék 1 szem bicaj meg defektes lesz. Így kell élni, gyerekek.

vlcsnap-2018-03-23-15h00m10s581.png

Szőke és Berni Sopronban találkoztak, dátum szerint még frissek, de olyan, mintha ezer éve ismernék egymást, sőt, már össze is házasodtak. Miközben ezeket Berni meséli, Szőke lazán Tinderezik mellette, eléggé vicces, Csónakosnak fel is tűnik a dolog. Dóra megy még egy kör piáért, Csónakos vele, a pultnál a lány elhogyvoltozza a kapcsolatukat Szőkével. Csónakos tanácsolja, hogy hagyja, a srácot nem lehet komolyan venni.

vlcsnap-2018-03-23-15h02m40s362.png

vlcsnap-2018-03-23-15h04m34s327.png

A gerlepár egy egész szép helyen tolják a cangát, Zsófi kivan, nyűgös, én most hagynám ott, ahol vannak, de hát Bence a hősszerelmes. Eközben Berni szerint szar egyedül lenni egész nyáron a Balatonon, mire Dóra benyögi, hogy nincsen egyedül. Csónakos átkarolja, hogy bizony, ők együtt vannak, ahhoz képest, hogy fél órával ezelőtt utálták egymást… mindegy, nekem szimpik. A kikötőben sétálnak, apunak van vitorlása, így elmennek vele egy körre. Szőkét amúgy megviselte a bejelentésük, mire Dóra büszkén elmosolyodik és közli, hogy ő leszarja.

A gerlepárra ráköszönt az este, Bence tüzet akar rakni, indokolatlan veszekedés, ha most Bence megölné a csajt, senkinek sem hiányozna. Gáborka a Holdat nézi, bent Luca enne, de ehelyett inkább jön a sráchoz, közös étkezés, cserébe nem kér semmit.

vlcsnap-2018-03-23-15h10m13s708.png

A gerlepár kibékül, Zsófi beleül Bence ölébe, ahol van valami kemény – na, nem az, hanem egy csokidarab, és nyilván Zsófi fogja azt megenni, nem Bence, aki

  1. az egész részben végig cipelte a dolgokat,
  2. leégett háttal is ő vitte a táskát,
  3. tolta a defektes bicajt 40 fokban.

Éljen a kapcsolatuk harmóniája.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása