Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x97 - Ha nincs viszony, nincs pénz!

2018. április 01. 20:44 - BBrigusz

A tudósasszonyság ismét a multival való együttműködésről győzködi Angélát, aki tisztázza az erőviszonyokat: én vagyok a tulajdonos, te kussolsz, nem tárgyalgatsz a hátam mögött. Közben Kornélanyu Pirossal barátkozik, nagyon bizalmas már a helyzet, közös operába járást javasol a banya. Hajni és Jani még mindig/már megint lakáskeresésben, amikor a fiúra ismét rájön az ötperc. Hú, de fárasztóak ezek ketten. Márk lelkesen csacsog Angélához az összeköltözésről, akit továbbra is a business nyomaszt, így a fiúcska házassággal kapcsolatos célozgatásai sem esnek le neki.
1.jpg

Piros biztosítja Kornélanyut a támogatásáról, bár elmondja, hogy nem akar Kornél háta mögött kavarni, azért mégis azt teszi. Szilvia megérkezik a ronda, szemüveges fickó lakására, aki már kéjenc pillantások keretében izgatottan várja a nőt. A nagyasszony lelkesen prezentálja a szalon terveit, a csávó nyomul ezerrel. Lehel máris állati szerelmes a kis pincérfiúba, de Piros inkább a Kornélanyu-témáról szeretne vele diskurálni. A kislány megsajnálja a nőt, biztos benne, hogy ezúttal őszinte.
2.jpg
Jani és Hajni továbbra is a távkapcsolat létjogosultságán szenved, Szilviával pedig tisztázza a pénzeszsák az erőviszonyokat. Piros felveti a „minden gyerek szereti az anyukáját”-témát Kornélnak, aki persze hamar leoffolja. Angélánál felbukkan egy kis ex-kolleginája a szalonból, mondván Szilvia szarban van, és kirúgta. Noémi a lánykérést szorgalmazza az apjánál, aki még mindig szkeptikus, szerinte Angélát csak az üzlet érdekli. Piros megosztja Kornélanyuval, hogy kudarcot vallott, micsoda mázli, hogy a banyának van egy újabb ötlete. Flashback, anno Kornélkának volt egy kedvenc étterme, ahol a kis burzsuj haverjaival szerette költeni apuci pénzét, ide kellene elvinnia  fiút, hogy a nosztalgia hevében visszafogadja az anyját a szívébe. Eközben Angéla Bélától kér tanácsot az üzleti ügyeivel kapcsolatosan, aki azt javasolja a lánynak, vegyen vissza kicsit a nagyratörő álmokból.

3.jpg

4.jpgAngéla felajánlja Szilviának, hogy megveszi a szalont, aki köszöni szépen, nem kér az ajánlatból. Kiderül, hogy kicsoda az állítólagos új befektető, ami miatt Angéla gyorsan be is oltja a nagyságát. Kálmán vidáman újságolja Jancsikának, hogy Karola betegségének kiváltója valószínűleg két ciszta a fogai alatt. Szilvia visszautasítja az orkot, aki közli, hogy ha nincs viszony, nincs pénz, tipli van. Karola most a foghúzás körüli műtét miatt parázik, Furulyás pedig azt tanácsolja Szilviának, hogy fogadja el Angéla ajánlatát. Jani Karolát próbálja jobb kedvre deríteni, Angéla pedig úgy dönt, eladja a lakk szabadalmát a multinak.

5.jpg

6.jpg

7.jpgKapunk egy indokolatlan „egy héttel később”-bemondást, de úgy tűnik még mindig aznap este van, még a ruhák is ugyanazok a szereplőkön, így nem értem. A ronda pasas érkezik Szilviához, és felajánlja neki, hogy jutányos áron megveszi a szalont. A sztori is úgy fest, hogy az eddigiek egyenes folytatása, így szerintem ez még mindig ugyanaz a nap. Engedjük el ezt a kis bakit (is). Angélához csengetnek, a gnóm az, és kiderül, hogy a csaj megbízásából vette meg a szalont. Tááádáááám!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása