Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A tanár 1x01 - A szertárban sem dugunk!

2018. április 01. 11:22 - sixx

 

Iskola, diákok, tanár. Minek ül a gót ribancra sminkelt barna csaj sapkával a fejében a tanteremben? Ki hord farmermellény 2018-ban, és miért hiszi magáról a budapesti tinilány, hogy J-Lo örököse? Megannyi kérdés A tanár nyitójelenetében, és akkor Nagy Ervin zsámolyméretű fejéről (amit a kócosra tupírozott frizura csak nagyít) még nem is beszéltünk, bér itt ugye a genetikára lehetne nézni szemrehányóan. A tanár az energiamegmaradás törvényéről beszél a patikamérlegen kimért összetételű osztálynak, amiben van romagyerek, szemüvegesgyerek, sportosgyerek, sapkásgyerek, unottgyerek, meg strébergyerek, drogosgyerek egyelőre nincs, de ha tippelnem kell, a harmadik részben lesz. A fizikatanár kérdez, de leszarják, ezért aszongya akkor neki ebből elege van és kiveti magát az ablakon, ami azért elég radikális élvadkezdet lenne, mármint ha betonra zuhanna, de nem arra zuhan, hanem egy trambulinra.

Aztán onnan felpattanva (mármint szó szerint) demonstrálja az energiamegmaradást. És egy kiscsávó meg is értette, szóval megérte a befektetett pénz és energiát. Mondjuk azt nem értem, hogy ki és hogy vitte oda trambulint? Ki kell ezt feszíteni, vagy készen szállítják? Mennyibe' van egy ilyen? Hogy lehet ezt észrevétlenül odavinni? Ja, és mivel csinálták a nyakropogtatás alá bejátszott effektet? A főcím mellesleg fasza, mutatjuk:

Na, ez egy ilyen középiskolás sorozat lesz, amiben a főhős tanár egyszerre okít fizikát és edzi a kosárlabdacsapatot, és gondolom tornatanár is, vagy gondnok, esetleg iskolatitkár, fasztuggya, mindegy is, edzőnek szar, két éve nem nyernek, mondja is neki a folyosón az igazgató, aki Endrebá az Aranyéletből, csak szarabb ruhákban, és ótvarabb telefonnal. Diribá házasember létére nagyon rá van gyógyulva egy új kolleginára, aki éppen most jön, évközben, ami megütközést kelt, biztos lesz majd valami fasza magyarázat. A kollegina kabrióval jön, szőke, és úgy vezetik fel mint Jónőt, az első részben asszem ennyi karakterizációt kapott, ja, meg azt is, hogy cigizik, de ne szaladjunk előre. A Diribá akarja a Jónőt, ez világos, a Tanár, akiről meg TUDJUK, hogy mindenkit megdug, az még nem tudja mit akar tőle, ez annak fényében, hogy a nő nettó 24 másodpercet volt eddig képen, dicséretes visszafogottság. A Jónő az épületbe belépve két műhajtépő iskoláslényt szétszed menten, ez azért kell, mert a Dribá a tiszteletről papol neki, miközben őt mindenki leszarja, a Jónő meg egy ilyen mondattal szereli le a csajokat:

A lovagok küzdjenek a királylányokért, ne a királylányok a lovagokért.

Ezt szinte hallom magamban németül, az eredeti forgatókönyvből (Ritter kämpfen für Prinzessinnen, nicht Prinzessinnen für Ritter, köszi, gugli), és ugyis pont ilyen szar. A Tanár közben kosáredzést tart, a szemüveges nyüzüge is beáll, aztán meg elájul, mert nem elég hogy szemüveges, még beteges is. Miközben odalent zajlik a dráma, Diribá bemutatja Jónőt a tanári karnak, Elek Feri mellényes-hasitasis figurája szemmel dugja, mennyire jó már a pali, ahogy megáll a táblánál és egy fejtartással felteszi a karaktert. Na mindegy, a Tanár nem vár odalent a mentőre, hanem hős lesz, viszi az ájult gyereket a kórházba, saját kocsival, a Jónő visszapillantóját kiállás közben letörve, de előtte összenézve a tanáriban, egy amolyan "látlak, megvagy, meg is duglak majd, de most nem érek rá, bocs" pillantással. És közben az amerikai gimis filmekhez hasonlóan itt is poppunk szól, valami magyar, felejthető cucc.

vlcsnap-2018-04-01-09h36m39s656.png

Emelje fel a kezét, aki a kórházas jelenetben nem látta előre, hogy a Tanár rá fog menni a békaszájú dokinőre? A gyereknek semmi baja, a vérnyomása ment le. Szülők be, Rolika beteges, van egy vastag aktája, hát miért teccett hagyni tornázni, felmentése van, jaj, jaj, és kiderül, hogy Rolika örökbe van fogadva, és hát persze, hogy nem tudott róla 16 évesen, és hát persze, hogy a Tanár pofázza el véletlenül neki. És hát persze, hogy elrohan. Vissza a suliba, a Tanár a tanáriban öltözik át és egy kollégával Jónőről beszélgetnek, amit Hasitasi félrehall az ajtó előtt, és kész az epizód C-történetszála, ami arról szól, hogy az iskolában elterjed, hogy a Tanár félóra alatt levarrta Jónőt. D.R.Á.M.A. Mindehez Facebookra feltöltött fotósoppolt kép kell, meg a sulin messengerben futótűzként végigrohanó pletyka, 2018-at írunk, baszki. Diribá ettől kiakad, és az iskola Facebookján elhájdolja a posztot, mert hát neki kell a Jónő.

Roli igyekszik szembenézni azzal, hogy az anyja nem is az anyja, az apja meg pláne, de ez nem egyszerű, csak a tévésorozatokban lehet egy ilyen dolgot a 42. percre feldolgozni, vicces zenére. A Tanár az udvaron maga elé meredő gyerekhez megy, namivan, nasemmi, mi lenne, tegnap tíz órán át néztük A Gyűrűk Urát a faterral, de nem szóltunk egymáshoz egy szót sem. Vidám kis nap lehetett. Jónő jő, magázza a Tanárt, aki jelzi, ő volt a tükörletörő, közben az osztálya meg az ablakból kilógva várja, mikor jön a reversed cowgirl a motorháztetőn. Miért van az, hogy a 16 éves gyerekeket alakító 25 éves színészek 43-nak néznek ki? Mindegy. A Tanár hazaviszi Rolit és az egész jelenet annyira német, hogy sikoltok, de nem tudom megmondani miért, csak tudom, hogy az. A lényeg, hogy Roli kínban, a szülők nem tudják, hogy ezzel mit kéne kezdeni, a Tanár meg beleavatkozik egy család életébe, mert ő Jó Ember. És kiderül hogy volt egy gyerek Roli előtt is, de meghalt, és utána lett örökbefogadás, és hát Roli innentől aszongya, ő egy pótlék csak, és kikészül. A Tanár lelép, neki itt már nincs több dolga.

vlcsnap-2018-04-01-10h20m57s112.png

Este van, a Tanár és Doktorzsani dugni készülnek, de mielőtt a lakásba jutnának Roli ott ül a lépcsőházban, és cockblockolja a Tanárt. Zsani remegő orrcimpákkal távozik, Roli meg felmegy a Tanár lakásába, nem jó csere. Még mielőtt a kisember azt hiszi, hogy van neki apja, pót-pót, a Tanár hazaviszi. Másnap iskola, az állandóan változó sminkű, szemöldökű és frizurájú Jónőt Diribá szembesíti a legfrissebb pletykával, miszerint a Tanárral kúr, amitől érthetően kiakad, nincs köztünk semmi, és eleve nem lövök házinyúlra. A Diribá telefonon szembesül azzal, hogy az egyik diákja a Tanár lakásában kötött ki éjjel. Tetemre hívás, folyosó, a Tanáron ma kék adidas a tegnapi vörös Puma után, holnap zöld Converse-nek kell jönnie. Jónő is lebassza a Tanárt, miért terjesztik rólunk, hogy kúrunk? Hét tudom én? Miért, kúrunk? Nem. Akkormeg? A Jónőnek van vőlegénye, mint kiderül, és annyira szarul játssza a műfelháborodottat, hogy nekem fáj, de lehet neki is, és inkább kimegy a szertárba cigizni, ahol megidézi az Airplane egyik legendás mondatát, innen is köszi.

Nem ma fogok leszokni.

Roliszülők arra kérik a Tanárt a Diribá irodájában, hogy ne szóljon bele a család életébe, mire a Tanár kioktat, inkább tessen foglalkozni a gyerek lelkivel, ne velem. Este menne dugni Doktorzsanival, de Roli ott várja a törzskocsmájában, kurva idegesítő ez a gyerek. Isznak. A Tanár megdugta a pultoscsajt. Nem most, korábban. Rolit kiszolgálják alkohollal és cigizhet is a kocsmában, szóval ez egy álom csak, ugye? De nem az, hanem a rögvaló, aminek a végén a Tanár ismeretlen helyen ébred, nem nővel, hanem a földön, Roli szobájában, másnaposan, és ugyan az oda szaros gatyára vadászó mutert klasszikus francia börleszkekben látott jeleneteke megidéző képsorokban elkerüli (értsd: bebújt az ajtó mögé), de az felkapja az ő szaros gatyáját is a földről, így kénytelen Roli cuccaiba beöltözve távozni. A ruhák, mondani sem kell, szűkek, de ettől még végigsétál bennük a folyosón, MERT Ő MENŐ, ÉS LESZARJA, KI, MIT GONDOL, ÉS A TANÁRIBAN ÖLTÖZIK ÁT, mint Saga Norén A hídban, csak sokkal kevésbé szexisen.

Roli elment a gyámhivatalba, ahol megsajnálták(!), így megtudta, ki a muter, és megvan a címe is, na, tessék kitalálni, ki fog elmenni hozzá, hát a Tanár, perszehogy, ki más. A muternek nem kell Roli most sem, van neki fasza élete, szuper háza, gyereke, férje, jó kocsija. Azért egyet még beszól neki a Tanár, aki a suliban innentől kerüli Rolit, mert nem tudja hogy mondja el neki, hogy az eredeti anyja leszarja. Lesz ebből a terelésből félreértés? Lesz. Roli azt hiszi, az igazi anyja megy a meccsre, és ezért állítja be a tanár a csapatba? Igen. Emiatt a fejét veri a szertárban a szekrénybe később? Igen. Elmondja a benyitó kollégának, hogy semmi köze a Jónőhöz? Igen. Azt is, miért veri a szekrénybe a fejit? Igen. Mindezt hallja Jónő, aki a sarokba bújva kojtol? Igen.

Roli szegény a meccsen szembesül azzal, hogy nem jön a muter, azaz jön, de nem az, hanem a másik, akit nyugodtan lehet nagybetűs Anyának tekinteni, hiszen felnevelte, de ettől még irány a szertár, ahol a Tanárral lelkiznek, és baszki, a Jónő még mindig ott gubbaszt a szertárban, ez nem dolgozik sose? Milyen nikotinfüggőség ez? Mindegy. Az, ahogy a Tanár a gyerekkel megbeszéli a dolgokat, megtetszik neki, pedig a Rolit alakító színész nagyon gáz. És ezt el is mondja a Tanárnak, megint új hajban, sminkben és szemöldökkel, de ez itt sztenderd, a Tanárnak is legalább 3 frizurája volt az első részben. És kiderül, mi a baj az iskolai pletykával: az előző suliban azt terjesztették, hogy lefeküdt az igazgatóval, és ez kínos volt. Ja, és nem jön be neki a Tanár, tehát összejönnek majd. A zárójelenetben meg látjuk, hogy a kocsijára a Tanár rászigszalazott egy sminktükröt, mert ilyen vicces fajta.

Ha valaki lemaradt volna az első részről, az RTL Moston pótolhatja.

43 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Libidó 2018.04.01. 13:42:20

"Ki hord farmermellényt 2018-ban?"
Pl. Mérő László, de gondolom, ő nincs meg ....

Szaktanár 2018.04.01. 14:00:52

megnéztem tegnap este így levezetésként, hát elég életszerűtlenek a jelenetek.
jó, értem én, h ez nem egy dokumentumfilm, de komolyan, olyan dialógusok voltak benne amik kizárólag egy magyar filmben (sorozatban) hangozhatnak el.

sixx · http://comment.blog.hu 2018.04.01. 14:04:45

@Libidó: de, interjúztam is vele, megvan, viszont azt kötve hiszen, hogy a 2018-as divatra 68 évesen bármilyen hatással is lenne.

Mirocska 2018.04.01. 14:04:53

Nagyon gyenge volt.... Unalmas, egy poént sem tudnék felidézni. Sokkal többet vártam a Válótársak után.

t74 2018.04.01. 14:19:40

A Rolit alakító színészpalánta egyébként egy jópofa fiatalember. Persze nem 16 éves, és persze nem tehet arról, hogy a rá osztott szerep nagyon gyenge. Igyekezett kihozni a szerepéből a legtöbbet. Az elvileg profi színészek ellenben tényleg kétségbeejtőek és a forgatókönyv is felejthető. Minden együtt van a magyarországi sikerhez.

Szaktanár 2018.04.01. 14:30:59

@t74: tényleg igyekezett? mi volt a szerepe, h játsszon egy olyan karaktert, akinek a megnyilvánulásai köszönő viszonyban sincsenek azzal az élethelyzettel, amiben a szerepe szerint van? mert ha ez, akkor csillagos ötösre hozta, és ebben az esetben a rendezőt kell seggbe rúgni, aki azt mondta, h ez így lesz jó.

bannergéza 2018.04.01. 14:38:00

letüdőztem a rizottót,mikor felpattant a trambulinról a busafejű...

Vincent007 2018.04.01. 14:43:39

Ezt a kibaszott frusztrált bandát... Itt mindenki a fiatalságát siratja, úgy látom :D
Persze, hogy nincs ilyen iskola, hiszen ez egy film, ha még nem tűnt volna fel?!
Sixx, te pedig semmiképpen se osztogass divat tanácsokat, 2018-ban újra divat a farmer mellény...

kiscsilla 2018.04.01. 15:32:49

A mi sulink pedig majdnem ilyen :)
és az is szakgimnázium :)

Gino 2018.04.01. 15:51:10

@sixx:
mxgxh = 1/2 mxv2
Valaki ezt így képes volt felírni a táblára :D
Eszerint a "zsámolyfejű" inkább tesitanár lehet, csak tanárhiány van, oszt besegít.

sporttárs 2018.04.01. 16:22:59

Továbbra is tartom, hogy Nagy Ervin az egyik legjobb magyar színész, de Stohl is az lenne, csak már lassan minden más. Ervin meg, aki a Terápia idején még azt mondta, hogy ilyen (értsd:olyan, mint a Terápia) sorozatokban igazán színésznek érezheti magát, vajon miért vállalta ezt a nem túl eredeti és hiteles limonádé-sorozatot?
Ja, költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni.

sporttárs 2018.04.01. 16:24:37

Hát a "szerelmi szálakat" meg hagyjuk is, új tanárnő, új közegben, másnap mér azt hiszik, dugnak a tesitanárral, és még rá is játszanak, hát hogyne, óbazmeg.

huncut_kata 2018.04.01. 16:27:39

Nincs különösebb jelentősége, de Nagy Ervin simán csak a mentő után ment, nem rakta be a gyereket a kocsiba. Vagy esetleg kamerán kívül.

Anna Kiraly 2018.04.01. 16:47:16

Szerintem felesleges ez a fröcsögés. Nem volt annnnnyira rossz. Akinek meg fingja nincs a divatrol es iskola kozelebe se jar evezredek ota, az ne ossza az eszt.
Ami igazan gaz az ez a mondat Nagy Ervintol:’AZERT LETTEM TANAR MERT JO A FIZETES es hosszu a nyari szunet...’

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.04.01. 17:01:10

@Anna Kiraly: hosszú a nyári szünet....ja persze...csak nem,vagyis nem annyira mint hiszik

Anna Kiraly 2018.04.01. 17:07:14

@PeniValdes: engem a fizetes tema jobban zavar...

Bűnös 2018.04.01. 17:16:18

@Anna Kiraly: De, nagyon szar volt. Izzadságszagú. Az eredeti (német) nemrég ment az M2-n, s százszor nézhetőbb, szórakoztatóbb volt. A sorozatbaráton megnézhető, hogy legyen összehasonlítási alap.

Anna Kiraly 2018.04.01. 17:29:55

@Bűnös: nem vagyunk egyformak, de a fröcsögés akkor sem indokolt

2018.04.01. 18:06:13

"A tanár nyitójelenetében, és akkor Nagy Ervin zsámolyméretű fejéről (amit a kócosra tupírozott frizura csak nagyít)"

Már itt besírtam a röhögéstől...

A Hogyvolt megint bebizonyítja, hogy az adott sorozatról készített blog szórakoztatóbb lehet magánál a képernyőre kerülő "alkotásnál" is !

Végigszenvedtem ezt az első epizódot... Ha leírnám a valódi véleményem, nem csak a blogról tiltanának ki, hanem a Naprendszerből is! :)

BBrigusz 2018.04.01. 19:05:00

Ez a hogyvolt a "sz*rból várat" iskolapéldája, zseniál. Nekem a kedvenc mondatom, hogy a lóvé miatt választotta a tanári szakmát... sírok :D

Ps: Mérő László általàban inkább farmerdzsekit hord, nem mellényt, ha már kukacoskodunk, legyünk pontosak;)

sixx · http://comment.blog.hu 2018.04.01. 19:09:16

@mentolos lecsó: lofaszt tiltanalak ki. Véleményert soha. Személyeskedésert igen.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2018.04.01. 19:24:09

woody allenes volt a kissrác feje. simőn csinálhatnának vele egy jó remake-et!
az igazi muter a szöveg szerint zuglóban lakik. tökjó! de hol vannak ott ilyen floridai házak?

a sorozat egyébként profin unalmas.

2018.04.01. 20:44:31

@sixx: Köszi sixx!

Laikusként csak a technikai oldalt szólítanám meg.
Nem is tudom, hogy a 24/24.5/24.7/24.9 FPS hiánya miatt az ÖSSZES magyar sorozat olyan mintha, teljesen amatőr kamerával lenne forgatva. Nincsenek terek, nincsenek bevilágítások, amatőr független filmesek komolyabb munkákat készítenek, töredék költségvetésből...
Nincsenek hangterek, de még a sztereo sem jön össze, mono katyvasz az egész... Nincsenek környezeti hangok, csak a technikai/világító berendezések hűtőventilátorainak a zúgása. Ezek tisztán kivehetőek az adásokban. A háttér hangok keverésének tökéletes hiánya...

A kitiltástól való félelem abból adódik - de elég csak ránézni az avataromra - , hogy a stáblista szerint megneveznék minden szarházit, aki ezeket a szemeteket előállítja.
A kitiltástól való félelem másik oka, hogy nagyon csúnyán elhajtanám a búbánatos, hernyótalpas, homály-fekete, bárányba-puffadt f@szba, aki ezeket felmagasztalja...

Egyszerű tartalomfogyasztó vagyok, aki családilag is szeretne néha szórakozni! De amikor, ehhez hasonló szemetet látok, akkor kinyílik a bicska a zsebemben...
Sok jó magyar sorozat születhetett volna az elmúlt pár évben, mert voltak jópofa történetek, amiket elmesélhettek volna normális körítésben...

Tetszett volna nagyon a "Korhatáros szerelem". Mert az ötlet (még ha importi is) friss, emberi léptékű... De ezt is sikerült elb@szni... Személyeskedés nélkül, hogyan írjam le Dobó Kata "nemjátékát" ??? Stb, stb... Tudnám még ragozni...

sixx · http://comment.blog.hu 2018.04.01. 21:08:59

@mentolos lecsó: a korhatárossal nekem is volt sok bajom, dobó katával pláne. amiket leírsz, azok a technikai hiányosságok javarészt annak tudhatók be, hogy nincs pénz, sem idő. hajtani kell, mert minden színész megy vissza a színházba, és ha június-augusztus között nem forgatsz le mindent, baszhatod.ha egyszerre három sorozat forog, akkor meg pláne. a magyar sorozatipar akkor fog rendesen működni, ha lesz annyi projekt, amiért a színész nem megy színházazni, hanem tévézik (Lengyel Tomi megcsinálta, asszem Lovas Rozi is), és ha a tévék költenének a sorozatokra eleget. egy walking dead részt 7-8 nap alatt vesznek fel, azaz napi 6 perc hasznosuk van, ami így is sok, de itthon van olyan sorozat, amiből napi 12-15 perc (!!!) hasznosat vesznek fel. ez rengeteg, mindez a költségcsökkentés miatt. szóval én megengedőbb vagyok, mert ha tetszik, ha nem, most tanuljuk ezt a szakmát, és az elején lehet szart csinálni, sőt, kell is, mert abból lesz később a cserebogár. a tanár pl. ezerszer szebben néz ki, mint a válótársak, és drónfelvétel sincs benne túl sok, a többi rész meg _állítólag_ sokka jobb is lett. ha összeveted a német eredetivel (vagy a mi kis falunkat a szlovákkal, a válótársakat a hollanddal, terápiát az amerikaival) nem vallunk szégyent, ami annak függvényében, hogy egy chicago pd epizód költségéből kijön a hazai teljes, egyéves sorozatbüdzsé, nagyon is oké.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.04.01. 21:41:02

@Mirocska:

A válótársakban is pont ennyi poén volt, egy sem.
Nem akarom az Aranyéletet agyon magasztalni, de az legalább jó lett, persze több pénzből készült, de ahhoz képest hogy az is átvett sorozat, le a kalappal.
A mi kis falunkban is akad néha poén, köszönhető Lovasrozi és Lengyeltomi játékának,hogy valamennyire nézhető, és nem a Revickyn meg a Csuján röhögünk, meg a Szabógyőzőn, mert ők nagyon nem jók.
Ez a foshpatron a laza tanárúrral már a gáz kategória, nem jó ilyet nézni.
A 80-as években ontották a jó vígjátékokat/szatírákat, lehet a Bereményinek kellene írnia a forgatókönyvet akkor nézhető lenne, de ő ilyen hánytatós trendi tanárost nem fog, Csapd le csacsi is de jó volt .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.04.01. 21:48:45

Mondjuk a 80-as évek nagy generációja jó is volt mindenben, mai színészek 70%-a nem nagy szám, belőlük már nem lesz Sinkovics, Eperjes, Gáspárlaci, ........

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.04.01. 21:51:20

jav : Tímár rendezte, és a forgatókönyv is az övé volt nem a Bereményié.
És Gáspár Sanyi az a laci...néhány hiba belekerült a gépezetbe.

kewcheg 2018.04.01. 21:54:12

A Lancia Kappa Coupe jó....

2018.04.01. 22:09:07

@sixx:

A „Korhatáros…” miatt kaptam a Zasszonytól, mert mindig a „szőke/jócsaj” seggét bámultam… :)
Nem konkrétan Dobó Katával volt bajom, mert láttam őt színházban is, és ott szívszorító volt. Zokogva jöttünk ki a színházból a Zasszonnyal… Ami megérint, az tényleg megérint…
Ezért van itthon kiépített, összehangolt TV/hangrendszer, de semmi extra drága cucc…
Reklám nélkül figyelmedbe ajánlanám az egyik írásomat:

logout.hu/cikk/nem_audiophile-nek_valo_videk/nem_audiophile-nek_valo_videk.html

Mi együtt szeretünk sírni és nevetni…

Megértem, amit írsz, de akkor inkább ne vágjanak bele nagyszabású projektekbe…
Minket, és ebbe a kicsi kacsaládom is bele van értve, az igényesség elvesztésének hiánya bántja…
A 14 éves nagyfiam mondja, „hát ez igazán szar volt”
Mit válaszolnál erre?!?

Mocsadék, sz@r internet kalóz vagyok… A srácokkal és a Zasszonnyal torrentről letöltött filmeket nézünk, házimozin dübörögve…
És imádom amikor visítva röhögnek!? És imádom amikor együtt meghatódunk!?
Ettől én sz@r ember vagyok?????

Mondok pozitív példát is!
A Virtuózok…
Remek kép- és hangkeverés (nagy hangfalakon és fülesen hallgatva is). Egy-két srácot ismerek, akik a hangosítást keverték az élő közönség és a kimenő adás számára…
Bárki bármit mond is, nem volt benne nagy pénz… Szinte alapszintű szoftvereket használtak a keveréshez… De azért ott voltak a Magyar Rádió hangmérnökei, és némi eszköztár a rádióból. Főleg a precíz hangszer mikrofonok. A japán tv is megvette a licenszet, és azóta keresik a „magyar hangzást”… Tavaly előtt kint voltak a magyar hangmérnökök, hogy elregéljék a rizsfelfújtaknak, hogyan kell egy csellónak/zongorának/hegedűnek/hárfának szólnia ÉLŐ adásban…

huncut_kata 2018.04.01. 22:57:45

@sixx: Nem, Lovas Rozi a Radnóti társulatának a tagja. Lengyel Tamásnak meg nem volt olyan nehéz otthagyni a Víget, mivel szegény színházban elég vacak, eleve sem voltak nagy szerepei (de azért most is színházazik, csak nem mindegy, hogy akkor filmezik, amikor elengedik a színházból, vagy akkor színházazik, amikor nincs film)

Plüsscukor 2018.04.02. 01:39:23

Örülök ennek az új sorozatnak, mert gazdag Hogyvolt-táptalajnak tűnik. Tetszett a poszt :)

Mollyka08 2018.04.02. 11:09:12

@huncut_kata: Ott a pont! Ha már valaki ír erről a sorozatról, elvárható lenne, hogy meg is nézze!

szeIídgesztenye 2018.04.02. 11:25:24

Hogy a lényeget megragadjam: Ubrankovics Júlia nem szép. Az lenne, ha nem lenne dohányos (ezért fáradt, kiöregedett) feje. 10 évvel néz ki idősebbnek annál, amennyi. És ő játssza a jó nőt ...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.04.02. 12:07:19

@Plüsscukor:

Igen egyetlen pozitívuma hogy ez a sorozat egy hogyvoltos magaslabda, minden jelenet ordít hogy lecsapd :)
Lubickolhat benne sixx, kb VV szint ez már.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.04.02. 12:09:55

@szeIídgesztenye:

Szerintem sem egy jó nő, Gubás Gabi jó lenne tanárcsajszinak, de gondolom ő már a MILF kategória miatt esik ki, pedig jól tarCSA magát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.04.02. 12:10:41

Azért ez bitang lett :))))

" Miért van az, hogy a 16 éves gyerekeket alakító 25 éves színészek 43-nak néznek ki? "

Mirocska 2018.04.02. 12:24:28

@szociál: A Válótársakat legalább Scherer Péter vitte a vállán, de itt egy ilyen karakter sincs.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.04.02. 12:30:14

@Mirocska:
Igen a Scherer volt egyedül vállalható, szerintem a Thúróczy Szabolcs is rohadt jó válótárs lehetett volna, csak gondolom tele van melóval.

annaaa2 2018.04.02. 13:28:20

A német eredeti egyik legjobb poénját hagyták ki, 33.30-tól,
SPOILER:
- Fűnyíró a pajtában, egy órája van.
- Nekem ma igazából szabad délutánom van. Tanár vagyok.
- Nem csoda, hogy mellékkeresetre van szüksége.
És egyébként is, tényleg jobb, pörgősebb az eredeti. Mit nem lehetett ezen utánozni?

Hbbm 2018.04.03. 13:58:04

Nagyon durvan nem kozelitette meg az eredetit, a h gulat, a zene, a cselekmeny porgos az eredetibe, itt pedig minden olyan unalmas, en vegig se birtam nezni!
Nagy Ervin pedig igencsak el van hizva, en tuti valami masik szineszt kerestem volna! Ha tehetitek inkabb toltsetek le a nemetet, az tenyleg jo!

mollyhooper 2018.04.03. 23:16:32

Imádtam, ahogy tanár néni cabrióval gördül a suli elé. Én is tanítok, nálunk valamiért nincs ilyen. :)
süti beállítások módosítása