Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x95 - Simon and Garfunkel

2018. március 29. 12:00 - BBrigusz

A szokásos kávé-és cipőreklám után már ismét a virágboltban vagyunk, ahol Lehel a kudarcba fulladt randiját ecseteli Pirosnak. Kornélapu eközben a magánytól szenved, nem találja helyét a nagyvilágban, bár a válópert már beadta. Hajni és Jani megosztja Karolával és Kálmánnal a nagy tervet, én már nem emlékszem mi volt a legutóbbi felállás, de mindegy is, ezúttal a távkapcsolat van porondon. A virágboltban felbukkan a Lehel randijának helyszínéül szolgáló étterem pincérfiúcskája, és a srácot keresi.
1.jpg


Angéla romantikázni próbál Márkkal, aki viszont bokros teendői közepette nem igazán ér rá, így a csaj nyakába aggat egy rakat tennivalót. Igen anyukám, ilyen egy normális kapcsolat, just sayin’. Lehel viszonozza a fiú közeledését, és belemegy a randiba. Karola Hajnival kezdi el boncolgatni a nem létező szexuális életét Kálmánnal. Kornél aggódik az apja miatt, így Pirossal arra jutnak, hogy hozzák össze a családokat. Be is dobják a közös ebéd ötletért, amiért Kornélapu abszolút nem lelkesedik, de igent mond, mivel Piros fárasztó.

2.jpg

3.jpg

4.jpgAngéla végezve a kapott feladataival a tudósasszonnyal találkozik a Büróban, akinek az az ötlete, hogy adják el a lakk jogait valami überszuper multinak. Kálmán tanácsért jön Márkhoz, kifejezetten jól áll a karakternek ez a kis teszetoszaság, nekem bejön. Az unokaöcsi bátorítja kicsit, nincs para báttya, csak hajtsál rá. Béla nem hajlandó csak így ukkmukkfukk közösen ebédelni mindenféle jövendőbeli családtagokkal, és sértődötten elrohan. Lehelék randija igazán romin indul, teljes az összhang.

5.jpg

6.jpgKálmán csábításra készen beállít Karolához, aki a férfi láttán gyorsan felkap egy kötött fekete garbót, majd a hirtelen jött közeledést hárítva kitér az összebújás elől. Anyu Bélát faggatja arról, mi is tulajdonképpen a baja a családolással, aki kifejti, hogy tart attól, hogy a lóvé lesz a téma. Lehel nagy vallomásba kezd a random fiúcskának, Márk pedig az összeköltözős-témát forszírozza Angélánál. Karoláéknál megint előkerül a szex-téma, majd végül a felesleges duma helyett sikerül végre a tettek mezejére lépni. Lehel választottját nem riasztja el a bukott pénzügyi tanácsadó szomorú története, sőt még egy csók is elcsattan.

7.jpg

8.jpgKornéléknál folyik az ebéd, bár Kornélapu azért még mindig búval baszott. Angéla békülést kezdeményez Hajnival, aki nem repes az ötlettől, inkább lelép. Béla és Kornélapu gyorsan összebarátkozik, Márk pedig Angélához érkezik egy kis összemelegedésre. Angéla azt javasolja, hogy az összeköltözés székhelyét inkább helyezzék át az ő lakásába. Ebéd közben Kornélanyu csenget, és mivel épp Piros nyit ajtót, teret kap egy kis önsajnáltatáshoz, szeretne újra a család része lenni.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása