Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x94 - A tetovált lány

2018. március 29. 10:00 - BBrigusz

Hajni és Jani a Zinternetet bújja albérletet keresve, amikor felmerül az ötlet, hogy a lakhely-kutatásnál sokkal fontosabb, hogy írjanak egy bakancslistát az elkövetkezendő hetekre. Noémi beteg, vagyis szerintem csak szimulál, de most még persze nagy a szám,térjünk vissza erre a kamubeteg-igazibeteg témára, majd ha tíz év múlva az én gyerekem csinálja ugyanezt. Márk felelős apaként persze otthon hagyja egyedül, na jó, ilyet én nem fogok azért csinálni. Piros tetkója készül, vagyis csak készülne, ha nem esne meg rajta a tetováló fiú szíve, nincs kényszerítés, randikázik Lehellel, nem kerül semmibe. Piros ekkor megvilágosodik, ő mégis akar varratni, és már tudja is, hogy mit. Remélem egy szivárványt okádó póniló lesz az Kornél-felirattal a seggén.
1.jpg

Béla bizalmas csevejt kezdeményez Kornéllal, felvázolja neki, milyen is a családi helyzet, kösd fel a bugyellárist kisfiú, mert itt nincs lóvé. Anyunak hiányzik az Angélával töltött idő, de még mindig zabos Márkó miatt. Hajni nagy lelkesen osztja meg a bakancslistát Kálmánnal és Karolával, illetve, hogy hálamuffint akar vinni az ételkritikusnak valami sznob étterembe. Karola nosztalgiázni kezd, nagy ribi volt fiatal korában, az a lényeg. Piros egy virágot tetováltatott magára három E-betűvel, ami a három nővért szimbolizálja. Nem értem miért nem a keresztneveik kezdőbetűit varratta magára, de én ehhez kevés vagyok.

2.jpg

3.jpgKornél megnyugtatja Pirost, nem kell aggódnia a kínos pénzügyeik miatt. Márk arra kéri Angélát, hogy nézzen rá Noémire, kiselőadás Anyutól, irány bébiszitterkedni. Kálmán megkérdezi Karolát, hogy hány pasija volt összesen, a választól pedig leveri a víz. Angéla arról győzködi Anyut, hogy milyen fontosak egymásnak Márkkal, Noémi viszont nem kifejezetten örül a társaságnak. Janiék a fancy étterembe próbálkoznak bejutni, Angéla pedig gyanakodva próbálja kipuhatolni, miben sumákol Noémi. Fel is fedezi a szekrényben elrejtett havercsajszit gyorsan. Béla ismét Pirost puhítja a hitelfelvétellel kapcsolatban, és hipp-hopp célt is ér. Angéla gyereknevelésbe kezd, a háttérben Anyu morgolódik ezerrel.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpgJaniékat nagy vendégszeretettel fogadja az ételkritikus az étteremben, Piros pedig elújságolja Anyunak, hogy belement Béla javaslatába. Anyu elégedetten nyugtázza a lánya frissen jött gyermeknevelési elveit, Piros pedig Lehelt bátorítja a randival kapcsolatosan. Az ételkritikus nagyban nyomul Hajnira, persze Jancsikának nem tűnik fel semmi. Kornél elkíséri a randira Lehelt, aki még mindig bátortalan, de azért belevág. Hajniék estéje balhéval zárul, leosztja a kritikus csávót, még italt is kap a nyakába. Márk hazaér, Noémi kis büntit kap, igazi happy family , csak Anyu morgolódása rondít bele az összképbe picit. Lehel is leoffolja a randipartnerét, tekintve, hogy az egy igazi vadparaszt. Jani feszkózik, majd kisgatyában elvonul, drama is all around us.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása