Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 8x13 – Ne vezess tévútra!

2018. október 03. 10:00 - hektor_

Jó lett volna ez a rész, de valahogy mégsem. Gavin szelleme a hilltopi erdőkben kísért, Morgant piszkálja a jelenés: tudod hogy mi bánt, öreg, az hogy neked kellett volna nyakon szúrni, nem a kiskölyöknek – a feka csak ingatja a fejét, puska kellett volna b*azmeg, majd nekiront, de addigra csak a levegőt szurkálja - mérgében riadót fúj Hilltopnak. A kommunában már készen állnak a harca, a Király nem engedi Henrynek (ki?) hogy háromévesen velük menjen embereket gyilkolni, aki nyilván megint valami bajt fog okozni. Az asszony, aki az Office Phyllisének keményebb, apokalipszisi ikertestvére lehetne Siddiqet cseszegeti: oszt' vágtál már le végtagot azon a híres egyetemen? Tudsz egyáltalán lőni? - és így tovább, de a srác visszaolt hogy ha takaróhajtogatáson kívül mást is rábíznának, tán meg tudná oldani, szóval a károgás hallgatása helyett inkább segítene, ha egy mód van rá.

w1.png

Simon és a haverok közben megérkeznek a kapu alá, Maggie becsekkol az adóvevőn és megkezdődik a pöcsméregetés: van 38 emberetek itt, vagy elhúztok, vagy nem sokáig lesznek a vendégeim. Simon pont telibeszarja hogy hányan vannak, hát akkor ottrohad mindegyik, mondja, és kiadja az ukázt a teljes hilltopi populáció lemészárlására. Dwight vitába száll az új vezérrel, talán nemkéne, ha egyszer a főnök előkerül, ezért még szorulni fogunk, de Simont semmivel nem lehet meggyőzni, egészen addig míg Daryl be nem robban a motorján és sortüzet nem ereszt rájuk, kb 5 Megmentő akit még soha nem láttam, össze is csuklik holtan. A kinyitott kapun beözönlik az ellenség, megkezdődik a puskaropogás, Tarát eltalálják, de kutya baja, végül bekerítik őket, így rövid úton menekülőre fogja a teljes gárda.

w2.png

Másnap:

Rick sajnálja magát, amiért nem tudta kinyírni Negant, Maggie sajnálja magát, amiért nem tudta idecsalni Negant, Henry ellop egy géppuskát, Carol meg odabent flörtöl az exével, én mondjuk pár sörtől rosszabbul szoktam kinézni, mint ez a csávó, aki csodával határos módon túlélte hogy mellkason szúrták néhány órával ezelőtt.

w3.png

Maggie körbejár lefekvés előtt megnézni, ki hogy van, hely hiányában többen alszanak egy kupacban a művelődési ház padlóján, hát Tobin még sincs olyan jól, egy utolsót lehel 02:13-kor és rá egy órára előkerül a régi „zombi a házban” trükk, már tépi is ki a torkát az egyébként lázas haverja miatt segítségért siető hálótársának – tehát mégiscsak be voltak kenve az élőhalott-eszenciával azok a fegyverek! Mivel a meleg miatt mindenki nyitott ajtónál durmol, 03:30-ra a fél Hilltop harapás/harci sebek miatt zombiként portyázik, még jó hogy SENKI nem ébred fel rá, mikor az emeletről az egyikük végigszánkázik a lefelé vezető lépcsőn.

w4.png

w5.png

Henry a géppuskával a kezében felébreszti Gregoryékat a ketrecben: vagy megmondjátok, ki ölte meg a bátyámat, vagy addig lövöldözök, amíg ki nem derül (Morgan amugy már két résszel ezelőtt tájékoztatott a gyilkos kilétéről, haló!). Épp felkel a hosszúhajú gyökér is, de ekkor meghallják a házak felől az óbégatást, a kiskölyök persze tökösnek hiszi magát, ezért kinyitja (MINEK?) a tyúkketrecet és közli hogy tízig számol, aztán lőni kezd, viszont ekkor odabent is tudatára ébred az egyik Megmentő zombiként, úgyhogy a figyelemelterelésnek köszönhetően le tud lépni az egész bagázs. Te kis hülye!

w6.png

Mindeközben Maggieék a saját embereiket kénytelenek ölni, Carol épp elcsípi az exét amint az egyik betegszobában randalírozik, szomorú dallamokra bele is nyomja a fejébe a kést, megérkeznek a többiek, ekkor az ágyban fekvő férfi rámutat a lényegre: a láz a karcolások miatt van, lőjetek le gyorsan, mielőtt átváltoznék. Na most jön az igazán kellemetlen ügy: bemennek Tarához előállni a farbával.

w7.png

Henry eltűnt.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása