Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x91 - Titanic

2018. március 23. 15:51 - BBrigusz

Huh, hála a nagyérdeműnek, nincs para, nem csap át hirtelen a mézes-mázos kis telenovellánk Maffiózókba, senkit nem talált el az a kósza golyó, gyerek és kutya is jól van, Márk viszont bepipul (érthető módon) és menten nekiesik a nagyvilágba lövöldöző vadásznak. –Vegyé’ vissza, lövődőzzé’ a saját családodra te kukac! ( Mindenkinek megvan az Alföldi-Rudolf-Fábry –féle Vadász, vadász ? Nekem most ez jutott eszembe és nagyon nevetek)
1.jpg

Kornélapu bebocsátást kér a gondnoklakba pár napra, közben a fiával lelkizik, aki megosztja vele, hogy elgondolkodtatta a múltkori beszélgetésük, és arra a következtetésre jutott, hogy megkéri Piros kezét. Jancsikát felmentik a vádak alól, nagy a boldogság, Hajni is örvend, az óvadék is visszajár, a csaj mehet Párizsba. Szilvia közben telefonon mutyizik valakivel, úgy sejtem rosszban sántikál. Jani közli Hajnival, hogy ő nem mehet vele az anyja miatt, ezért a lány is maradni akar. Menni-nem menni-menni-nem menni, ez megy sokáig. Márk ágyba akarja parancsolni Noémit, aki ellenkezik, így Angéla közbelép, és egy kis lányos beszélgetéssel nyugtatja le a kiscsajt. Kornélapu az anyja gyűrűjét ajándékozza Kornélnak, hogy azt használja a lánykéréshez. Ez a fiú gyakrabban kér feleségül csajokat, mint ahogy én meglocsolnám a gazokat az erkélyünkön, de mindegy.
2.jpg
3.jpg
Jani elújságolja Karolának, hogy nem menni Párizs, aki persze nem ért egyet az ötlettel. Noémi továbbra sem akar aludni, Márk tovább sulykolja, ráadásul azt sem engedi, hogy a kutya is vele tartson az ágyba. Angéla megunva a gyerek szenvedését, ad neki egy tablettát, amiről gondolom később megtudjuk majd, hogy csak szőlőcukor volt. Kornél Anyu áldását kéri a frigyhez, aki persze nagyon boldog. A lelkes vőlegény és Piros már a moziban, privát vetítés lesz, a Titaniccal, igazán romi. Az idilli hangulat addig tart, amíg pár random suttyó bepofátlankodik a hátsó sorba Kornél legnagyobb megdöbbenésére.

4.jpg

5.jpgKarola Hajnival témázik a Párizs-issue-ról, az ő álláspontja, hogy a fiataloknak mennie kell, jól elvan ő egyedül. Piros el sem tudja képzelni, hogy lehet, hogy valakinek nem csordul ki a nyála a Titanic nézése közben, ezért Kornél arcoskodik picit a sutyerákokkal, akik pont leszarják, amit mond. Márk büszke Angélára, amiért ilyen szépen sikerült elaltatnia a gyereket, aki erre benyögi, hogy persze, mert adott neki egy bogyót. MIVAN? A csaj frankón benyugtatózta a gyereket, nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

A legkisebb Erdész lány a földön megtalálja a gyűrűt ( drááágaszááágom), amit Kornél olyan Piros-módjára kiejtett a zsebéből, szívás. Angéla szerint Márk túlreagálja a bogyó-témát, ami lássuk be, a Bianca Cével-sztori fényében nem feltétlenül van így. A srác hazaküldi, dráma van. Janiéknál ugyanaz a szenvedés tárgya, Kornél pedig Pirost offolja egy kicsit, szegénynek teljesen letört a lelkesedése. Furulyás és Szilvia egy kupac fénykép felett nyugtázzák elégedetten, hogy Angélának hamarosan kampec. Angéla elmeséli Pirosnak az erdőben történteket, amiből neki annyi a lényeg, hogy Márk őt a családjának tekinti. A hugi azt tanácsolja Angélának, hogy vallja be Hajninak a Márkos la’mourt.

6.jpg

7.jpg

8.jpgJani Márktól kér tanácsot Hajnival kapcsolatban, meg úgy a távkapcsolatról általában. Piros tovább győzködi Angélát, aki ezúttal be van tojva, nem igazán mer a húga elé állni. Kornél elhogyvoltozza az apjának a moziban történteket, Karoláéknál pedig folyik az ünneplés János szabadulása miatt. Kálmán biztosítja a fiút, hogy ő is ott van az anyjának, és vigyáz rá. A szerelmes pár a távkapcsolat mellett döntött, Karola pedig elmondja Hajninak, azért is szeretné, hogy Jani elmenjen, hogy ne kelljen végig néznie a haldoklását. A lányokhoz egy futár csenget, Hajninak hozott csomagot, aki éppen be is toppan az ajtón. Amikor Angéla pont belekezdene a nagy vallomásba, Hajni kibontja a csomagot, amiben egy Márk&Angéla szerelmes fotósorozatot talál. Oppsz.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása