Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 8x12 – A kulcs

2018. október 02. 14:00 - hektor_

Mindenütt jó, de a legjobb itthon, igaz-e, Dwighty fiam – mondja Negan, miután egy kis rekesz sörrel beállít a srác óljába. D persze elismeri, kicsit sztorizva arról hogy mit csinált az évad felében elmúlt néhány napban a környéken – a vezér feje közben egy tanulmány, nekem mindig az jön le erről a csávóról hogy mérföldekről kiszagolja a bullshitet és kristálytiszta számára, ha az adott mese bűzlik, de azért ráhagyja, jóvan, igyál egy sört aztán haladjunk, sok dolgunk van, a többiek már könyékig túrnak a zombibélben odakint. Be is bizonyosodik a gyanúm, ugyanis a férfi hiába akar elmotorozni a naplementébe megnyomni Hilltopék vészcsengőjét, Simon betessékeli az anyósülésre. A sminkeken legalább most nem spóroltak.

w1.png

Az úton odafelé Simon a bajsza alatt elmorogja Dwightnak a kétségeit: már egy csomószor támadtuk meg az Özvegy -féle triumvirátust, mégsem adják meg magukat. Nem bizony. Közben Maggieék kapnak egy üzenetet, melyben titkos idegenek kaját kérnek a „jövőtök kulcsáért” cserébe, vagy elfelejtettem már, hogy valaki ezt odarakta pár résszel ezelőtt, vagy tényleg csapda, vagy nem szúrtam ki hogy kimaradt valamikor egy jelenet, de másodszorra sem vágom, ez a szál hogy jött be a képbe. Rick a feléjük robogó konvojt szúrja ki az erdő széléről, úgyhogy a hilltopi kertek alatt kezdetét veszi a kétszemélyes Need for Speed, ráadásul Simon lepíszeli a hőbörgő Megmentőket, láttuk, igen, de Negan jól kezeli az ilyesmit, majd mi ketten megkeressük, ti menjetek őrködni.

w2.png

Rick felborítja Negan kocsiját, majd bekergeti a vezért egy „Maradj kint!” cégérű full sötét épületbe, nyomukban a zombik. A lőszer nyilván pont akkor ürül ki az egyébként kifogyhatatlan pisztolyból, mikor Negan lőtávolságba kerül, így jobb híján a fejszét vágja a férfi után, aki ezt követően pont úgy esik hogy csimpánzként kelljen kapaszkodnia a padló szélébe, majd az ujjai megtartása érdekében le is ugrik róla a pár emeletes mélységbe.

w3.png

Az Özvegyék közben megérkeznek a csereprogramban ígértek helyszínére, ahol egy furgonból kiszáll a Vidékfejlesztési kar gazdasági vezetője, és bizalomról beszél, miközben 4 láda élelmiszert követel néhány gondolatért cserébe. Michonne odasusogja Maggienek, hogy talán megegyezhetnének velük, nem hiszem el az egészet, mivaaan?! Teljesen képtelen a jelenet, a zombiapokalipszis közepén vagy, a szomszédaid le akarják igázni az otthonod, erre jön valaki egy nadrágkosztümben, és meg akar róla győzni hogy add oda jó szóért cserébe a maradék élelmed, és első blikkre meggondolod? Hagyjál már! Az Özvegy sem tartja megfontolásra méltónak a dealt, így fogja az egész bagázst és elviszi magukkal a Hilltopba.

w4.png

Negan szerencsére macskaként érkezik, így négykézláb keresi Lucillet, de miután beugrik mellé egy zombi a gödörbe, inkább bújócskázni kezd a seriffel, közben cseszegeti, hallod Rick, te vagy a legmakacsabb fasz, akivel valaha találkoztam, de itt egy uccsó ajánlat: tied a Királyság, Alexandria és a Hilltop, az eddigi 50 helyett vacak 25%-ot kell csak tejelned, na, elfogadod szülirácsonyra, vagy tovább nyakaskodsz? Rick közben talál egy ajtót „járkálók” felirattal, és kibújtatja Simon szögét a zsákból: azok után amit a szemetesekkel tettél, tudod kit etess – majd annak rendje és módja szerint ugyanekkor megpillantja a szöges baseball ütőt a földön. Negan hallva a sztorit csak káromkodik a sötétben. Rick felgyújtja Lucillet, és elkezdi betörni a zombis ajtót, mire megérkezik vezér is és mindketten beesnek az élőhalottakkal teli pincébe. Lendül az ütő, gyulladnak a járkálók, miközben ezek a földön hemperegnek, a Megmentők főnöke jósol egy velőset:

Mindkettőnket megölsz, te pszihopata!

Rick kijut, Negan és Lucille egyelőre bent marad.

w5.png

Közjáték: Simon hergeli Dwightot, hogy hagyják Negant a picsába, mire az egy égő dekkel felgyújtja a vezér kocsiját.

w6.png

Mindeközben a Hilltopban Enid uszítja Maggiet, hogy vegyék el Kati néniék kajáját, aztán küldjék őket haza, de Michonne nem hagyja, Carl nem ezért halt meg, mi nem vagyunk ilyenek, blabla, oké, az Özvegy erre bakelitlemezekben fizeti meg a jó ötleteket, melyek tervrajzok formájában érkeznek szélmalmokról és vízvezetékekről, grátisz egy láda élelmet is hozzácsapnak a jótevők, na így már máshogy áll a széna, tényleg nem volt rossz üzlet.

w7.png

w8.png

Közjáték: Simonék visszaérnek a Megmentőkhöz a főnök nélkül, de mielőtt kitör a pánik, lecsillapítja a sereget, igaz Negan nincs itt, de mi mind Neganok vagyunk, gyerünk, iktassuk ki a teljes Hilltopot!

w9.png

Régen volt már olyan, hogy tényleg vártam a következő részt, de hálistennek ismét itt van: aki kételkedett volna abban, hogy Fufru nem kerül elő a legváratlanabb helyzetben, annak jó reggelt kívánnak az utolsó képkockák – bizony, a kiütött főnököt furikázza az igazságszolgáltatás elé.

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

carp3tm0nster 2018.03.21. 21:27:46

2 teljes tár az AK-ból és 6 töltény a magnumból... és Rick nem képes lelőni Negant... LOL

Costanza 2018.10.04. 11:56:20

"ahol egy furgonból kiszáll a Vidékfejlesztési kar gazdasági vezetője" hat ezen szetrohogtem magam, eddig ez volt a legweidebb karakter, szerintem teljesen eltevedtek valami mas sorozatbol a ket butchleszbi bodyguarddal a hatterben

Costanza 2018.10.04. 11:57:30

ugy ertem weird mint bena, nem is ertem....
süti beállítások módosítása