Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x88 - Főnix

2018. március 20. 14:00 - BBrigusz

-Mi az amit eltitkol előlem az egész család?- Anyu ezúttal nem engedi el a témát, onnan folytatódik a kedélyes folyosói jelenet, ahol az előző részben abbamaradt. Most jut eszembe, amúgy itt nincsenek más lakók? Mármint persze hogy mindig tökéletes színtér a ház a családi perpatvaroknak, tudván hogy úgysem bukkan fel Mancika néni a tacskójával a háttérben. Na mindegy. Szerencsére nem kapjuk huszadszorra is az arcunkba az „Apu öngyilkos lett” című tragikomédiát, már csak a szipogó Anyut látjuk, aki ezúttal már mindent tud. Nosztalgia, összeborulás Pirossal, Béla menjen a viharba.
1.jpg

Karola tekintete már teljesen rázombult a videójátékra, Jancsika is unja, úgyhogy inkább lelkiznek kicsit. Márk és Noémi a párizsis zsömle pusztítása közben vitatják meg, hogy mizu Biancával Cével, a srác nagyon büszke a kiscsajra, amiért nem viselik meg a történtek, kár, hogy nem tűnik fel neki, hogy a gyerek kilószámra tolja be az édességet. Angéla lebassza Kornélt az elszólása miatt, majd a fiú Pirossal kiegészülve visszavág. Egyértelmű, hogy kinél van a szellemi fölény, úgyhogy Angéla inkább elhúz. Jani kiakad, amikor megtudja, hogy Hajni fizette ki az óvadékot, mégpedig a főzősulis lóvéból, mivel anyukának nem volt rá keret. Hajni mit sem sejtve az otthoni drámáról nagy boldogan hazaér, majd a nappaliba lépve sem zavartatja magát, amiért a teljes család egymásba karolva bőg a kanapén. Angéla fel is világosítja gyorsan, teljes a dráma, hullanak a könnyek.

2.jpg

3.jpgMásnap reggel Béla érkezik Anyu visszahódításának szándékával, azonban a nő arra a következtetésre jutott, hogy nincs bizalom, szívás. Márknak végre feltűnik az ürességtől kongó édességes doboz, amit én még gyakorló szülőként is a gyereknek elérhetetlen magasságba pakolnék feltétlenül, de ő persze nem így tett. Karola érkezik, bevállalja Noémi pesztrálását, Piros pedig Béla mellett kampányol Anyunál. Azért a nagy szomorúságban sikerült összerittyenteni egy fullos reggelit, tökéletesen összehajtogatott sonkaszeletekkel meg diós bejglivel, de hát van ez így.

Angéla közben Márknál keres vigaszt, totál össze van zuhanva minden téren, még jó, hogy a srác rendkívül készséges. Karola és Noémi a Büróban, a kiscsaj mesterkedik valamiben, az asszonyság teljesen vakon van. Márk a lelkizés közepette elmeséli Angélának, hogy valószínűleg megkapja Noémi teljes felügyeletét, úgyhogy minden happy, Jancsika pedig a csaja problémáját abszolút a helyén kezelve almákat versenyeztet a padlószőnyegen. Lelkesítő beszéddel is próbálkozik, Noémi pedig megrövidíti Karolát pár sütivel.

4.jpg

5.jpg

Angéla érkezik Szilviához, és elújságolja, hogy mivel Márk jól halad a Gyámhatósággal, így többé nincs más amivel sakkban tarthatná őt, ergo vagy perkál, vagy nyilvánosságra kerül a botrányos múltja. Béla ismét megjelenik a lányok lakásán Kornél kíséretében, épp jókor, Anyu már békülős hangulatban van. Szilvia a gondosan megcastingolt külön bejáratú csicskás-fiúnak sírja el a bánatát, aki remek ötletet ad nagyságának. Karola boldogan újságolja el Kálmánnak, hogy Noémi milyen lelkes és érdeklődő, akinek persze rögtön gyanús lesz a szitu.
6.jpg

7.jpg

8.jpgKornél és Piros romizik egy kicsit, Jani pedig elnézést kér Kálmántól. Megtudjuk, hogy Bianca Cével vallomást tett, így valszeg az óvadék hamarosan visszajár. Szilvia hívására Angéla fut be a szalonba, ahol a főnökasszony eldicsekszik neki a legújabb ötletével, miszerint a múltját pozitív kontextusban jelenteti meg egy újságcikkben, így Angéla bukta a kis zsarolását, mivel ő egy igazi főnix. Kálmán észreveszi, ahogy Noémi édességet lop a Büróból, Angéla pedig közli a tudóskával, hogy nincs lóvé, de még egy picit ki kellene tartani, és türelmesnek lenni, mert épp van egy ötlete. Én végig arra tippeltem, hogy a nő le fogja smárolni Angélát, olyan kéjes pillantásokat vetett rá végig, sőt még a mellét is többször megbámulta, plusz amúgy is van benne jókora leszbikus hajlam szerintem. Végül Angéla telefonál, valszeg Szilvia férjének, hogy bemószerolja az asszonyság félrelépését.


komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása