Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x87 - Meg ne kérdezd, hogy más is kér-e limonádét, jó?

2018. március 19. 16:00 - BBrigusz

Pirosnak az a nagy ötlete, hogy Angélának el kell mondani a teljes igazságot, aztán kisujjat rázni, és megígértetni vele, hogy kussol, akkor fasza lesz minden. Angéla összegzi a történteket, és ismét arra a következtetésre jut, hogy Béla báttyánk egy hazug gyilkos, úgyhogy elindul a rendőrségre. Jani és Hajni még mindig azon a bizonyos tetőn ücsörög, már pizzájuk is van, itt a nagy beszélgetések ideje. Karola és Apu a téma, közben Angéla dühödten várja a taxit a ház előtt, majd érkezik Piros, hogy visszatartsa, de inkább csak felcseszi az agyát. Kornél is befut, meg Anyu is, neki persze senki sem örül, én a legkevésbé, jajj anyám, hanyagoljuk már ezt a nőt, annyira béna. Jani rádöbben, hogy igyekeznie kell minél több időt tölteni az anyjával, amíg lehet.

1.jpg

2.jpg

3.jpgKínos a szitu, a lányok és Kornél kussolnak, Anyu faggatózni kezd. Végül kimagyarázzák a szitut, és valami indokolatlanul kusza és zavaros gondolatsort követően az lesz a felállás, hogy Kornél és Anyu főznek a gondnoklakban, a lányok meg go fel a lakásukba Bélához. Karola és Jancsika anya-fia programot tervez, Anyu meg így az első találkozás örömére rögtön a házasság felé kezdi terelgetni Kornélt. Janiék videójátékozni fognak, hát jó, lépjünk tovább.

„Meg ne kérdezd, hogy más is kér-e limonádét, jó? Legyél csak kemény, csinálj csak magadnak!”- mondja Piros Angélának, amire még a mellettem a kanapén a telefonjába mélyedő férjem is kérdően felkapja a fejét. Majd a folytatás Bélának címezve: „ Te meg nehogy közbe merjél szólni, hogy szomjas vagy mert kiszáradtál”. Angélához hasonlóan én is csak egy „mivan?”-nal tudom kommentálni az eseményeket, meg Piros teljesen értelmetlen kirohanását is, aminek valami olyasmi a lényege, hogy most itt ő beszél, a másik kettő hallgat, Angéla nem megy rendőrségre, Béla meg elmondja az igazságot Anyunak. Nem bírom elhinni, hogy valaki ezt a szövegkönyvet ilyen formában elfogadta és jóváhagyta, de komolyan.
4.jpg
Anyu eközben Kornélt kérdezgeti a családjáról, aki saját magát „ kögazdagék pici fiának” titulálja , ahol rendkívül bonyolult a családi helyzet. Anyu tovább presszionálja a fiút, aki most érthető módon eléggé paranoiás, így nem feltétlenül rajong jelen helyzetben a lánykérés gondolatáért. Angéla továbbra sem hisz imádott mostohaapjának, főleg, hogy búcsúlevél sincs. Anyu elcseszi a szuflét, megérte az a gasztrotúra barátném. Kornél javaslatára irány a Büró, majd Hajni várat épít a szarból.
5.jpg
Béla tovább sztorizik Angélának, aki továbbra is marad a szkepticizmus oldalán, és morcosan elviharzik. Piros utána, Karola és Jancsika tovább játszik, nem értem a jelenet létjogosultságát, de mindegy. Angéla beszélni akar Anyuval, Piros próbálja visszatartani, de nem jön össze, Kornél ismét felajánlja a kecóját a nagy dumcsihoz. Kornél próbálja nyugtatni a csaját, mondván, lehet, hogy nem lesz gáz, de a kislány kikéri magának, itt én vagyok a naiv, te kussolsz.

6.jpg

7.jpg

8.jpgMég mielőtt Angéla megszólalhatna, Anyu előáll egy érzelmes történettel, aminek az a lényege, hogy Apu a halála előtti napokban egy búcsúajándékkal lepte őt meg. Ebből Angéla számára értelmet nyer Béla sztorija. Hajni és Karola leállítja Janit, nem kell túlpörögni kiscsávó, fasza itt minden. A vacsi legalább annyira hangulatosan telik, mint Jancsika kiszabadulós bulija. Anyunak fel is tűnik a feszélyezett hangulat, de nyilván mindenki terel. Az este végeztével a leggyengébb láncszemet, Kornélt próbálja faggatni a feszkó okáról, de nála sem jár sikerrel. Angéla megnyugtatja Bélát, hogy ha rajta múlik, Anyu sosem fogja megtudni az igazságot. ( kérdés, hogy valóban ez-e az igazság, de ez más tészta) . Jani és Karola békét köt, szeri van, Angéla a lakásban bőg, Kornél pedig elszólja magát Anyunak. A csávó helyében még addig szállnék ki ebből a happy family-ből amíg lehet, ha-ha-ha.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása