Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 1x05 – Összezárva

2018. március 12. 11:00 - szde

Zsófi és Dóra reggeliznek, Fanninak randija lesz, érkezik Szőke, aki arról érdeklődik, hogy milyen nap van? Azon kívül, hogy hétfő/kedd/szerda/csütörtök, ma van a felvételi eredmények kihirdetése is, ennek örömére Szőkeapu kibérelt egy vitorlást. A túrára Fanni nem tud jönni, mert dolgoznia kell, Dóra szerint hallatlan, Gáborka pedig nincsen oda a vízért, ezért csak négyen mennek, természetesen a piavásárlás után.

vlcsnap-2018-03-01-11h09m56s971.png

Fanni a parkban várja Mátét, telefonon is keresi, nem éri el, így magányosan távozik a padról. A többiek bevásárláshoz érkeznek, a fiúk az alkoholt, a lányok a kaját fogják venni, Zsófi speciálisan kér körtelét, amit tuti, hogy el fognak felejteni a srácok, és konfliktus lesz belőle.

Megismerjük végre a strandfelügyelőt, aki Balázs nagybátyja, és rögtön a lángososhoz érkezik, de ott még mindig nem árulnak káposztás lángost. Közben megtudjuk, hogy a strandfelügyelő 15 évre elbukta az engedélyt, de nemsokára ez lejár, és ki tudja, mi lesz a lángosos sorsa…

vlcsnap-2018-03-01-11h13m33s353.png

Dóra és Zsófi beszélgetnek, utóbbi Pécsre jelentkezett vagy építész- vagy építőmérnöknek, ezt sajnos a saját egyetememen is keverem, a fiúk két sorral arrébb arról beszélnek, hogy ha nem is veszik fel őket, nincsen jobb, mint a vigasz szex. Dóra az ELTE jogra jelentkezett, ugyanis a szüleinek van egy ügyvédi irodája, Zsófi irigyli, hogy megvan a biztos állása, de barátnője annyira nem rajong az egészért. Zsófi a vitorlázásért, de Dóra megint bölcselkedik, tekintsenek erre a napra úgy, mint egy tréningre az életre, és akkor mindent túl fognak élni.

vlcsnap-2018-03-01-11h14m57s903.png

vlcsnap-2018-03-01-11h15m20s205.png

vlcsnap-2018-03-01-11h15m23s870.png

Gáborka lányokat szolgál ki, csak a mellüket látjuk, majd érkezik a NAV-tól egy pasas, ogy a könyvelést akarja átnézni, Lajos meg sejti, hogy a strandfelügyelő keze van a dolgokban. Fani közben érkezik a szállodába, ahol látja Mátét és a nőjét csókolózni.

diagram.png

Gáborkának van saját könyvelése is, a NAV-os csóka szerint nagyon alapos, szerintem meg nagyon lenyűgöző az excel-tudása, fentebb amúgy az én egyik dobozdiagramom látható, amin szívrohamot elszenvedő emberek vérnyomását mérték, és ebből kellett korrelációt, várható értéket, szórást meg mindenféle csodaszép dolgot Statisztika 1-en csinálni (csak hogy megmutassam, nem csak Gáborka tud színes excel diagramokat rajzoltatni). Még pluszba megtudjuk, hogy a NAV-os ember tavaly egy egész vattacukor hálózatot buktatott le.

A többiek megérkeznek a kikötőbe, Dóra szerint nem túl nagy, de jó lesz, pillant sejtelmesen Szőkére, elsütnek egy Forest Gump-idézetet, Dóra pedig a fél nyarát ilyen vitorlásokon tölti, ő majd tud segíteni Szőkének.

vlcsnap-2018-03-01-11h19m20s468.png

A strandfelügyelő rástartol a NAV-os emberre, hogy mégis miért nem büntette meg őket, pedig nála biztosan találna hibát. Amikor az ember felajánlja, hogy megnézi a strandfelügyelő könyvelését, az rögtön visszakozik, jöjjön a következő alany.

Zsófi még sose aludt vitorláson, Szőke szerint ma se fog, mert estére vissza kell vinni a csónakot, én meg tisztán emlékszem, hogy 9-fél10 körül ESTE kaptam meg az sms-t, hogy felvettek az egyetemre, nem tudom, mit stresszelnek ezek már reggel 10-kor ezen.

vlcsnap-2018-03-01-11h20m58s018.png

Fanni öltözik, végre időben ért be dolgozni, Erika pedig elárulja, hogy Máté nője egyenlőre csak a menyasszonya és vannak dolgok, amik mellett jobb elmenni egy hotelben.

Dóráék leszedik a vitorlást, majd isznak, Zsófi körteléje annak rendje és módja szerint el lett felejtve, egymás indokolatlan hibáztatása, Dóra pedig ideges, szerinte most már ki kell találni valamit erre a Zsófi-Bence ügyre.

vlcsnap-2018-03-01-11h23m53s308.png

Balázs lángost eszik, jön a nagybácsi, hogy Balázs apja szégyelli magát, hogy a fiából ilyen tejföl lett, majd elkobozza az ételt, és ő fejezi be az elfogyasztását. Közben Gáborkához ÁNTSZ-es néni érkezik.

Dóra és Szőke a kabinban, mégse olyan kicsi ez a csónak, Zsófi is jön, hogy nincsen térerő, na, generáljuk a tökfelesleges feszültséget. Gáborkánál az ÁNTSZ közben vizsgálódik, eddig minden nagyon csilli-villi, tiszta és szipi-szuper, érkezik a strandfelügyelő, akinek nagy bánatára ezt az üzletet nem most fogják bezárni, a nő még ráadásként kér egy lángost sok foghagymával.

vlcsnap-2018-03-01-11h29m20s296.png

vlcsnap-2018-03-01-11h27m38s224.png

Fannit a 158-ba hívták személyesen, Erika se érti a helyzetet. A többiek keresik a térerőt, ami nincsen a Balaton közepén, Zsófi ki is van akadva, én meg remélem, hazafelé egy vonat elüti, mert nagyon idegesít. A szél is leállt, de sebaj, van motor a csónakban, ki fognak jutni.

Fannit a menyasszony hívta, hogy tegyen rendet, mert hát beágyazni nem tud meg a ruhákat se összepakolni egy kupacba, így Fanni látja, hogy itt bizony szexeltek, szomorú is lesz.

A motor eddig egészen jól működik, azonban elfogy belőle a benzin gázolaj, és Szőke szomorúan konstatálja, hogy ma már nem fogják megtudni a felvételi eredményeket.

vlcsnap-2018-03-01-11h31m34s838.png

Fanni éppen távozik a szobából, amikor érkezik Máté, egy laza „miafenétcsinálszitt?” kérdéssel (dolgozok), meg hogy ő mindent sajnál, de hát mondta, hogy van nője (nem, nem mondta), és ő amúgy se ígért semmit (és a randik? azok nem ígéretek? – NEM – ), egy ideig ne beszéljenek, ráadásként még odaböki, hogy ha Fannikám azt akarod, hogy szóbaálljak vele. Én itt pofoztam volna fel Mátét, rúgom kétszer tökön és még húzok is be neki.

Gáborkához olajággal jön a strandfelügyelő, megvenné pénzért a lángosost, erről a kedves szülőkkel tessék majd egyeztetni ősszel. Fanni a raktárban sír, majd kapja az sms-t, hogy felvették, hívná Dórát, de ugye a tavon nincsen térerő.

vlcsnap-2018-03-01-11h35m24s194.png

Zsófi még mindig az eredményeken pörög, Dóra javasolja, hogy csináljanak valamit, bármit, amivel eltelik az idő, Szőke szerint lehetőleg olyat, ami szexben végződik.

Fanni érkezik az igazgatóhoz, fel akar mondani az affér miatt, ezt persze nem mondja el a pasasnak, aki viszont nem érti, mert az egyik legjobb munkaerő lett Fanni (hahh, nem volt magasan a léc ebben a négycsillagos szállodában), de azért aludjon rá egyet, hátha mégse olyan biztos ez a döntés.

vlcsnap-2018-03-01-11h38m10s198.png

vlcsnap-2018-03-01-11h40m23s643.png

A hajón üvegezés folyik, Dóra első szexe az apja kollégája… fiával volt, Bence pedig majdnem megcsókolja Zsófit, amikor a lány észrevesz egy másik hajót és eszeveszett integetésbe kezd. Zsófi csalódott, hogy nem vették észre őket, és inkább ledől.

Fanni öltözködik, érkezik Erika, aki elmondja, hogy szólhatott volna neki Mátéról, aki egy görény, és mindenkire rámászik, majd javítja magát, hogy mindenkire, aki tetszik neki. Sztori a volt kolléganőről, aki ugyanezért távozott, és Fanni ne hagyja magát. Gáborka éppen eszik, amikor jön Fanni, mindkettejüknek sikeres volt a felvételi, majd a lány elsírja bánatát a főbérlőjüknek.

vlcsnap-2018-03-01-11h44m56s462.png

vlcsnap-2018-03-01-11h47m25s658.png

Szőke nem izgul, pénz van, diploma már nem is kell, Bence gondolkozott 1 év Barcelonán, ha mégse sikerülne neki a felvételi. Zsófi a telefonját nézi, amikor érkezik másik fele, hogy együtt pihenjenek, sztori Zsófi életéről, hogy Pécsre fog menni, az a lényeg, hogy messze van. Fanni tovább sír Gáborkának, majd a bortól és dühtől kidől a kanapén.

vlcsnap-2018-03-01-11h51m12s594.png

Szőke a Balaton születéséről mesél Dórának, aki szerint ez egy jó csajozós szöveg, amikor Szőke meg is kérdezi, hogy bejött-e, majdnem elcsattan egy csók, de éppen feltámad a szél. Bent a kabinban Zsófi képeket mutogat Bencének (miért van bárkinek is fotó a szobájáról a telefonján??), itt is majdnem csók, de jön Szőke. Hiába, kell valami, ami miatt az évadzáróra is odakapcsolnak az emberek.

Gáborka olvas, Fanni alszik, Dóráék meg úton vannak, szóval menjenek együtt a kikötőbe fogadóbizottságként.

vlcsnap-2018-03-01-11h57m07s485.png

vlcsnap-2018-03-01-11h56m16s091.png

A strandfelügyelő fiatalokat engedne be drágán, Lajos pont szemtanúja lesz ennek. A kikötőben mindenki mindenkinek örül, mindenkinek megvan a felvételi, Fanni pedig szorosan átöleli Dórát és elsírja magát. Lajos közben neveli a strandfelügyelőt, aki átgondolja a hallottakat, és hazazavarja a fiatalokat (a pénzt bezzeg nem adja vissza).

Fanni sütiket zabál, Dóra meg elég határozott abban, hogy nem fogja a barátnője elveszíteni az állását, most már csak annyit kell eldönteniük, hogyan teszik pokollá Máté életét.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása