Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x84 - Össznépi szenvedések

2018. március 11. 10:00 - BBrigusz

A változatosság kedvéért Piros bőg, Lehel meg vigasztalja, jelentkezzen aki nem unja még ezeket a képsorokat. Senki? Sejtettem. Már Lehelnek is kezd végre leesni, hogy folyamatosan ugyanazokat a köröket futják, de a kislány szarik rá, mondván, ő szerelmes. Márk a kórházba készül Noémivel, minden törekvése ellenére a gyerek hajthatatlan. Kálmán elújságolja Angélának, hogy megkaparintotta az apja gyilkosságának aktáit, és gyanúsnak találja, hogy a rablás során eltűnt tárgyak közül egy sem került még elő, illetve a lövés furcsaságáról is magyaráz valamit, plusz kifejti, hogy a gyilkost Apu önszántából engedte be.

1.jpg

2.jpg

3.jpgHajnal találkozik az ügyvéddel a Büróban, és felvázolja neki a helyzetet. Angéla erősködik Kálmánnal, az aktákat szeretné. Lehel közli Kornéllal, hogy egy gyáva pöcs, és ideje lenne tisztázni a helyzetét Pirossal. Noémi egy szívszaggató aláfestő zene kíséretében elnyávog egy cukiskodó szöveget az anyja ágyánál, Kornél pedig közli Pirossal, hogy game over. Karola arra célozgat Kálmánnál, hogy az lenne a helyes, ha átadná Angélának a dokumentumokat. Piros közli Lehellel, hogy hazaköltözik Anyuhoz, illetve Kornél mottóját is sikerül átvennie, miszerint „ én csak azt akarom, hogy mindenki hagyjon békén!”. Angéla szerint Piros már pesti spiné, és ez most megfutamodás, amit művel. Az észosztás közepette érkezik Kálmán a top secret infoval, előrebocsájtja, hogy amit látni fognak az nem piskóta, úgyhogy fel kell kötni a bugyit.

4.jpg

5.jpgHogy te mekkora egy utolsó paraszt tapló féreg vagy!- indítja Lehel a kedélyes baráti beszélgetést Kornéllal. Szerinte Piros egy főnyeremény, a fiú meg egy balfék, hogy kiadja ezt az Isten adta tehetség leányzót, aki miatta húz vissza az anyjához. Eközben Angéla és Piros a gyilkosság aktáiban kutat, az elrabolt tárgyak listájában észrevesznek ugyanis egy Rolexet. Egy flashbackből megtudjuk, hogy az órát Angélától kapta anno. Kálmán is végighallgat egy Noémi-monológot, a zene ugyanaz. Hajni és Karola a házkutatás során előásott régi fényképeket nézegeti derűsen, egy-két börtönvicc is elhangzik, rihi-röhi.
6.jpg
Kálmán lebassza Márkot, amiért bevitte a kórházba a gyereket. Angéla megállapítja, hogy mivel az órát közvetlenül a halála előtt adta Apunak, így csak a gyilkosa tudott még a létezéséről, aki Béla. Kornél otthon duzzog, Piros pedig romi búcsúsétát tart a Duna-parton Lehellel. Lehel lelép, Karoláék pedig eközben az ügyvéddel brainstormingolnak. Pirost az esti fényben smároló párocskák látványa további bőgésre sarkallja, amikor felbukkan a háttérben a motoros Herczeg, akinek a frizurája még a bukósisak alatt is tart. Noémi ismét nyávog, már éppen kezdem nagyon unni, amikor Márk megkapja a várva várt hívást a kórházból: Bianca Cével felébredt.

7.jpg

8.jpg

9.jpgPiros és Kornél továbbra is a Duna-parton, úgy is mondhatjuk, hogy az Önsajnáló Klub megtartja aktuális „ Szar az életem”-témájú kötetlen beszélgetős estjét, majd a Lánchíd tövében a nagy búcsúzkodás közepette végül sikeresen egymásra találnak. Én csak arra tudok gondolni, hogy akárhányszor jártam eddig arra, fojtogatott a húgy-és csövesszag, de maradjunk annyiban, hogy ez itt most egy romantikus jelenet, amit át kell érezni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása