Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x83 - Kornél bekeményít

2018. március 10. 10:00 - BBrigusz

Noémi szalad, Márk utána, a feszültség a tetőfokára hág, ja, nem. Hiszti van, mindenki szar fej, Márk is, Angéla is, szegény anyám pedig haldoklik, jaj-jaj. Kálmán közli, hogy Jancsika két évet kaphat, Karola kiakad, drámai zene, na itt most van feszkó.A szegény ember MacGyvere vázolja a lehetőségeket, a csajok tovább sipákolnak.

Piros máris Kornélapunál osztja az igét a csodabudiról a tervekkel a kezében, békét kell itt teremteni a fiaddal haver, mert ez Kornélnak nagyon fontos, jóvan kislány menjél haza, szia. Angéla érkezik Márkhoz, csokit hozott Noéminek, aki pont szarik az egészre, szomiság. Jani felhívja az anyját és a kezelésre utasítja, sajnos sietnie kell, reméljük nincs para a szappannal meg semmi. Lehelt virágrendezgetés közben fárasztja ezúttal Piros, a csávó azt tanácsolja neki, hogy Kornéllal foglalkozzon, ne a családjával. Hajni érkezik Karoláékhoz, a szokásához híven idegesítő, Karola meg színpadias as always. Mindenki saját magát hibáztatja, értelmetlen dialógus, ezt hívom én időkitöltésnek.
0.jpg

Márkot lebassza a múltkori random kiadós csávó, szerződésbontás van, Bianca Cével kuka, de ha Márkó így folytatja akkor ő is. Fel is ugrik gyorsan a válságstábhoz, ügyvédet kell keresni most az a nagy challenge. Piros jön Kornélhoz fárasztani egy kicsit, majd titokban machinál valamit a fiúcska mobiljáról. Márk és Hajni, a két géniusz próbál rájönni, kitől származott a drog, Csipke pedig Kornélra vár a Büróban, de csak Piros jut neki. A középső csoportos ezúttal Csipkét próbálja meg rávenni, hogy békítse ki Kornélt és az apját.
1.jpg
Angéla ismét felvigyázással töltheti a napját, biztosan rohadtul örül neki, hogy egy duzzogó tízévest pesztrálhat már napok óta. Noémi be akar menni az anyjához a kórházba, itt a nagy beszélgetések ideje. Hajni száját már nyolcadszorra hagyja el az „és ezt csak most mondod?”-kérdés, de végül megszületik a nagy felfedezés, hogy a táncos csajoktól származott a cucc. Még jó, hogy Márknak megvan az egyik száma, így fel is lehet hívni tüstént.
2.jpg
3.jpgCsipke enged Pirosnak, és benne van a békítésben, de leszögezi, hogy attól itt még nincs haverság kislány, mert kurvára idegesítő és elviselhetetlen vagy. Noémi eléggé képben van az anyjával kapcsolatban, nincs vetítés, Angéla elmondja neki a frankót. Hajni felhívja a táncos luvnyát, aki nem túl készséges, és lekoptatja. A kiadós csávó mégis meg akarja tartani Biancát Cével, de Márk igazi keménylegény módjára elküldi a őt a viharba.

4.jpg

5.jpg

6.jpgCsipke kopog Kornélhoz, hogy tisztázza Kornélaput, a srác gyorsan kitessékeli, de végül felhívja az apját. A kezelés után Kálmán eléggé borúlátó Karola betegségét illetően, de Hajni szerint egységben az erő, nem lesz gond. Karolának eszébe jut, hogy van egy ügyvéd ismerőse, Csipke pedig Kornélanyuval fut össze Kornélék háza előtt. Nagy összeborulás, szeretgetés. Márk hazaérve szembesül vele, hogy Angéla felvilágosította Noémit, Kornél pedig tombolva esik neki az anyjának és Csipkének, mindkettőt elküldi a túróba eléggé erőteljesen. Hajni felhívja az ügyvédet, közben pedig feltűnik egy csapat rendőr Karoláéknál házkutatás céljából. Angéla és Márk konstatálják, hogy szercsi van,majd ismét Noémi szakítja félbe az összemelegedést. Piros ismét balfaszkodik egy sort, amit Kornél mesteri módon rövidre zár, mondván „ Hagyjál békén a szerencsétlenkedéseddel!”. Imádom ezt a jelenetet, meg az idegbeteg Kornélt is. Végre valami szórakoztató.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása