Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megmutatjuk Hajós András összes hülye grimaszát az Ide süss! előzeteséből

2018. március 06. 14:00 - sixx

screen_shot_2018-03-06_at_9_26_20.png

Március 26-án indul a Viasat3 Ide süss! című gasztro- vagyis inkább cukrászrealityje, ami a The Great Bake Off-franchise hazai leágazása, és amiben amatőr cukrászok esnek egymásnak hetente, különféle kihívásokban. Mittudomén, tessék olyan puncsszeletet sütni, amiben a piskóta nem szottyog a rumaromától, meg hasonlók. A műsor eredetije nagyon jó, én már a kanadaira is rákattantam rendesen. Jó casting és jó műsorvezető kell hozzá, a többit elviszi a megvalósítás, a közelről mutatott kelt tészta, meg a lassítva homogenizálódó kérmek.

A két műsorvezető Hajós András és Sass Dani lett, utóbbiról őszintén bevallom, semmit nem tudok, de kigugliztam. hogy a Konyafőnökből kellene ismernem. A műsor nálunk naponta jelentkezik majd, amit ha agyonvernek egy Hajós-összessel sem értek, de hát ez az az ország, amiben a Survivor is naponta jelentkezik, biztos én vagyok fordítva összerakva. A formátum egyébként a BBC harmadik legsikeresebb exportcucca a Dancing with the Stars / Strictly Come Dancing (Szombat esti láz) és A leggyengébb láncszem után, mármint az eladások számát tekintve (24 ország).

A versenyzőknek adásról adásra egyre bonyolultabb kihívásokkal kell szembenézniük, és persze ahogy nő a tét úgy lesz egyre feszültebb és idegesebb mindenki - itt jön a képbe Hajós, aki ezt oldja majd, mert ő ilyen oldásra alkalmas típus. Sass Dani a nyugtató jelenlét lesz, ha jó, értem a sajtóközleményből, az, aki tudja, milyen a pult másik oldalán állni. A zsűriben egyébként két profi is értékel majd, Baracskay Angéla profi cukrász, és Szabadfi Szabolcs, az ország pékje, az évad végén sütő előtt maradó nyertes meg kap egy ötmillió forintos fődíjat. Na, ez indul március 26-án és lesz minden hétköznap a Viasat3 műsorán, mi meg hogyvoltozzuk is, ha minden igaz. 

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2018.03.06. 23:38:39

"ahogy nő a tét"
Férfi már nem is lehet? ejnye! ;)
süti beállítások módosítása