Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x76 - Keljfeljancsi

2018. március 04. 10:00 - BBrigusz

Nagy a dráma, Jancsika egy low-budget Vészhelyzetbe-jelenetben a hordágyon, Márk lohol utána a kórházi folyósón. Az Egy rém rendes család Budapesten megvan? Kicsit olyan ez. Ugyanannyira hiteles legalábbis. Kornéléknál közben nagy az ünneplés, eljegyzés volt hurrá, mégpedig Kornélanyu eljegyzési gyűrűjével. Indulás a villába, költözködés lesz itt máma. Hajni és Karola érkezik a kórházba, Márk sem tudja még, hogy mizu van.
1.jpg

Csipke kicsi szívében ismét fellobban a bűntudat pislákoló szikrája, de Kornélanyunak hála nem loboghat sokáig, siker van, örülni kell. Nagy a dráma Jancsika körül, ezt a zene érzékelteti leginkább. Karola hálás Márknak, amiért ilyen gyorsan hívta a mentőket, Kornél pedig máris nagy pakolászásba kezd. Jancsika nincs magánál, Márk pedig bevallja Hajninak, mi is történt valójában. Karola ezt kihallgatva hazazavarja a cimborát. Kornél Pirosról flashbackel, nyáltenger. Lehel bíztatja kicsit Pirost, aki a lelkesítő beszéd után elhatározza, hogy harcolni fog Kornélért. Angéla a búbánatos Márkot találja a Büróban, indul a hogyvót. ( Benőnek, a pincérnek mostanában már 2-3 mondat is jut epizódonként. Vajon  mit kellett ezért tennie? Vagy csak szimplán rájöttek az alkotók, hogy egy hangyányit sem rosszabb az állandó szereplőknél?)

2.jpg

3.jpgKornél meglátogatja Lehelt a virágboltban, és felajánlja, hogy kifizeti az adósságát puszta jófejségből, meg mert amúgy ő egy milliárdos-pulya, és megteheti. Lehel nem kéri a zsét, Kornél elköszön egy időre. Kálmán a kórházban, Karola manírossága még mindig kritikán aluli. Angéla az eseményeket összegezve rávilágít a tényre, hogy Márk egy pöcsfej, de mostmár mindegy, ez van. Jancsika felébred, móka és kacagás mindenhol. Kornél úr Gusztit is magához rendeli, bocsánatot kér tőle, és áldását adja rá és Pirosra. Bianca Cével csatlakozik Márkhoz és Angélához basztatni őket egy kicsit, én megütném, de ők türelmesen társalognak vele.

4.jpg

5.jpg
6.jpg
7.jpgKarola bánja, hogy leosztotta Márkot, Kálmán megértő, mint minhdig. Bianca Cével végre el, nem értem mi értelme volt ennek a jelenetsornak, de mindegy. Lehel elzavarja Pirost Kornélhoz szerelmet vallani. Márkban rögtön túlteng a tesztoszteron, amint megtudja, hogy Furulyás ( ő PR Petinek hívja, ami lássuk be, szintén elég jó) megütötte Angélát, de a csaj lenyugtatja, nem kell hősködni kiscsávó, maradsz a seggeden. Kornélanyu gyorsan felvilágosítja Pirost az eljegyzésről, aki egyenesen Kornélhoz tart.

8.jpg

9.jpgHajni morci Márkra, de Jani nem, mert hát ő nyert paintballban és az sokkal fontosabb ugyebár, mint a testi épsége. Márk Angélával való édelgését Kálmán hívása zavarja meg, no para, Jancsika a régi, csak úgy szórja a szarabbnál szarabb poénokat. Piros és Kornél szenvedve elbúcsúzik egymástól, szia van. Márk ismét tisztázza a helyzetállást Biancával Cével, nincs kapcsi, csak munka. Hajni szerelmi ömlengésére válaszol Jani bevallja neki, hogy megnyerte a vlogversenyt. Kornél a  gondnoklakás kipakolása közben ismét elérzékenyül, majd egy művészinek szánt jelenetben távozik.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása