Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x17 - Hatalmas Aranyos

2018. február 28. 11:00 - Chat Géza

Parker nem ma kezdte, nem is tegnap, és elég jó a szimat(j)a, hogy Rick fejtését tisztára mosni olyan, mint lószart talicskázni. Látványos, de aranyat nem fia. Legutóbbi alkalommal se tudott sok unciát felmutatni, a mostani  mérés még gyászosabb. Ha nem lennének haverok Rickkel, akkor már rég beszántotta volna sóval az egészet.Parkernek viszont arany szíve van, így csak halálos fenyegetéssel felérő ultiátumot adott Ricknek, hogy termeljen többet, különben baj lesz. Rick ezért felülírja gazdája döntését, és elmegy egy új területre markolózni. Ez azért szopóroller, mert Parker fizeti a számlákat. És egy újabb földön való kapirgálás bezony plusz zsozsó. Hálistennek Rick nagyot gurított, kockáztatott és nyert, mert 356 unciát tudott letenni az asztalra, amihez még Parker is hozzá csapott cirka 250-et, amivel így alig 100 unciára kerültek az 5000-es célkitűzéstől.

Tony Beets Kotró 1.0-jánál az a nagy, aranyba öntött helyzet, hogy a hidraulikus akármi összecsinálja magát. Részletezik, hogy ez nem tréfa tárgya, minimum két nap lenne rendes alkatrészt találni. De az aranyásó biznisz nem a rendes, gyártósorról frissen leeső, patent, számozott, áfás számlával eladott alkatrészek megvárására alapult, így Tony fia simán megjavítja sufni tuning módszerekkel. Repceolaj meg slagg, ennyi a nagy tudomány, oszt már is dubörög a kotró. Kevin el is megy szabira. Úgyis be van kamerázva az egész, van két ember, akik látták már, hogy mennek itt a dolgok. Amikor az egyik jelzi, hogy nem egy nagy varázslat ez az egész, akkor a kotró minden előzmény nélkül leáll. Se áram, se semmi. Kicsit feltorlódtak a kövek, a szalagból leszakadt egy darab, két csapágy kuka. Tony lemeózza a kárfelmérést és a sárgás bajsza alatt káromkodva jezgyzi meg, hogy mintha arról lett volna szó, hogy szuper hightechre pimpelt kotróját egy félidióta is el tudná üzemeltetni, erre itt áll az egész. Még jó, hogy a kettő darab szabadnapról visszarendelt kisfia rögvest megjavít mindent. Úgy láccik, hogy hiába a szakik, ha tényleg ő a kotró atyaúristene. Sikerült 90 unciát termelnie, Monicának meg 112-t, szóval minden oké. Az aranyrögöket halucináló szülők elégedettek, de a kedves mama még elégedettebb lenne, ha azonnal visszatakarodna mindenki mosni. Nem a szennyest, hanem az aranyat.

Hoffman három géppel is csak veszteséget tud termelni. Legenda ez az ember. A Vörös Szörny egy nap alatt 2-3 unciát hozott az igen szegényes családi kasszára. Ezzel le is állítja a gépet, elvégre ő a főnök, de az egyik csicskacseléd barátja lázadozni kezd, hogy egész tetves szezon alatt arra vártak, hogy három mosóval úgy űzzék az ipart, hogy majd beleszakadnak, erre most visszakapcsolnak kettesbe? Hol itt a logika. Hoffmannal aztán lehet tárgyalni, ha hoznak neki egy jó mintát, akkor beindítják a Szörnyet. Trey megy és talál is egy erdős területet. Ott kezd el ásni. Le, egészen a sátán valagáig, 8-9 méter mélyig, ahol nincs semmi se. A Vörös Szörnynek kampec. Közben a Szent Henger is ledobta a láncot, szóval egy mosóval próbálnak pénzt keresni. De ott sem fenékig tejfel az élet: a generátor állandóan leáll, a szalag meg folyton elszakad.

Egyszerűbb lenne CBA-ban parízert szelni, az nem ennyire stresszes meló

- fogalmazódik meg Freddie Dodge fejében a gondolat, akinek már a töke tele van az egésszel.

A szent hengernél fel se szedték a szőnyegeket, annyira pangott az ürességtől. Bezzeg A Nagy Rozsdás beszakította a Jackpotot, a 45 unciát, ami már 10 uncia tiszta haszon. Hát, hurrá!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása